Έσκισαν τη λέμβο και πηδούσαν στη θάλασσα…μόλις είδαν το Λιμενικό: 65 λαθρομετανάστες περισυνελέγησαν σε Σάμο και Αγαθονήσι

Κοινοποίηση:
lathrometanastes

Στην περισυλλογή και διάσωση συνολικά 65 παράτυπων μεταναστών σε Σάμο και Αγαθονήσι, προχώρησε… τις πρωϊνές ώρες το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή.

Στη θαλάσσια περιοχή ακρωτηρίου Πράσσο Σάμου, εντοπίστηκαν σε φουσκωτή λέμβο 31 παράτυποι μετανάστες, οι οποίοι στη θέα του πλωτού του λιμενικού έσκισαν τη λέμβο. Περισυνελέγησαν σώοι και μεταφέρθηκαν στο Βαθύ.

Επίσης, 34 παράτυποι μετανάστες διεσώθησαν από σκάφος του λιμενικού 2,5 ναυτικά μίλια βορειοανατολικά του Αγαθονησίου. Κάποιοι από αυτούς επέβαιναν σε φουσκωτή λέμβο, η οποία ήταν σκισμένη και έβαζε νερά, ενώ κάποιοι άλλοι είχαν ήδη πέσει στη θάλασσα.

Όλοι τους περισυνελέγησαν σώοι και μεταφέρθηκαν στον λιμενικό σταθμό του Αγαθονησίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ “ΠΑΡΑΤΥΠΟΙ” !!!!!! ΣΤΕΦΑΝΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΛΑΘΡΑ (ΚΡΥΦΙΩΣ). ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΩ ΛΑΘΡΟ-ΟΡΚ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΦΟΝΙΣΣΑΣ ΦΑΛΑΙΝΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ.

  2. Τι παρατυποι μεταναστες και παπαριες μωρε.. Τζιχαντιστες ειναι που περιμενουν το σημα να αρχισουν τις σφαγες .

Comments are closed.