Αηδία σκέτη! Ομάδα έδιωξε παίκτες επειδή αυνανίζονταν στα αποδυτήρια (ΦΩΤΟ 18+)

Κοινοποίηση:
ceb1cebaceb1cf84ceb1cebbcebbceb7cebbcebf

Υλικό από τις κάμερες «πρόδωσε» τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι την… έβρισκαν μεταξύ τους.

Μία απίστευτη ιστορία μας έρχεται από τη Βραζιλία. Ομάδα τιμώρησε με αποπομπή τέσσερις ποδοσφαιριστές, επειδή αυνανίζονταν στα αποδυτήρια. Για την ακρίβεια ένας έκανε τη δουλειά προσφέροντας αυτήν την ας το πούμε ηδονή στους δύο συμπαίκτες του και ο τέταρτος τους έβγαζε βίντεο.
Πρόκειται για τη Γκαούτσο, η διοίκηση της οποίας τιμώρησε τους ποδοσφαιριστές. «Είδα το βίντεο και ήταν αηδιαστικό» ανέφερε ο πρόεδρος, ο οποίος κατηγορήθηκε για ομοφυλοφοβία. Παρ’ όλα αυτά αντέδρασε αστραπιαία χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών αντιεπαγγελματική.
Αν αναρωτηθείτε πως τους πήρανε χαμπάρι, να σας πούμε, ότι δεν διέρρευσε το βίντεο. Απλά στα αποδυτήρια υπήρχε κάμερα ασφαλείας.
Μία απίστευτη ιστορία μας έρχεται από τη Βραζιλία. Ομάδα τιμώρησε με αποπομπή τέσσερις ποδοσφαιριστές, επειδή αυνανίζονταν στα αποδυτήρια. Για την ακρίβεια ένας έκανε τη δουλειά προσφέροντας αυτήν την ας το πούμε ηδονή στους δύο συμπαίκτες του και ο τέταρτος τους έβγαζε βίντεο. Πρόκειται για τη Γκαούτσο, η διοίκηση της οποίας τιμώρησε τους ποδοσφαιριστές. «Είδα το βίντεο και ήταν αηδιαστικό» ανέφερε ο πρόεδρος, ο οποίος κατηγορήθηκε για ομοφυλοφοβία. Παρ’ όλα αυτά αντέδρασε αστραπιαία χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών αντιεπαγγελματική. Αν αναρωτηθείτε πως τους πήρανε χαμπάρι, να σας πούμε, ότι δεν διέρρευσε το βίντεο. Απλά στα αποδυτήρια υπήρχε κάμερα ασφαλείας.

capture_96

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δεν είναι σωστο αυτό.
    Αν είναι ετσι η Χ.Α. θα πρεπει να διωξει όλα τα στελεχη της.

  2. Δεν έκαναν και τίποτα κακό.Λίγη χειροτεχνία στα αποδυτήρια πριν τον αγώνα κάνει καλό στην αυτοσυγκέντρωση.

Comments are closed.