Αγρίεψε ο Γιούνκερ και προειδοποιεί τον Τσίπρα: Η Ευρωζώνη δεν θα αποδεχτεί τα σχέδια σου!

Κοινοποίηση:
1236

”Ο Αλέξης Τσίπρας κάλυψε εν μέρει μόνο τις ανησυχίες των Βρυξελλών για τα σχέδια του” σχολίασε ο Πρόεδρος της Κομισιόν για τις προγραμματικές δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού.

σε πορεία σύγκρουσης με τους εταίρους στην ΕΕ

Ο κύριος Γιούνκερ,σύμφωνα με το capital, επέλεξε να στείλει το μήνυμα του προς την Αθήνα λίγο πριν τις επαφές του με το γερμανικό κόμμα SPD, που συμμετέχει στην κυβέρνηση της Ά. Μέρκελ.

Ο Ζ. Κ. Γιούνκερ μάλιστα φέρεται να συμβούλευσε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να μην υποθέτει ότι η ευρωζώνη απλώς θα αποδεχθεί όλες τις υποσχέσεις που έκανε ο Αλ. Τσίπρας στους Έλληνες ψηφοφόρους.

Σύμφωνα μάλιστα με το πρακτορείο Reuters, ο Τσίπρας παρουσίασε τα σχέδιά του για κατάργηση του προγράμματος λιτότητας που προβλέπεται από το Βερολίνο και απέκλεισε το ενδεχόμενο επέκτασης της διάσωσης, θέτοντας τον εαυτό του σε πορεία σύγκρουσης με τους εταίρους στην ΕΕ.

Τα μηνύματα αυτά μόνο τυχαία δεν είναι καθώς προετοιμάζουν το έδαφος για το έκτακτο eurogroup με θέμα την Ελλάδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Oι Έλληνες κ. Γιουνκερ δεν είναι μόνο ψηφοφόροι… κυρίως είναι πολίτες που τα αδιέξοδα προγράμματα που τους υποχρεώσατε να υποστούν με τα μνημόνια τους οδήγησαν σε επίπεδα εξαθλίωσης κι έχασαν τα ανθρώπινα δικαιώματά τους όπως μας δήλωσε κι ο κοςΚατάϊνεν του κλαμπ σας κι αυτός!
    Δεν δικαιούστε και δεν νομιμοποιείστε να απαιτείτε λογική στον παραλογισμό σας μετά την ανθρωπιστική κρίση που προκαλέσατε στην Ελλάδα!

Comments are closed.