Έτοιμη η ΑΕΚ για το μεγάλο παιχνίδι στο Μιλάνο με την Μίλαν

Κοινοποίηση:
μιλαν-αεκ

Επιστρέφοντας στην Ευρώπη μετά από πολλά χρόνια, η ΑΕΚ επιζητούσε παιχνίδια σαν το σημερινό… Με αντιπάλους σαν την Μίλαν, που μπορεί πλέον να μην είναι η υπερδύναμη των προηγούμενων δεκαετιών, αλλά εξακολουθεί να αποτελεί σημείο αναφορά για το Ιταλικό και το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
«Δεν συμβιβάζομαι και πάντα θέλω το καλύτερο…», ξεκαθάρισε χθες ο Μανόλο Χιμένεθ, δείχνοντας ότι παρά τα σοβαρά προβλήματα που έχει στην άμυνα και παρόλο που όλοι θεωρούν την ομάδα του χαμένη από χέρι, ο ίδιος έχει άλλη άποψη.

Κι αυτό που περιμένει ο Ισπανός μετά από τρία ματς χωρίς νίκη (Τρίπολη, Αούστρια, Ξάνθη) είναι να βγει ο εγωισμός των παικτών του κόντρα σε έναν αντίπαλο που είναι το φαβορί.
Όπως όλα δείχνουν ο Χιμένεθ θα παρατάξει την ΑΕΚ με σύστημα 3-5-2 και τον Μπακάκη σε θέση στόπερ καθώς μ’ αυτό το σχήμα θεωρεί πως θα εξουδετερώσει τα ατού των Ιταλών.

Κι αν για την ΑΕΚ αυτό το ματς είναι μια ευκαιρία για ψυχολογική και αγωνιστική ανάταση, το ίδιο ισχύει και για τη Μίλαν που προέρχεται από δύο κολλητές ήττες στο καμπιονάτο (η τελευταία στο ντέρμπι με την Ίντερ), με τον Μοντέλα να παίζει το κεφάλι του και να ρίχνει στο γήπεδο ότι καλύτερο έχει…

Οι πιθανές ενδεκάδες
Μίλαν: Ντοναρούμα, Μουσάτσιο, Μπονούτσι, Ροντρίγκες, Μπορίνι, Καλάμπρια, Λοκατέλι, Κεσιέ, Τσαλχάνογλου, Αντρέ Σίλβα, Κουτρόνε.
ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Βράνιες, Γιόχανσον, Γκάλο, Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Λιβάια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: