ΑΓΡΙΟ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ στον ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΖΟΥΡΑΡΙ: “Αν τον πήδαγαν θα διαπίστωνε ότι η ελληνική π@@@…α είναι πιο ΓΛΥΚΙΑ από την ΑΡΑΠΙΚΗ!” – Είναι βαριά η π@@@..α του ΤΣΟΛΙΑ Κωστάκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
SYLLALHTHRIO-768x512

ΝΤΟΥ και ΞΥΛΟ στον ΖΟΥΡΑΡΙ στο συλλαλητήριο! Τον κυνήγησαν και τον χτύπησαν μέχρι… Έπρεπε να τον ξεβρακώσουν και να του τον ακουμπήσουν να γλυκαθεί λίγο ο εθνοπροδότης!

“Αν τον πήδαγαν θα διαπίστωνε ότι η ελληνική π@@@…α είναι πιο ΓΛΥΚΙΑ από την ΑΡΑΠΙΚΗ!”

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Επεισόδια με θύμα τον Κώστα Ζουράρι στη Θεσσαλονίκη. Συγκεντρωμένοι έβρισαν και χτύπησαν τον πρώην υφυπουργό.

Eπίθεση από αγνώστους δέχθηκε την Κυριακή ο τέως υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις ο οποίος θέλησε να παραστεί στο Συλλαλητήριο κατά της χρήσης του ορού «Μακεδονία» από τα Σκόπια.

Τον κυνήγησαν μέχρι το Δημαρχείο
Οι άγνωστοι που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο καθύβρισαν και χτύπησαν τον πρώην υφυπουργό, ενώ τον κυνήγησαν μέχρι το δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Ο Κώστας Ζουράρις υπέβαλε την παραίτησή του την περασμένη Κυριακή, μετά το θόρυβο που προκλήθηκε από τη δημόσια διατύπωση σχολίων κατά του Άρη και οπαδών του Ολυμπιακού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Το βίντεο δεν είναι ξεκάθαρο. Είδε κανείς παιδιά τα πέδιλα τα φόραγε όταν μπήκε στο αυτοκίνητο ή του φύγανε από το τρεχάκι?

  2. ΚΑΘΗΓΗΤΑΡΑ , ΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ , ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΥΤΣΟ.

  3. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΡΟΧΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΕΙΣ . ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΥΑΛΟ .

  4. Στον Πειραιά ελα ..να δω το κολάκι σου παλιοαδεφή ..πουστάρα κολοπτουμπα πιο απλά …να δούμε που γράφεις τον Πειραια και την ομάδα του στο μουνάκι σου ..γιατι αρχίδια δεν εχεις …

  5. Δυο άντρες δεν υπυρχαν να πλακώσουν τους φλωρους που το παίζαν σωματοφύλακες του πούστη.

  6. Οριστε η αποδειξη οτι οι πολιτικοι ζουν στον δικο τους κοσμο…. νομιζε οτι μπορει να κυκλοφορει εξω οπως καποτε και πηρε μια γευση της πραγματικοτητας…..
    Θα μπορει αραγε να πληρωνει τοσους πολλους συνοδους για παντας;; γιατι απ’οτι φανηκε , οι Ελληνες δεν ξεχνουν , και σκατα στον ταφο του μητσοτακη που ειπε “σε 10 χρονια δεν θα θυμαται κανεις τιποτα για την Μακεδονια”

  7. Μα καλα… πόσους σωματοφύλακες εχει ο αρχείος ; εγω μετρησα πανω απο τέσσερις ..

  8. Τετοια θελουν για να τρομάξουν. Οπου τους βρίσκουμε να τους κυνηγάμε. Και οποιος τους γλύφει να τον …περιποιομαστε…οπως του πρεπει. Εχουμε πολεμο κι αυτοι ειναι οι εχθροί μας. Οποιος ειναι μαζι τους ειναι κι αυτος εχθρός μας κι ας ειναι και ο ιδιος μας ο αδελφός. Πάνω απο ολα η πατριδα.

  9. οπου σε βρισκουμε ανθελληνα θα ευχοσουν να μην ειχες πει ποτε αυτα για τα νησια μας την μακεδονια μας και τον αρη μας….

  10. Καλά τι δουλειά είχε ο Ζουραρις σε πατριωτικό συλλαλητήριο και μετά απο αυτές τις δηλώσεις; Έχουν χάσει την επαφή με την πραγματικότητα.

  11. Ανθέλληνας , κόκκινος φασίστας , κύναιδος , δυστυχώς τον επέλεξαν αρκετοί συμπολίτες μας και τον έστειλαν στο ελληνικό κοινοβούλιο , Εχουμε ευθύνες και εμείς οι ψηφοφόροι !!!!

  12. Εμένα η βία δεν μου άρεσε. Την απαξίωση και το βρισίδι που του έριξαν πάντως το ευχαριστήθηκα. Δεν χρειάζεται βία. Ψήφο στην Χρυσή Αυγή και χωρίς να ανοίξει μύτη να δείτε πως θα ανασάνει και πάλι ο Έλληνας τον αέρα της ελευθερίας. Πολιτκή βούληση χρειάζεται και αυτή από ότι φαίνεται την έχει μόνο η Χρυσή Αυγή.

    1. +1.000.000

  13. Καλά του έκαναν του προδότη !
    Έτσι να μην μπορούν αν κυκλοφορίσουν οι αλήτες ανθέλληνες ανώμαλοι.

  14. Πάρε μπούλο από την Ελλάδα εσύ και οι άλλοι οι μούλοι μαλακά παντοφλακια

  15. Κατρουλη τι έπαθες κατουρηθηκες? χεστηκες παλιό προδότη σου φτάσε το σκατό στη κάλτσα παλιό βρωμιάρα αδερφή!!!
    Καταραμενε δεν βλέπεις ότι έγινες κυνηγημένος!!

Comments are closed.