Αδέσποτα Πιτμπουλ επιτέθηκαν σε ζευγάρι – Σώθηκαν με επέμβαση της αστυνομίας

Κοινοποίηση:
720_578343_7032900f80-bd6378cf9b59971a

Επίθεση από δύο αδέσποτα Πιτμπουλ δέχθηκε ζευγάρι στο Αγρίνιο πλησίον της οδού Ηρακλείτου.

 

Τα δύο σκυλιά αιφνιδίασαν το ζευγάρι ορμώντας καταπάνω τους, ωστόσο το ανδρόγυνο κατάφερε την τελευταία στιγμή να σκαρφαλώσει σε κάτι παλέτες με αποτέλεσμα να μην τραυματιστούν.Τα δύο Πιτμπουλ παρέμειναν για αρκετή ώρα στο σημείο, με το ζευγάρι , μη έχοντας άλλη επιλογή, να χρειαστεί να καλέσει την αστυνομία προκειμένου να γλιτώσει από την μανία των αγριεμένων ζώων. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο λίγη ώρα αργότερα κατάφεραν με μεγάλη δυσκολία να τους απεγκλωβίσουν.

Τα δύο σκυλιά συχνά κυκλοφορούν αδέσποτα στον δρόμο με αποτέλεσμα να έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων.

Πηγή: Agriniosite.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΣΤΟΝ ΔΙΠΟΔΟ ΚΟΠΡΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΕ ΑΣΥΛΟ ΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΣΚΗΘΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΑ, ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ……. Ο ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΖΩΑ ΑΜΥΝΟΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ Ο, ΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ, ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΔΙΠΟΔΟΥΣ ΚΟΠΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ……..ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.

  2. Ισοβια στον ιδιοκτητη και θανατωση στα κοπροσκυλα. Οι νόμοι με τους κόπρους θα πρέπει να γίνουν εξαιρετικά αυστηροί. Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να έφτιαχναν μια κοπρουπολη ερμητικά κλειστή όπου θα έμεναν υποχρεωτικά εκεί μέσα όσοι θα ήθελαν να έχουν σκύλο. Κοινώς αυτοί που εχουν πάρει σκυλο για να νομιζουν οτι ειναι αφεντικα μαζι με τους αλλους που εχουν παρει κοπρους δολοφονους για να το παιζουν μαγκες και με τους αλλους τους γκει που ειναι ολοκληροι μαντραχαλοι και τραβανε τα πατσαβουρια απο το λουρι μαζί με τις άλλες τις καρακαξες που οδηγούν και εχουν το σκύλο στα πόδια τους και τις άλλες τις χλεμπονιαρες που γλυφονται και πηδιουντε με τα τετραποδα. Με λιγα λόγια ολοι αυτοι οι κομπλεξικοι θα πρέπει να συνηπαρξουν σε μια κλειστή πολιτεία.

  3. ΤΑ ΠΙΑΝΕΙΣ, ΤΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ Τ’ ΑΜΟΛΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!!! ΣΙΓΟΥΡΑ Ο…ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ Τ’ ΑΔΕΣΠΟΤΑ!!!

Comments are closed.