ΕΣΠΑΣΕ το ΤΑΜΠΟΥ! ΔΕΙΤΕ ποια κίνηση “ΕΚΠΛΗΞΗ” έκανε πάλι ο Καμμένος στο ΥΠΕΘΑ!

Κοινοποίηση:
888

Τόσες κυβερνήσεις πέρασαν,τόσοι υπουργοί, από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και τελικά την έκπληξη την έκανε μια κυβέρνηση αριστερού προσνατολισμού με ΥΕΘΑ δεξιό. Η κίνηση του Πάνου Καμμένου να συναντηθεί στο γραφείο του με τους εκπροσώπους των εν ενεργεία στρατιωτικών μπορεί να χαρακτηριστεί “επαναστατική” για τα ελληνικά δεδομένα!

Χρόνια πολλά οι στρατιωτικοι, σύμφωνα με το onalert.gr, που ασχολούνται με τις νόμιμες Ενώσεις και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών ζητούσαν το αυτονόητο: να ακουστούν από τους πολιτικούς προϊσταμένους των ΕΔ. Συστηματικά τους αγνοούσαν. Σήμερα ο Πάνος Καμμένος έσπασε το ταμπού και συναντηθηκε με τον πρόεδρο της ΠΟΕΣ Ανέστη Τσουκαρακη και μέλη του ΔΣ .

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ:

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) μετά από αίτημά της.

Η συνάντηση έγινε στην αρχή μιας συνεχούς προσπάθειας για επικοινωνία των δύο πλευρών.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος συμφώνησε για την άμεση υλοποίηση της απόφασης του ΣτΕ και της πλήρους επαναφοράς του μισθολογίου των στρατιωτικών στα μισθολογικά επίπεδα της 31/7/2012 από την επόμενη της νομοθετικής ρύθμισης.

Και με τους απόστρατους

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος συναντήθηκε νωρίτερα με το Συντονιστικό Συμβούλιο των Τριών Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών Ν.Π.Δ.Δ.

Συμφώνησε στα παρακάτω:

Α) Στη σύσταση επιτροπής με συμμετοχή μελών τα οποία θα καθοριστούν από το Συντονιστικό Συμβούλιο των Τριών Ενώσεων.

Η επιτροπή θα είναι υπό την εποπτεία της ΓΔΟΣΥ/ΥΠΕΘΑ και θα προβεί στις παρακάτω ενέργειες.

1. Καταγραφή – τεκμηρίωση – εκπόνηση – μελέτη σχεδίου Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) για την πλήρη εφαρμογή των Αποφάσεων του ΣτΕ για τα εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

2. Κατάθεση – παρουσίαση.

3. Αποστολή σε αρμόδιους φορείς για την εκπόνηση τελικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ).

4. Κατάθεση στη Βουλή για ψήφιση.

Η ολοκλήρωση θα υλοποιηθεί εντός 30 ημερών από την ψήφιση των προγραμματικών δηλώσεων της συγκυβέρνησης στη Βουλή.

Β) Στη σύσταση γραφείου του Συντονιστικού Συμβουλίου των Τριών Ενώσεων στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Ο καμένος καλά θα είναι να μας πη τι θα κάννη και με τους φαντάρους που δεν έχουν τσιγάρο να καπνίσουν και υπηρετούν την πατρίδα δωρεάν να κόψη κάτι από τους μονιμαδες που πληρώνονται και να δώσει και στα φανταρια .

  2. Θεατρινισμοι του Καμενου. Εχει κι αυτος το ψωνιο του αρχηγου. Κατι τετοιοι κυβερνουν τη χωρα. Τα ΙΜΙΑ εθνικο εδαφος δεν ειναι; Τοτε γιατι πηγε απο ψηλα και πεταξε στεφανι στη θαλασσα και δεν προσγειωνονταν. Ας τολμαγε και οι Τουρκοι θα τον προσγειωναν με την μουρη. Λεονταρισμους απο μακρια κανω κι εγω.

    1. 1ον, δίπλα του πετούσαν τουρκικά μαχητικά τα οποία αναχαιτίστηκαν επιτυχώς,
      2ον, με 8 μποφόρ άνεμο είναι δύσκολο ακόμα και για τη Ρωσία να χτυπήσει τις ΗΠΑ με διηπειρωτικό πύραυλο.

    2. ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ!!!!
      Ιστοριες για να δουλευουν τα κουμουνια.

  3. Ψηφιστε Συριζα για να σωθουν οι δημοσιοι υπαλληλοι. Μην τους χασουμε. 1.5 εκατομμυριο ανεργοι και μας επιασε ο πονος για τις καθαριστριες οι οποιες 19 μηνες τα ξυναν αλλα το 70% του μισθου τον παιρναν. Ουτε μεχρι Σεπτεμβριο δεν θα φτασουν να το θυμηθειτε! Αντε μακαρι να δουμε επιτελους μια και καλη το τελος της Αριστερας και ορισμενων που το παιζουν δεξιοι. Μετα οταν δειτε καμια κυβερνηση Χ.Α μην σας φανει περιεργο

  4. “Δωσε στον λαο αρτον και θεαματα”……
    Ρε φιλε Καμμενε, εσυ και η συκυβερνηση σου, μια εβδομαδα τωρα μας εχεται τρελανει με τον τσαμπουκα σας την μαγκια σας την υπερηφανεια σας κ.λ.π. Δεν μας λες προχθες που εκοβες βολτες με το ελικοπτερο,
    ( επειδη ξερω πως την βρισκεις με τετοια ) γιατι δεν το προσγειωνες
    πανω στα ΙΜΙΑ να στησεις και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ και να αφησεις το στεφανι σου και τον φορο τιμης στην βαση της σημαιας οπως θα αξιζε;;;;
    Γιατι δεν μας λες;;;;

  5. Οι γιατροι του ΕΣΥ ειναι οι μονοι που εμειναν εκτος ολων των μισθολογικων αποκαταστασεων.οι δικαστικοι και οι ενστολοι μονο επρεπε να αποκατασταθουν;μην απορειτε αν τελικα δεν μεινει κανενας καλος γιατρος στο ΕΣΥ.

    1. Φιλε οι ενστολοι πρεπει να ειναι ευχαριστημενοι,μη κατεβασουν και κανα τανκ και μας ριξουν.Οι δικαστικοι επισης πρεπει να’ναι ευχαριστημενοι για να καταδικαζουν τους αντιπαλους για ενα sms η για ενα τηλεφωνημα,και να αθωωνουν τους «δικους μας» που παιρνουν τις μιζες σε βαλιτσες.Για τους γιατρους και το ΕΣΥ χεστηκαμε,γιατι εκει καταληγει ο λαουτζικος,ενω εμεις η εξουσια αν παθουμε τιποτα παμε στο κορυφαιο ιδιωτικο νοσοκομειο με τον κορυφαιο γιατρο επιστημονα καθηγηταρα,η το πολυ πολυ παμε κι εξωτερικο!

  6. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ. ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΧΑΝΕ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΤΕ. ΠΙΘΑΝΩΣ ΕΙΣΤΕ “ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ” BLOGGERS ‘Η “ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ” ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ. ΟΠΩΣ Η ΤΡΟΛΙΕΣ ΤΗΣ ΝΔ. ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΑΦΟΡΑ.

  7. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Χ Α ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΜΝΟΥΝ ΑΡΝΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΩΝ

  8. Όλα δηλαδή για το πως θα πάρουν αυξήσεις οι καραβανάδες δημόσιοι υπάλληλοι, μάλιστα.

    1. …για δικαστικές αποφάσεις που δεν εφάρμοσε με το ”έτσι θέλω” η προηγούμενη κυβέρνηση των Εθνοπροδοτών πρόκειται ρε ύπνε .
      …”αυξήσεις των καραβανάδων ” λέει ο ηλίθι@ς , πιο ηλίθι@ς πεθαίνεις δηλαδή .

Comments are closed.