Έτσι τιμωρούσαν μετά τον 2ο ΠΠ τις γυναίκες που συνεργάζονταν με τους Ναζί! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
naziwomen

Το τέλος του 2ου ΠΠ στην ερειπωμένη Ευρώπη σήμανε την απαρχή μιας περιόδου αναρχίας στις περισσότερες χώρες, που κράτησε από μερικές ημέρες μέχρι μερικούς μήνες, μέχρι να αποκατασταθεί η τάξη από τις τοπικές αρχές.

Οι ναζί υποχωρώντας άφησαν πίσω τους συντρίμμια.

Μέχρι οι τοπικές αρχές να οργανωθούν δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις ατόμων αλλά και συμμοριών που είτε λυμαίνονταν τον ντόπιο πληθυσμό, είτε αναλάμβαναν αυθαίρετα να επιβάλουν το νόμο και τη δικαιοσύνη.

Στα πλαίσια αυτών των διωγμών, χιλιάδες γυναίκες που συνεργάστηκαν με τους ναζί βασανίστηκαν, διαπομπεύτηκαν και εκατοντάδες εκτελέστηκαν με συνοπτικές διαδικασίες. Οι περισσότερες εξ αυτών ήταν είτε πόρνες, είτε είχαν συνάψει σχέσεις με γερμανούς στρατιώτες. Η αντιμετώπισή τους από το ντόπιο πληθυσμό, όπως φαίνεται από τις εικόνες, ήταν βάναυση και ως επί το πλείστον άδικη. Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από την ”απελευθερωμένη” Γαλλία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Περίεργο πάντως. Γιατί στην Ελλάδα – από ότι φαίνεται – οι συνεργάτες των ναζί είναι οι σημερινοί (απόγονοι) εκδότες-ιδοκτήτες εφημερίδων-ΜΜΕ, δημοσιογράφοι, υπουργοί και βουλευτές, κ.α. “επιφανείς”. Οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι, τους δε υμνητές του Μεταξά, ο οποίος είπε το ΟΧΙ και πολέμησε τους ναζί, τους αποκαλούν αυτούς “ναζί-φασίστες-κλπ”!. Αυτά βέβαια γίνονται και μεθοδεύονται από τον πλανητάρχη επίσης συνεργάτη των ναζί, Soros και πάντα με την αγαστή συνεργασία των εγχώριων προδοτών πολιτικών, της εκάστοτε χώρας.

  2. Ετσι πρέπει να φαίρονται και στις σημερινές ναζιστριες εθνικοσοσιαλίστριες …..ονόματα δεν λέμε

  3. Και η Μελλινα Μερκουρη καθοταν στο κρεβατι με τα μεγαλα κεφαλια τον ΕΣ ΕΣ και μια χαρα πλουτισε απο τα φιλοδωρηματα των γερμανων…δεν ειδα ομως να της ξυριζουν το κεφαλη και να την πετανε απο την Ακροπολη οι πατριωτες μας μετα τον πολεμο…αντιθετα την τιμησαν για το μεγαλο εργο που προσφερε στην Ελλαδα…ακομα ψαχνω τι προσφερε στο τοπο αυτο…Στους Γερμανους παντως μια χαρα προσφερε…

  4. Ουαι τοις ηττημενοις
    (Αλιμονο στους ηττημενους)
    Οπως ειχε πει ο Βρεννος οταν οι Γαλατες νικησαν τους Ρωμαιους και τους εδιναν χρυσο για να μην καταστρεψουν τη Ρωμη.
    Τοτε μολις ειχε ισορροπησει η ζυγαρια με το βαρος του χρυσου, ο Βρεννος εβγαλε το σπαθι και τη ζωνη του βαζοντας τα πανω στη ζυγαρια για να βαρυνει κι αλλο, ζητωντας περισσοτερο χρυσο και ειπε αυτη την ιστορικη φραση.
    Αυτο ας γινει ενα παραδειγμα για τους νεοελληνες στο τί μας περιμενει αν δεν ειμαστε ισχυροι απεναντι στους προαιωνιους εχθρους μας τους Μογγολους Τουρκους.

  5. Και στην Ελλάδα τους δώσαμε αξία.. Μέχρι και υπουργό κάναμε…

  6. ΟΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΠΟΣ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΜΩΡΗΘΟΥΝ,ΚΑΙ ΟΙ ΒΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΝΑΖΙ.

Comments are closed.