Αγγλία: έρχονται πρόστιμα στις νύφες που… στήνουν τον γαμπρό στην εκκλησία

Κοινοποίηση:
Kilshane-House-Wedding-Photography-Ireland-groom-at-altar-and-bride-entering-church

Με πρόστιμο ύψους 110 ευρώ θα «τιμωρούνται» όσες νύφες αργούν να πάνε στον γάμοτους, στήνοντας τον γαμπρό στα σκαλιά της εκκλησίας.


Αυτό θα ισχύει στο εξής σε μια εκκλησία του Μπέρστεντ στο Κεντ της νοτιοανατολικής Αγγλίας, έπειτα από σχετική απόφαση του ιερέα Τζον Κόρμπιν, ο οποίος πάντως έσπευσε να διευκρινίσει πως θα επιστρέφει το ποσό αυτό, που θα εντάσσεται στο συνολικό κόστος της τελετής, στα ζευγάρια που δεν θα καθυστερούν.

Αν ωστόσο καθυστερήσουν περισσότερο από 20 λεπτά, το ποσό αυτό θα μοιράζεται μεταξύ των εθελοντών της εκκλησίας.

“Δεν το αποκαλώ πρόστιμο, αλλά εάν θέλει κάποιος να κλείσει τον χώρο για μια ώρα ή για δύο ώρες το ποσό που θα πληρώσει είναι διαφορετικό”, δήλωσε ο 58χρονος ιερέας. “Τα χρήματα θα μοιράζονται μεταξύ τους οι περίπου 20 εθελοντές που αφιερώνουν τον χρόνο τους για να βοηθήσουν στην τέλεση ενός γάμου, όπως για παράδειγμα τα μέλη της χορωδίας”, εξήγησε ο ίδιος.
“Οι άνθρωποι αυτοί αφιερώνουν τουλάχιστον μια ώρα από την ημέρα τους–κυρίως τα σαββατοκύριακα–που μπορεί να εξελιχθεί σε μιάμιση ώρα ή και παραπάνω αν η τελετή καθυστερήσει. Μου φαίνεται λογικό καθώς η μεγάλη πλειονότητα των γάμων–και όλοι όσοι τελέστηκαν από την αρχή του έτους–ξεκίνησαν με τουλάχιστον δέκα λεπτά καθυστέρηση…Είναι μια πρωτοβουλία που συνήθως έχει αποτέλεσμα”.

πηγή: cnn

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΠΟΡΝΟ-ΝΥΦΕΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΚΑΙ ΝΥΦΙΚΟ ΠΕΠΛΟ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΘΑΜΑΡ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΗΔΟΥΣΕ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΗΣ
    ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΕΥΧΕΣ ΝΑ ΛΑΜΠΕΙ Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΣΟΥ ΩΣ Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΤΗΣ ΘΑΜΑΡ………………………………
    …………..ΚΑΙ ΣΥ ΝΥΦΗ ΜΕΓΑΛΥΝΘΗΤΙ ΩΣ ΣΑΡΑ ΑΛΛΟ ΒΡΩΜΟ ΠΟΡΝΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΠΟΥ ΤΟ ΕΞΕΔΙΔΕ ΣΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΠΕΡΙ ΜΟΝΟΓΑΜΙΑΣ ΘΗΛΕΩΣ ΑΤΟΜΟΥ:
    ΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΤΑ ΖΩΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAI OI ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ Η ΠΟΡΝΕΙΑ ΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ!!!!!!!!!!
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ATOMO ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ-ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΡΤΕΝΕΡ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥ
    ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΑΡΚΙΚΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ MIA ΧΗΜΙΚΗ ΟΥΣΙΑ-ΟΡΜΟΝΗ ΤΗΝ ΩΚΙΤΟΚΙΝΗ H ΟΠΟΙΑ ΚΥΚΛΟΦΩΡΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΝΕΙ
    AYTON ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΦΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΗΜΙΚΟ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΘΗΛΥ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΤΕΚΤΟΝ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΗΛΑΖΕΙ ΣΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΡΤΕΝΕΡ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΩΚΙΤΟΚΙΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!
    (ΑΝΕΒΑΣΕΤΟ ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΑΝΕΒΑΣΤΟ)

Comments are closed.