Αζάια: Ένιωσα περήφανος που κράτησα την ελληνική σημαία (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
azaia

Όσοι βρέθηκαν χθες στην μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα, είδαν τον 12χρονο Αζάϊα με γονείς από τη Νιγηρία να κρατά την ελληνική σημαία.

Ο 12χρονος αριστούχος μαθητής του 20 ου  δημοτικού σχολείου της Αθήνας μιλώντας σήμερα στις κάμερες, είπε: «Ένιωσα πάρα πολύ ωραία που κράτησα την ελληνική σημαία». Και εξήγησε πώς καταφέρνει να είναι ο καλύτερος μαθητής στο σχολείο του: «Διάβαζα κάθε μέρα, κάθε μέρα. Δεν σταματούσα ποτέ να διαβάζω. Όταν γυρίζω σπίτι, ξαναδιαβάζω». Ο αριστούχος έχει δύο αδέρφια, έναν που πηγαίνει στο νηπιαγωγείο και μία αδερφή που είναι στην Α’ Γυμνασίου. Οι γονείς του ήρθαν το 2000 στην Ελλάδα για μία καλύτερη ζωή.

 

Για τον καλύτερό του φίλο μίλησε και ο συμμαθητής του και πολύ καλός του φίλος, Γιάννης. «Ο Αζάϊα είναι κολλητός μου φίλος. Είμαι πολύ περήφανος που σήκωσε την ελληνική σημαία. Είτε τη σήκωνα εγώ είτε αυτός, ήταν το ίδιο για μένα γιατί ήταν ο καλύτερός μου φίλος και δεν τον ξεχωρίζω επειδή έχει άλλο χρώμα και επειδή είναι από άλλη χώρα», ανέφερε.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΡΑΞΗ ΜΕ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΤΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ.
    ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ.

  2. Μας αρέσει δεν μας αρέσει, ο πιτσιρικάς κράτησε την σημαία επειδή ήταν ο καλύτερος μαθητής. Αντί να τα βάζουμε με αυτόν θα έπρεπε να τα βάζουμε με τους έλληνες μαθητές που δεν μπόρεσαν να τον ξεπεράσουν. γιατί αυτή είναι η ξεφτίλα. Να έρχεται κάποιος ξένος, που εξ ορισμού ξεκινάει από μειονεκτική θέση σε σχέσημε τους έλληνες, αφού και οι γονείς του είναι ξένοι και δεν είναι δυνατόν να του έχουν προσφέρει βοήθεια και ΜΟΝΟΣ του να καταφέρνει να ξεπερνάει ΟΛΟΥΣ του έλληνες μαθητές! Όσοι λοιπόν αντιδρούν στο να σηκώνουν την σημαία ξένοι, ας κοιτάξουν πρώτα τι κάνουν τα δικά τους παιδιά.

  3. Σε ένα σχολείο της Κυψέλης που το 89% είναι λαθρομεταναστόπουλα, δεν φαντάζει καθόλου περίεργο να βγει αλλοδαπός.

  4. Ρε Έλληνες χαλαρώστε λίγο..Πλακώσατε όλοι τα αποθυμένα σας να τα βγάλετε στο παιδάκι έλεος..
    Για εμένα δεν φταίει το παιδί που του εδώσαν την σημαία αλλά αυτοι που αποφάσησαν να την πάρει.
    Και φυσικά νοιώθει υπερήφανος που σήκωσε την σημαία την Ελληνική είναι μέγάλη τιμή να κρατα μια σημαία ποτισμένη με αίμα, ο κάθε ξένος ο οποίος θα έιχε την τιμή αυτή θα ένοιωθε έτσι.

  5. Θα Προτιμουσα,να την κραταει το Ελληνοπουλο ο Γιαννης
    Δεν εχω Κατι με το Παιδι,τον Νιγηριανο… Αλλα Πολλυ Υπουλα μου φαινονται τετοια κρουσματα καθε χρονο

  6. Εμεις παλι δεν ειμαστε καθολου περηφανο γι αυτο.

  7. ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΕΣ..,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΕΛΛΑΣΣΕΣ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ …

  8. φυσικα αφου ολοι οι κουμμουνιστες δασκαλοι πεφτουν πανω στα ξενα παιδια και τα βοηθουν και οταν παει ο γιος μου του λενε να στα εξηγησει η μανα σου ,φυσικο ειναι …η σημαια πρεπει να την κραταει ελληνικο χερι ολα τα χρονια και αυτο με τις κληρωσεις και ποιος ειναι καλυτερος μαθητης κτλ ειναι απλα χαζα πραματα …

  9. Ούτε να τα μιλήσει δεν μπορεί, τα ελληνικά, και τον έκαναν σημαιοφόρο; Μα καλά όλοι, οι δάσκαλοι και οι καθηγητές, είναι αριστεροί απάτριδες;

  10. ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΛ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ…

  11. Ο ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ ΚΟΜΜΟΥΝΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ
    ΟΡΙΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο “ΘΕΟΣ” ΣΑΣ Ο ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
    1)Η μετανάστευση είναι το μέσο για τη διαιώνιση της σκλαβιάς
    2)Η μετανάστευση χρησιμοποιείται αφ’ ενός ως απεργοσπαστικός μηχανισμός αφ’ ετέρου με τον εργατικό υπερπληθυσμό – πλεόνασμα που δημιουργεί, ρίχνει το επίπεδο ζωής σε κατάσταση δουλοπάροικου .
    3)Η μεταναστευση ειναι το οπλο των εργοστασιαρχων.

    ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΕΣ,ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
    Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ,ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΚΑΙ ΣΟΡΡΟΣ,ΑΡΠΑΖΕΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΕΣΤΕ?

    ΤΟΤΕ ΖΗΤΕ Α Π Ο ΤΗΝ “ΙΔΕΑ” ΣΑΣ.ΟΧΙ Γ Ι Α ΤΗΝ “ΙΔΕΑ” ΣΑΣ.
    ΞΕΦΤΙΛΛΕΣ

  12. Η ΛΕΞΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ,ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠ’ΤΗΝ ΗΛΙΑΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ
    ΙΘΥΣ=ΕΥΘΥΣ.
    ΤΟ ΓΕΝΟΣ,ΤΟ ΟΡΙΖΕΙ Η ΦΥΣΗ,Η ΒΙΟΛΟΓΙΑ,ΚΑΤ’ΑΛΛΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ.
    ΤΟ ΟΤΙ ΜΕΝΕΙ ΕΔΩ,ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ,Δ Ε Ν ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑ.
    ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ Ο ΜΑΥΡΟΣ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΝΔΟΣ?ΟΧΙ
    ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΙΝΕΖΟΣ?ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ
    ΣΤΟ Ι Σ Ρ Α Η Λ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ??ΣΑΦΩΣ ΟΧΙ
    ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑΙ?
    ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΧΕΙ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΕΣ.
    ΗΡΘΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΥΡΟ ΟΝ?ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΑΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ?
    3 ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΑΡΑΠΑΚΛΕΣ!!!ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 1 ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.

    ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ Π Ρ Ι Ν ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ.

    ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ “ΕΛΛΗΝΑ ΚΟΛΛΗΤΟ” ΤΟΥ,ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΕ,ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΦΥΛΕΣ,ΡΑΤΣΕΣ,ΕΘΝΟΣ,ΚΡΑΤΟΣ ΚΤΛ
    ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ΨΗΛΑ

  13. τι βλακείες είναι αυτές ρε? εντάξει δώστε την σημαία στους ξένους και αφήστε τους έλληνες να φύγουν από την ελλάδα. Δηλαδή θέλετε να μας πείσετε τώρα πως νιώθει υπερήφανος για την σημαία την ελληνική? και για την νιγηριανή τι νιώθει? απέχθεια?

Comments are closed.