Αγοράζουμε 460… παροπλισμένα τεθωρακισμένα!

Κοινοποίηση:
tetho

Τετρακόσια εξήντα τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού τύπου Μ-113, τα οποία προέρχονται από το πολεμικό υλικό που έχει αποσύρει το αμερικανικό Πεντάγωνο…

θα έχουν φτάσει στην Ελλάδα έως τις αρχές του φθινοπώρου.

Όπως γράφει δημοσίευμα η επιλογή των συγκεκριμένων Μ-113 έγινε από επιτροπή ελλήνων αξιωματικών, η οποία ταξίδεψε στις ΗΠΑ γι’ αυτό τον σκοπό. Πριν προωθηθούν στις μονάδες, θα περάσουν από έλεγχο στο στρατιωτικό εργοστάσιο στο Βελεστίνο.

Επίσης, έχει δρομολογηθεί η απόκτηση 320 φορτηγών γενικής χρήσης από τα αμερικανικά αποθέματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Συνεχίζουμε να γλύφουμε τους Αμερικάνους αγοράζοντας τα παλιοσιδερά τους!

  2. Όλα αυτά που λέτε παρακάτω σωστά είναι, αλλά άπαξ και έχουνε φάει τα πάντα όλα απο λεφτά, έστω και αυτά που παίρνουν τώρα καλά είναι για δύο λόγους, ο ένας, μπορούν πολλά να κανιβαλιστούν για ανταλλακτικά και ο δεύτερος λόγος κάποια απο αυτά σίγουρα θα είναι σε αρκετά καλή κατάσταση.
    Αφου λοιπόν δεν έχουν λεφτά να αγοράσουν κανονικά τόμα, ας υπάρχουν ΕΣΤΩ αυτά.

  3. την αγορα αυτην πρεπει να την κανουν ο ακης με το ζιβαγκο και ο γιαννος με το χαμογελο πως τα παρταλια θα πετυχουν καλιτερη τιμη αυτο ειναι μυστικο

  4. μασ πουλανε τα σαπακια τους….δωρα ποτε θα μας κανουν οπως κανουν εκει που θελουν]α ρε ελληνα αθανατε και μιζαδορε…ολα τα σκουπιδια εδω τα φερνουν.

  5. ΟΙ ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ.ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΛΥΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΧΑΛΙΒΟΥΡΓΙΚΗ..

    1. Το Κενταυρος, ΤΟΜΠ. Με πυργισκο της Rheinmetal,αλλα εμεις θελουμε ΑΡΤΕΜΗΣ του 30χιλ.

    2. Μενέλαε,μόλις έξυσες μια από τις μεγαλύτερες πληγές!
      Το AIFV KENTAURUS,κατασκευασμένο στα τέλει της δεκαετίας του 90,εξ ολοκλήρου από την ΕΛΒΟ,ήταν το πιο σύγχρονο ΤΟΜΠ-ΤΟΜΑ της τότε εποχής!
      Βέβαια ακόμη και σήμερα παραμένει στις πρώτες θέσεις!
      Από τότε και παρά το μεγάλο ενδιαφέρον που προκάλεσε διεθνώς,το πρόγραμμα σταμάτησε,θαύτηκε,εξαφανίστηκε!!!
      Ένα μειονέκτημα,για ‘μένα το μοναδικό,είναι το ότι δεν είναι αμφίβιο.Μειονέκτημα,όμως,το οποίο θα μπορούσε να είχε εξαφανιστεί,εάν το πρόγραμμα είχε μπει σε παραγωγή!
      Πιστεύω πως,αν το KENTURUS,έμπαινε σε παραγωγή και εξελισσόταν,σήμερα κανένα παρόμοιο όχημα,ρώσικο ή μη,δεν θα μπορούσε να σταθεί δίπλα του!
      Υ.Γ.1) Το κακό,για τους εκάστοτε κυβερνώντες,είναι αφ’ενός πως θα έχαναν το προνόμιο της μίζας και αφ’ετέρου το ότι η Ελλάς θα κέρδιζε πολλά περισσότερα πέραν των χρημάτων…
      Υ.Γ.2) Αυτά ας τα βλέπουν οι “αντικειμενικοί” που μιλούν για “συνομωσιολογίες” και για “τεμπέληδες” Έλληνες και όχι για προδότες πολιτικούς!

Comments are closed.