ΑΕΚ: Κάνει δικό της τον Λιβάγια!

Κοινοποίηση:
4449476 (1)

Παίκτης της ΑΕΚ θα παραμείνει ο Μάρκο Λιβάγια, καθώς η ΑΕΚ ενημέρωσε επίσημα την Λας Πάλμας πως θα ενεργοποιήσει την ρήτρα που υπάρχει για την απόκτηση του Κροάτη φορ. Η οποία ανέρχεται στα 1,8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ την ίδια στιγμή ο Κροάτης φορ έχει βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ενωση, ως το καλοκαίρι του 2021.

Ετσι οι «κιτρινόμαυροι» θα διατηρήσουν έναν εκ των φετινών τους MVP, καθώς ο 25χρονος στράικερ αγωνίστηκε σε 45 παιχνίδια εντός και εκτός συνόρων, πέτυχε 10 γκολ και έδωσε τέσσερις ασίστ. Παράλληλα έδειξε ξεκάθαρα πως κρατάν όποιον θέλει, κάτι που άλλωστε είχε πει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην πρόσφατη ομιλία του προς τους παίκτες. Η ουσία είναι πως ο Λιβάια θα συνεχίσει με τον «Δικέφαλο» στο στήθος, κάτι που προέβαλε εξ’ αρχής ως εκατέρωθεν κοινή επιθυμία.
gazzetta.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Και πολύ σωστά έκανε ο Μελισσανίδης..
    Να τα δώσεις σε έναν 25χρονο που ελπίζεις να γίνει ακόμη και καλίτερος εντάξει.Να ενδώσεις στους εκβιασμούς ενός 32χρονου που δεν ξέρεις αν του χρόνου έχει τις δυνάμεις να βγάλει 50-60 λεπτά αγώνα είναι ρίσκο.

Comments are closed.