Έφηβοι στο κοινοβούλιο της Πολωνίας κράζουν την Ευρωπαϊκή ένωση για το μεταναστευτικό και την νέα τάξη και σχίζουν την σημαία της. (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1234 (444)

Έφηβοι στο κοινοβούλιο της Πολωνίας κράζουν

την Ευρωπαϊκή ένωση για το μεταναστευτικό και την
νέα τάξη και σχίζουν την σημαία της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μακάρι αυτά τα παιδιά να μείνουν έτσι και να δώσουν τα φώτα τους στα παιδιά της Ελληνικής Ψευτοδημοκρατίας μας!

  2. Εαν δεν απαλλαχτούμε από τα αριστερά σοσιαλιστικά φιλελεύθερα σκυλιά που βρίσκονται στην εξουσία η χώρα μας θα πεθάνει. Είδει εκτελούν τα τελευταία βήματα για να μας αφανίσουν όχι να μας κάνουν αργεντινή γιατί αυτοί δεν αντιμετωπίζουν εκατομμύρια λαθρομετανάστες (που μας τους έχουν επιβάλει με το ζόρι) επιπλέον στα προβλήματά τους. Όλοι αυτοί είναι στρατός κανονικός το μόνο που περιμένουν είναι η μια εντολή( βλέπε τουρκιά) για να μας φάνε στα χωριά μας στις πόλεις μας με την αρωγή των αριστεριστών και ΜΚΟ. Κάθε σπίτι κάθε μαγαζί πρέπει να οπλιστεί για την υπεράσπιση τις οικογενείας και της πατρίδας. Ο πόλεμος είναι είδη εδώ με την εγκληματικότητα να είναι πια ανεξέλεγκτη. Μας ΒΆΦΤΙΣΑΝ όλους φοροφυγάδες και άρχισαν το ανελέητο φόρο κυνήγι με πογκρόμ κατασχέσεων για να αφαιρέσουν ότι έχει μας απομείνει.

  3. Συνέλληνες, ας αγωνιστούμε για μία Ελλάδα ελεύθερη, ανεξάρτητη και απαγκιστρωμένη από το έκτρωμα της ευρωπαϊκής ένωσης. Τα ανίερα και εθνοκτόνα σχέδια της νέας τάξεως πραγμάτων θα συντριβούν,αρκεί να αντισταθούμε σθεναρά και ουσιαστικά απέναντι στη λαίλαπα αυτή.

Comments are closed.