ΑΓΡΙΑ ΤΑΠΑ Μιχαλολιάκου σε Σοφία Παραδείση: “Φέρεστε ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ σε έναν φασίστα” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
mm1

Δείτε το βίντεο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

45 Σχόλια

  1. Κρίμα πάντως που θα παρευρίσκεται η κυριούλα και στην αυριανή εκπομπή του Στέφανου ….γιατί η παρουσία της και μόνο… μας αναγκάζει να μην την …παρακολουθήσουμε!!!!!

  2. H Παραδείση είναι μια ωραιοτάτη γυναίκα εθνικιστίστρια προς τι τόσο μίσος και μένος κατά του προσώπου της ;
    Να αφήνετε η γυνή να λέγει ότι γουστάρει, στο κάτω κάτω της γραφής ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΧΑΙΒΑΝΙΑ !

  3. Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΙΒΑΡΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ !!! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ

  4. @Σάκης σημαίνει πως όσοι ψηφίσατε προδότες θα βρεθείτε στην κρεμάλα. H.H.

    1. χαχχαχα πόσα χρόνια εχεις να γαμήσεις ? να είσαι καλά γέλασα

  5. Ετος γεννησεως , εχεις προβλημα; αν εχεις στα παπαρια μας

  6. Ζητω η Νικη!!!!
    Ερχομαστε καλπαζοντας προδοτες!
    Ερχεται ο θανατος σας μνημονιακα λαμογια , με 60% αυτην την φορα , οσο απιστευτη σας φανηκε η εκλογη του τραμπα , αλλο τοσο θα σας φανει και η αυτοδυμαμη κυβερνηση της Χρυσης Αυγης , δεν θα υπαρξουν ελικοπτερα να σας φυγαδευσουν
    Θα πατε για εκτελεση αυτην την φορα
    Οσο περισσοτερο μας αποκαλειτε ” φασιστες” τοσο το χειροτερο για σας τομαρια!
    Το συνταγμα θα εφαρμοστει , και θα χειροκροτηθει απο ολους τους Ελληνες!!!!

  7. Ζήτω η Νίκη, ζήτω ο Αρχηγός! Έρχεται η ώρα σας δημοκράτες.

    1. Τι σημαίνει αυτό το τελευταίο ρε μεγάλε για να έχουμε καλό ρώτημα; Καλά τα 88 δεν τα σχολιάζω, όποιος ξέρει καταλαβαίνει.

  8. Δεν ειδαμε ποτε την παραδειση να καταφερεται με το ιδιο μενος και χωρις λογο , εναντιον πολιτικων καλεσμενων ΠΟΥ ΕΒΛΑΨΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ την χωρα και τους συμπολιτες μας , ο Κυριος Μιχαλολιακος δεν εβλαψε ποτε την Ελλαδα.
    Μπροστα σε προδοτες το βουλωνει και ουτε τολμα να χαμογελαει σαν ηλιθια.
    Φτυσιμο θελει
    Και το εχει φαει , δεν εχει ακροαματικοτητα .

  9. κυριε μυλωνακη εγω νόμιζα ότι εισέ πατριώτης αλλα εκανα μεγαλο λαθως για σενα…

  10. Ολος ο ελληνικος λαος ενωμενος πρεπει να συστρατευτει στο μονο γνησιο εθνικιστικο εθνικοκοινωνικο κινημα της Ελλαδας τον Λαικο Συνδεσμο Χρυση Αυγη! OΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ!! ΚΑΤΩ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΙΣΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!

  11. Προφανώς η ..σελίδα δεν δημοσιεύει σχόλια με …βάθος!

  12. Μπράβο στον Αρχηγό..που μας έβγαλε “ασπροπρόσωπους” μ’ αυτήν την Καρατζαφερηκιά ποντικομούρα που δεν χάνει ευκαιρία για ευκαιρία(!) που να μην επιτεθεί στην Χ.Α !!!

  13. Να τον καλέσει ο Καρατζαφέρης να να τα πουν όμορφα να μπορεί να μιλήσει ο κύριος Μιχαλολιάκος να κάνει επιτέλους και η εκπομπή τηλεθέαση βλέπετε ομνημονιακιας τα λέει με το γάντι μόνος του ρωτάει μόνος του απαντάει εκπομπή να κάνει .

    1. Χαχα μνημονιακιας ο Καρατζαφέρης;;
      Πολύ γνώστης των πραγμάτων είσαι όπως δυστυχώς η πλειοψηφία των ψηφοφόρων της χα…!
      Σοβαρά πιστεύεις ότι θα μπορούσε να αντιπαρατεθει σε διάλογο με επειχηρηματα στον Καρατζαφέρη ο Μιχαλολιακος..;
      Τι πολιτική εμπειρία έχει ο ένας σε Ελλάδα κ Ευρώπη και τι ο άλλος, που δεν αμφισβητειται ωστόσο η ιστορική γνώση και των γεγονότων της πολιτικής ζωής των τελευταίων ετών ούτε από το Μιχαλολιακο,αλλά η σοβαρότητα και η ποιότητα του Καρατζαφέρη δύσκολα φτάνεται μάγκες..!!

      Άλλο να παραδέχεστε ότι δεν τον καταλαβαίνετε κι άλλο να το παίζεται δήθεν έξυπνοι,ακολουθωντας τυφλά μια μόδα,επιβαρύνεται τη θέση σας.

  14. Αυτή η κοπέλα φέρεται πιο ειρωνικά στους Χρυσαυγίτες από τους αριστερούς στο πάνελ. Γενικά οι δεξιοί κοιτάνε να καταστρέψει ο ένας τον άλλον. Ο Σαμαράς έβαλε τους Χρυσαυγίτες φυλακή . Οι αριστεροί είναι πιο ενωμένοι. Οι Συριζαίοι αφήνουν τους αναρχικούς ελεύθερους. Αυτή τη στιγμή, η χρυσή αυγή είναι η πιο δυνατή δεξιά δύναμη και πρέπει να ενωθούμε και να τους υποστηρίξουμε έστω και με τα ελαττώματα τους. Τα υπόλοιπα πατριωτικά κόμματα έχουν υποχρέωση να την υποστηρίξουνε.

  15. Κριμα που ο Μυλωνακης που ειναι ενας πατριωτης εχει γκομενα αυτο το τσοκαρο την Παραδειση. Ο δε Καρατζαφερης πρεπει να καταλαβη πως αν συνεχιση ετσι το καναλι του δεν θα πιαση τα ποσοστα που περιμενει. Τα ΜΜΕ σεβονται και δινουν λογο στους ανθελληνες και μισελληνες αλλα οχι στην ΧΑ.

  16. Και χάρη τους έκανε που πήγε εκεί ο Μιχαλολιακος

  17. Εκνευριστική, απωθητική και με λαικίστικες ατάκες η υπάλληλος του μνημονιακού Καρατζαφέρη. Ας μην ξεχνάμε πως χάρη σε αυτόν ψηφίστηκε το μνημόνιο. Σταμάτησα να βλέπω την εκπομπή αφού δεν αντέχεται…
    Ακόμα και ο Μιχαλολιάκος δείχνει συμπαθητικός μπροστά στην Παραδείση.

  18. Η συγκεκριμένη έχει πολλάκις αναφερθεί στη Χρυσή Αυγή με απαξιωτικά και χλευαστικά λόγια. Εκτός αυτού, είναι απολύτως πιστή στην αρχή του Καρατζαφέρη, του αφεντικού της, την αρχή του πολιτικαντισμού. Την ίδια ημέρα που ο Ηλίας Κασιδιάρης ξεσκέπασε τον τούρκο στην επιτροπή όπως κι αν το έκανε, ο Καρατζαφέρης είπε στην εκπομπή του πως ο Κασιδιάρης είχε μεν δίκιο μα δεν τα είπε με τον σωστό τρόπο. Δεν ξεβράκωσε τον τούρκο ψευτοβουλευτή με τον πολιτικαντισμό του Καρατζαφέρη κι αυτός θα το έκανε καλύτερα. Γενικώς ο Καρατζαφέρης τα κάνει όλα καλύτερα. Είναι λοιπόν εμφανής η ειρωνεία της προς τον προσκεκλημένο της, μια ειρωνεία σχεδόν αηδία που φαίνεται κι όταν ομιλεί άλλες φορές σε άλλες περιπτώσεις για τη Χρυσή Αυγή. Σήμερα ήταν λιγάκι πιο συμμαζεμένη. Αυτός που παρακολουθεί το συγκεκριμένο ψευτοδελτίο κάπου κάπου το έχει δει. Όσο για το εν λόγω δελτίο είναι χτισμένο για να εξυπηρετεί την προσωπικότητα του Μυλωνάκη όπως κάποια σήριαλ φτιάχνονται για πάρα πολλούς λόγους με βάση έναν συγκεκριμένο ηθοποιό, για να προάγει δηλαδή τον ίδιο τον Μυλωνάκη κι όχι και πολύ την ενημέρωση.

  19. ο μυλωνακης ηταν ενταξη απ την αρχη της συνεντευξης στον μιχαλολιακο….η παραδειση ηταν για κλαματα γιατι ποτε δεν καταλαβε πως λειτουργει ενα εθνικιστικο κινημα στα πλαισια της δημοκρατιας μεσα στη βουλη…νομιζε οτι πρεπει να υπαρχει σεβασμος οταν οι αντιλπαλοι σου σε χτυπανε κατω απ τη μεση…ηταν εκτος τοπου και χρονου η παραδειση σε ολη την συνεντευξη και εχει μια εμονη με τη χρυση αυγη λες και δεν το ξερουμε…

  20. Ότι και να κάνει η Παραδείση και λαμπάδα στο εβραικό λόμπι να ανάψει, στην Βουλή δεν θα μπει ποτέ με το Λαός. Θα τις φάει τις έδρες η ΧΑ. Αν το κόμμα του Λαός μάχεται τόσο έντονα άλλα πατριωτικά κόμματα θα φάει μαύρο πάλι.
    Καημένε Καρατζαφέρη, πάλι έξω θα μείνεις. Οι αριστεροί φασίστες βρίζουν τα πατριωτικά κόμματα, αν το κάνει και ο Λαός τότε ας ψηφήσουμε πάλι σύριζα και ποτάμι και μετά χαρακίρι.

  21. Όπως πάνε τά πράγματα στην Ελλάδα μόνο χρυσή αυγή και ελληνική λύση θά μας σόση νά βάλουν φυλακή τους προδότες σκατοκλέφτες δοσιλογους εθνομιδενηστές. Τά σκουπίδια της πολιτηκής πού προδήνουν την Ελλάδα καί τους Έλληνες .

  22. Καλα ρε τη ψολα,ποια νομιζει οτι ειναι η τι κανει?

  23. Χεστε τους ρε !!!!!
    Χαρη τους εκανε ο Μιχαλολιακος πηγαινοντας εκει
    Ξαναγυριστε στον πατο της ακροαματικοτητας μνημονιακα κοπροσκυλα!
    Στην αφανεια θα μεινεις ασχημομουρα ο’τι και να πεις σκατα στα μουτρα σου

  24. Καλεσαν τον Μιχαλολιακο γιατι το δελτιο επιασε πατο μετα την αποχωρηση του Χιου
    Και η σιχαμερη σκατοφατσα η ρουφιανα αυτοδιαφημιστηκε επι της ευκαιριας
    Μυλωνακη καλα ταρταρα , μαλακα!

  25. Παραδειση ηλιθια με το ειρωνικο χαμογελο , ρουφιανα πουλημενη , ασχημομουρα που προσπαθει να αυτοπροβληθει μετα τα μποτοξ , οσο και να προσπαθεις κανενας δεν θα σε παρει σε καναλι γελοια καρικατουρα
    Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΨΥΧΗΣ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΗΣ
    Παλιοτομαρο σαπιο , σκουπιζε την μυτη σου την βρωμικη , σε μισουν ακομα και οι καμεραμαν και κανουν ζουμ στις μυξες σου , ρουφιανα!

  26. Κασιδιαρη θελει η κατσαριδα να της αστραψει δυο σκαμπίλια να πεσει σε κωμα.

  27. ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ, ΑΝ ΣΟΥ ΕΤΑΞΕ Ο ΠΑΧΟΥΛΟΚΟΜΨΟΣ ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑΣ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΡΟΤΑΦΟΥΣ) ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΨΕΡΕ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΨΕΜΑΤΑ ΗΤΑΝ! ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ, Ο ΧΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΞΙΑ!
    ΟΥΣΤ ΑΠ’ ΕΔΩ ΨΟΦΙΜΙΑ!

  28. Στην εποχή των social media και του youtube είναι θλιβερό να κλαίγεσαι ότι δεν έχεις προβολή απο τα ΜΜΕ εκτός αν το target group των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής είναι 60+++!!!! Ήμαρτον με αυτήν την καραμέλα πια!!! Αφήστε την κλάψα και σοβαρευτείτε… αρχηγηλίκια χαιρετούρες και χαζομάρες διχάσανε και διαλύσανε τον πατριωτικό κόσμο!!! Κάνετε ελάχιστα για τον βολευτικό μισθό που σας πληρώνουμε!!! Στον πόλεμο κανένας δεν θα σας ζητήσει αυτόγραφα “κύριοι”… και ελπίζω να μην είναι αργά τότε…

    1. Και τί ακριβως θες να κανει η Χρυση Αυγη ρε μεγαλε; Οταν παει να καταγγειλει καποιον, ολοι μαζι συνασπιζονται και τον γλυτωνουν. Το ξερεις οτι προσφατα καταδικαστηκε ο Μιχελακης για δωροληψια απο τον επιχειρηματια Παλλη; Ητανε τοτε που το ΣΔΟΕ ερευνουσε τυχον διασυνδεσεις του Παλλη με τη ΧΑ, και τελικα βρηκε οτι ο Παλλης χρηματιζε το Μιχελακη. Το θεμα εφτασε στη Βουλη, και εκει ψηφισαν οχι στην αρση της ασυλιας του Μιχελακη. Τελικα παρενεβη ο εισαγγελεας, η υποθεση προχωρησε δικαστικα, και ο Μιχελακης τσιμπησε 7 μηνες αν δεν κανω λαθος, με αναστολη. Για τετοια κουμασια μιλαμε, κορακας κορακου ματι δε βγαζει…

  29. Αντε καρατζαφερη σου εφεξε με την παρουσια του Αρχηγου εκει. απο 0,06% το κομμα σου πηγε στο 0,07%.. Περα απο τη πλακα δεν εχει αναγκη η Χ.Α απο κανενα καναλι καναλακι βροθροκαναλο.Οποτε δεν υπαρχει λογος να πηγαινουν οι βουλευτες της σε πανελ τηλεοπτικα με γελοιους και γελοιες παρουσιαστες.

  30. Άντε γ@μησου κ@@@λα με το σαρδονιο χαμογελάκι σου

  31. Δεν αντέχεις να την ακούς με τίποτα.Η κυρία αυτή θέλει να υποδείξει σε έναν αρχηγό κόμματος,πως θα εκφραστεί και τι θα πει,για να μην στεναχωρηθουν τα γουρούνια της Βουλής,προσπαθεί συνεχώς η κυρία να δημιουργήσει εντυπώσεις,μπας και πάρει καμιά καλή μεταγραφή στα τσοντοκαναλα,είναι κάτι παραπάνω από εμφανες,βγάλτε την ρε παιδιά προκαλεί εκνευρισμό ο καθωσπρεπισμός της για τους μπολσεβίκους φασιστες,εμετός………

  32. κλαρινο ο μυλωνακης στις εντολες του προεδρου του
    αυτοι εχουν… οραμα για να αλλαξουν την… ελλαδα
    βαλτε τον στη βουλη και αυτον να ψηφιζει τα μνημονια δαγκωτα και με επαρση!

  33. Η Παραδείση πρέπει να πάει να ρουφήξει λούτσους

  34. Είπε η φασίστρια τον φασιστή φασίστα.Κυριε Καρατζαφέρη σου κόβει πόντους αυτή,σε λίγο ούτε ο Μυλωνάκης θα την αντέχει…

  35. Δεν θέλω να φαντασθώ ότι η κα Παραδείση σαμποτάρισε την συζήτηση με τον Μιχαλολιάκο,
    με απώτερο σκοπό την διακωμώδηση της Χ.Α χάριν της ενδυνάμωσης του κόμματος του κ.Καρατζαφέρη…
    Είπαμε,πατριωτικά κόμματα,αλλά όχι με κτυπήματα κάτω από την ζώνη…
    Κύριε Μυλωνάκη έχεις αυτιά να ακούσεις ?

  36. Η Παραδείση πρέπει να αποχωρεί όταν καλούν τη Χρυσή Αυγή .

Comments are closed.