Έσκασε τώρα! Κάτι παίζει με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!! 4 κόμματα εκτός ΒΟΥΛΗΣ σε ΝΕΑ δημοσκόπηση!! Η ΝΔ είναι…

Κοινοποίηση:
dimoskopisi1-600x276

Στην πανελλαδική έρευνα της RASS η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου καταγράφεται

στις 11,8% μονάδες, με τη ΝΔ να συγκεντρώνει το 28,6% στις προτιμήσεις των πολιτών και το ΣΥΡΙΖΑ το 16,8%.
rass-43
Η έρευνα διεξήχθη σε 1.504 εκλογείς στο διάστημα 31/1 έως 3/2, και κατέγραψε περαιτέρω διεύρυνση της διαφοράς στην πρόθεση ψήφου υπέρ της ΝΔ.

Στην εν λόγω δημοσκόπηση η βουλή που προκύπτει είναι 6κομματική και τα ποσοστά πρόθεσης ψήφου είναι τα ακόλουθα:

ΝΔ 28,6%
ΣΥΡΙΖΑ 16,8%
Δημοκρατική Συμπαράταξη 8,1%
Χρυσή Αυγή 7,8%
ΚΚΕ 7,3%
Ενωση Κεντρώων 3%

Εκτός βουλής μένουν οι:

Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,8%
Ποτάμι 2,2%,
Πλεύση Ελευθερίας 1,8%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,2%.
Ακυρη ή λευκή ψήφο 17,4%

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

54 Σχόλια

  1. Μία μέρα η Χρυσή Αυγή θα βγει πρώτη κι αυτοδύναμη.

  2. Αν δεν αλλάξει ο Αρχηγός στην Χ.Α και φυσικά με τον.. καταλληλότερο(!) που είναι ο Κασιδιάρης…θα συνεχίζει εκεί να κονταροκτυπιέται με την ..Φωφάρα και τους κλεφτοΠασοκτζήδες της!

  3. Η Χ.Α θα έβγαινε δεύτερο κόμμα ή κ τρίτο αν ήταν αρχηγός ο Κασιδιάρης..Τον Κασιδιάρη δεν τον θέλουν όσοι μπήκαν στην Χ.Α για να πλακώσουν ,να δείρουν κλπ..Από την στιγμή που δεν αλλάζει ο αρχηγός τους η Χ.Α θα μείνει στα ποσοστά που είναι…

  4. Αν το ΠΑΣΟΚ βγη 3ο κομμα εγω θα φυγω απο την χωρα και θα ξεχασο οτι ειμαι Ελλινας.

  5. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΑ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΥΑΛΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΙ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΧΑΡΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΛΛΙΩΣ Η ΛΥΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ…ΑΛΛΙΩΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ…
    ΚΑΙ ΥΠΟΚΥΨΤΕ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!!!

  6. Πάντως όταν παίρνουν σε εμένα και σε πολλούς φίλους για δημοσκοπήσεις, έχουμε συννενοηθεί και τους λέμε ή ΝΔ ή Συμπαράταξη, αλλά όταν έλθει η ώρα οι ψήφοι θα πάνε στην ΧΑ ….

  7. Εβραιοροθτσιλντ κανονες,παλι εγλειψεν καροτο ο τσιπρας.

  8. RASS και Νέα Δημοκρατία ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΌΝΟΥ θα συμπληρωσω εγώ διαβάζοντας δηλωσεις όπως (Την ικανοποίησή της εκφράζει η ΝΔ για τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της Rass) και βλέποντας πως μέχρι και εν δυνάμει Πρωθυπουργό τον βαφτίσαν τον Κούλη . Πραγματικά απορώ με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων και με τους Νεο Δημοκράτες που κωδικοποιουν και ψυχολογουν τόσο λανθασμένα τον Ελληνικό λαό, το οτι ο κοσμος εχει σιχαθει τοσο πολυ τη πασοκάρα και τη νουΔΟΥΛΑ και αυτο φανηκε στις τελευταιες εκλογικες αναμετρησεις δεν το υπολογίζουν; επίσης απο το 1980 εως και σημερα είναι ζητημα η νουΔΟΥΛΑ να εχει κυβερνησει καθαρά κατα προσεγγιση 7-8 χρόνια σύνολο, και αυτό συνέβη ΟΧΙ επειδη ο κοσμος αναγνωρισε τη αξια και τις αρχες της νουΔΟΥΛΑΣ αλλά επειδη ΣΙΧΑΘΗΚΕ αυτους που κυβερνουσαν(Πασοκ) και στραφηκε
    στη 2η καλυτερη-αναγκαια λύση, αρα τι είναι η νουΔΟΥΛΑ; ενα φτωχο υποκαταστατο, μια δευτερουσα λύση και τιποτα περισσότερο. Απορώ πάντως με το κουράγιο τους και τη υπομονή τους, βλεποντας πως δεν εχουν απήχηση γιατι κρατούν ακομα ανοιχτο το μαγαζι, εας κατεβασουν ρολα είναι πιο αξιοπρεπες.
    ΥΓ. Πάντως βλέπω σύμπραξη Σύριζα-Πασοκ(ΓΑΠ) και αντιπολιτευση ΧΑ και 3ο κόμμα τη νουΔΟΥΛΑ.

  9. Ρε παιδια μια καθαρη πατριωτικη κυβερνηση δεν μπορει να δημιουργηθει με συνενωση ολων των δεξιων παραταξεων ..Εχουμε πηξει απο προοδευτικα κομματα και φτασαμε εκει που φτασαμε Ολοκληρη αμερικη με 380 εκ κατοικους εχουν 2 κομματα εμεις με 10 εκ εχουμε 40 κομματα μετρηστε τα ψηφοδελτια στις εκλογες και θα το διαπιστοσετε .Τι δεν καταλαβαινουμε Oλες οι αριστεριζουσες κυβερνησεις πασοκ κτλ και τωρα η αριστερη τσιπραικη δημοκρατια με μπαστουνι τους καημενους συγνωμη τους καμμενους ηθελα να πω εφαρμοζουν πολιτικη καταστροφικη για τηνχωρα στηριζοντας το δογμα[διαιρει και βασιλευε[ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗς ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ δοκιμασμενη και επιτυχιμενη Τωρα οσον αφορα το ποταμι εχω μια απορια ποταμι απο σωληνα……… μαλλον για οχετος μου φαινεται Και οσον αφορα την χα σας λεω οτι επειδη ακουω ραδιοφωνο σε εκπομπες που μιλαει κοσμος σας λεω οτι ο κοσμος ειναι στα καγκελα η αγανακτηση στο ζενιθ και η χα κατα την γνωμη μου θα ξεπερασει το13 % και θα κυμανθει στο 14 με 16% ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ.

  10. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 11.5 % ΣΥΡΙΖΑ 9.5% τριτο κομμα , ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ .

  11. ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ RASS MIA ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2015
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ …..!!!!

    Πρόθεση ψήφου-6κομματική Βουλή:
    ΣΥΡΙΖΑ 30,2%
    ΝΔ 27,2%
    Το Ποτάμι 5,8%
    Χρυσή Αυγή 4,8%
    ΚΚΕ 4,4%
    ΠΑΣΟΚ 3,6%
    ΑΝΕΛ 2,7%
    Το Κίνημα 2,3%
    Αλλο 3,8%
    Ακυρο-Λευκό 2,0%
    Αδιευκρίνιστη ψήφος 13,2%
    Δημοσκόπηση Rass: Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ με 3 μονάδες και ισχυρή ΝΔ συνθλίβουν τα άλλα κόμματα

  12. πολύ θα θέλατε τα ποσοστά της Ένωσης Κεντρώων να είναι μόνο 3% αλλά οι δημοσκόποι τα περνούν καλά τα λέει ο Πρόεδρος όποιος δώσε τα περισσότερα ….

  13. Πρώην πολιτευτής ΑΝΕΛ…. Μόνο χρυσή αυγή πλέον

  14. RAS RAS RAS ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ…ερε τι σας περιμενει στις εκλογες…

  15. ΔΕΎΤΕΡΟ ΚΌΜΜΑ ΕΊΝΑΙ Η ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ ΕΊΤΕ ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΈΨΕΤΕ ΕΊΤΕ ΌΧΙ ! ! !

    1. Μακαρι αδερφε.
      Αν ομως δεν πιασει ουτε διψηφιο…τοτε κατι φταιει.

  16. Χρυσή Αυγή είναι μονόδρομος για να σωθεί η Ελλάδα. Όλους τους άλλους τους βιώσαμε αρνητικά.

  17. Δεν ξέρω αν καταφέρει η Χρυσή Αυγή να βγει δεύτερο κόμμα και να γίνει αυτή αντιπολίτευση,το εύχομαι είναι η αλήθεια αν και το θεωρώ δύσκολο μα σίγουρα ακόμη και αν δεν γίνει αυτό θα έχει διψήφιο ποσοστό της τάξεως του 12% στις εκλογές όποτε αυτές και αν γίνουν και θα είναι σίγουρα με άνεση τρίτο κόμμα και πάλι τουλάχιστον.
    Οπότε άλλη μία δημοσκόπηση για ευνόητους και προφανείς λόγους για το υπάρχων σύστημα που είναι ΜΟΥΦΑ!!!

  18. Δεν ξέρω αν καταφέρει η Χρυσή Αυγή να βγει δεύτερο κόμμα και να γίνει αυτή αντιπολίτευση,το εύχομαι είναι η αλήθεια αν και το θεωρώ δύσκολο μα σίγουρα ακόμη και αν δεν γίνει αυτό θα έχει διψήφιο ποσοστό της τάξεως του 12% στις εκλογές όποτε αυτές και αν γίνουν και θα είναι σίγουρα με άνεση τρίτο κόμμα και πάλι τουλάχιστον.

  19. Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΙΝΗ, Κ ΑΝ ΔΕ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ… ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ!!!…..

    ΕΓΩ ΑΚΟΥΩ ΤΟ ΠΑΛΜΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΔΙΑ… ΑΛΛΑ Κ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΓΕΝΙΚΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ!!!

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ…. ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ.. (ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ) ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ…. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ…ΘΥΣΙΑΖΟΜΑΣΤΕ…ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ… Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ… ΚΤΛΠ ΚΤΛΠ… ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ… ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΠΕΤΣΕΤΑ!!!! ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ Κ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΗ ΜΟΙΡΑ!! ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ….. ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑΑΑΑ!! ΟΣΟ Κ ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.

    ΑΝ ΔΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ….. ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ,ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ!!!! ΤΕΛΟΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΝΙΚΙΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ Κ ΤΟ ΣΥΤΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΤΟΣΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

    ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΝΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΔΕ ΝΙΚΙΕΤΑΙ Ο “ΕΛΛΗΝΑΣ” ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Κ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΙ/ΔΗΜΑΡ κτλπ. ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΣΟΚ,ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΔΛΔ.

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ Κ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΝΟΜΙΖΩ. ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ…ΟΣΟ Κ ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ. ΗΜΑΡΤΟΝ.

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΓΛΥΚΟΛΟΓΑ Κ ΤΟΥΣ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Κ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!

    ΣΤΕΦΑΝΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΤΑΤΡΑΚ Η ΧΑ. ΣΩΣΕ ΚΑΤΙ……. ΕΚΤΟΣ ,ΑΝ…..

    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!! ΘΑ ΧΑΝΕΙ ΨΗΦΟΥΣ!!Κ ΠΑΝΤΑ ΕΧΑΝΕ Η ΧΑ ΡΕΕ!!!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ Η Χ.Α. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ!! ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΟΥΛΗ ΤΟΥ ΤΩΡΑ!!!

  20. εκεινη την ωραια δημοσκοπηση που επαιρνε το ΠΟΤΑΜΙ 15,5% τη θυμαστε;;;;;;
    oι ιδιοι ευσεβείς ποθοι για το κλεφτοθασοκ

  21. Υπαρχει και η” Ελληνικη λυση” παιδια,ξεκολληστε επιτελους απο το κακο παρελθον..!

    1. Α ναι υπάρχει και το καινούριο ανάχωμα του μνημονιακού βελόπουλου…Αυτού που ήταν υπέρ μιας συμμαχίας Ελλάδος-Ισραήλ…και τελευταία ανακάλυψε τον Πούτιν…κατά τα άλλα λες να ξεκολλήσουμε από το κακό παρελθόν…

  22. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πεταει και οποιος δεν το βλεπει ζει σε αλλον πλανητη,αυτο το βλεπει ο καθενας στον κοινωνικο του περιγυρο.

  23. Μηπως μπορουν να μου δωσουν αυτην και τις αλλες τετοιες δημοσκοπησεις γραμμενες σε χαρτι,γιατι μου τελειωσε το κωλοχαρτο;Μονο και μονο οι ψηφοι που θα παρει η ΧΑ απο τα νησια του Αιγαιου και ειδικα Λεσβο,Χιο,Κω και μετα τα νεα μετρα που θα παρει ο τσιπρας(γιατι θα τα παρει σιγουρα),θα τη φερουν ανετα στη 2η θεση!

    1. Αν υπήρχε νησί “Πούστρα” θα έπαιρνε αυτοδυναμία η ΧΑ

      1. Σε οτι εχει να κανει με πουστρες,πουστηδες και πουστικα,εκει παντα την πρωτια την εχει ο ΣΥΡΙΖΑ φιλε καροτολαγνε.

  24. ετσι και ψηφισετε παλι νεα δημοκρατια και βγει πρωτη πρεπει να ειστε πλεον πολυ ΖΩΑ, τερμα, δεν εξηγειτε αλλιως…χρυση αυγη πρωτη, σωρρας 2ος, κκε 3ο ………..ΕΤΣΙ πρεπει να γινει!

  25. Αυτός ο “ανώνυμος” εμετός γιατί πετάγεται σε όλα τα ποστ και βρίζει τη ΧΑ και τους “φασίστες”????εντοπίστε τον σας παρακαλώ….τέτοιοι φασιστοαλήτες με “κουκουλίτσες” και υπουλότητες δεν έχουν θέση σε πατριωτικό σάιτ!να πάει να κάνει τη προπαγάνδα του αλλού!ευχαριστώ!

  26. Ε λογικο να ειναι ο συριζα δευτερος εφοσον χτες εκανε βολτες με τους Illuminati στο Παρισι

  27. Παιζει χοντρα να ειναι ετσι.Το ποταμι δημιουργηθηκε σαν αποθηκη ψηφοφορων του πασοκ.Μετα την σιχαμαρα του κοσμου για το λαομισητο κομμα,ως δια μαγειας εμφανιστηκε ο βαφτιστικος του σημιτη..κατα κοσμον : ποταμης.Αυτο για το βαθυ πασοκ αποτελεσε χρυση ευκαιρια για να παραμεινει στη βουλη,αφου ο ποταμης διακυρητει τα ιδια με αλλο λογο.Σημερα παλι ως δια μαγειας ο “βαφτιστικος” σκοπιμα τελματωσε το κομμα του μιας και η κυρα φωφη καταφερε και συσπειρωσε τους” τελευταιους των λαμογιων” κατω απο τη στεγη του πρασινου ηλιου.Συμπερασματικα λοιπον ειναι ζητημα χρονου να συμπραξει ο αποτυχημενος λιβελογραφος με την πατρωνα φωφη με σκοπο την ψηφοθηρια και τη διεμβολη της χ.α προκειμενου αναδειχθει τριτο κομμα και ρυθμιστικο κυβερνητικο κομμα.
    Το λαομισητο πασοκ ειναι εδω και αν τα χρυσοψαρα -ψηφοφοροι,το ξανακανουν πολιτικη δυναμη ειναι βεβαιο οτι θα ειναι οι δημιοι των επομενων γενεων

    1. Τον λεβέντη που τον πάς,τρέχοντας θα πάει με την φόφη

  28. Αυτα θελουν αυτοι.
    Η πραγματικοτητα ειναι οτι η χα θα βρεθει στο 60%
    Χωνεψτε το..!

  29. ΜΑΙΜΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗ.
    ΚΑΙ Η Χ.Α. ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.

  30. Η Χρυσή Αυγή είναι οριακά 3ο και πάει για την 2η θέση. Το ΠΑΣΟΚ μετά την μεταγραφή του ΓΑΠ καταρρέει.

  31. ΟΣΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ 8.1 ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑ 7.8
    ΓΙΑ ΠΑΤΟ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ

  32. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 8% ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΠΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ

  33. Πάρτε και μια δημοσκόπηση από το κεφάλι πολύ ποιο κοντά στην πραγματικότητα !
    Είδαμε και τους δημοσκόπους όπου πέφτουν όλη την ώρα έξω τυχαίο , δεν νομίζω ?
    ΝΔ : 22,44
    ΣΥΡΙΖΑ : 10,23
    Δημοκρατική Συμπαράταξη : 7,26
    Χρυσή Αυγή : 16,17
    ΚΚΕ : 5,83
    Ένωση Κεντρώων : 2,64
    Ανεξάρτητοι Έλληνες : 1,65
    Ποτάμι : 2,42
    Πλεύση Ελευθερίας : 1,98
    ΑΝΤΑΡΣΥΑ : 0,88
    Ακυρη ή λευκή ψήφο : 28,5

  34. Γραφικέ …. μη φας, έχουμε γλαρόσουπα με φύκια !

  35. Τρίτο κόμμα η Χ.Α και πάει για δεύτερο.
    Μούφα δημοσκόπηση από τους απατεώνες του συστήματος για να κρύψουν την αλήθεια στο κόσμο.

  36. ΧΑΧΑΧΑ
    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΝΑ ΔΩΔΕΚΑΡΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ Η ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΕΤΟΙΜΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ 40-50%

  37. ΜΑΪΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ .. ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ 3η ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η Χ.Α. ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ .

  38. Εξηγείστε μας αυτό το “κάτι παίζει με την Χρυσή Αυγή” γιατί δεν το καταλαβαίνουμε.
    Ότι θέλετε όλοι σας να εξαφανίσετε την Χρυσή Αυγή όπως και τον Τραμπ είναι γνωστό σε όλους.

    Αν ο κόσμος τρέξει να ψηφίσει Κούλη, Τσίπρα, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ ή φραπεδάκια, ας το κάνει.
    Όλοι αυτοί που 40 χρόνια τώρα ψήφιζαν τα δημοκρατικά κόμματα, είναι συνυπεύθυνοι για το ξεπούλημα & την ισλαμοποίηση της Ελλάδας.

    Πάντως κ.Χίο, στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό. Ασε να γίνουν οι εκλογές και θα δούμε τι θα ψηφίσει ο νεοέλληνας ραγιάς, όπως και το τι ποσοστό θα πάρει η Χρυσή Αυγή.

    1. Εσύ τώρα συγκρίνεις τον Τραμπ του ρεπουμπλικανικου κόμματος στις Η.Π.Α με τον μιχαλολιάκο της Χ.Α στην Ελλάδα?κανονικά εδώ θα σταματούσε και όποια σοβαρή κουβέντα…..Η Χ.Α δεχεται πόλεμο από τους γύρω ,ναι…Ο πολεμος όμως με το μεγαλύτερο κόστος για αυτήν ερχεται από μέσα της και πηγάζει από το δόγμα “του αρχηγού”…Δυστυχώς η χ.α του μιχαλολιακου ,είναι μια χαμένη ευκαιρία να κυβερνηθεί η ελλάδα από πατριωτικό κόμμα…Το κακό είναι οτι μαζί της χάνονται κ στελέχη που έχουν να δώσουν πολιτικά ,όπως ο Κασιδιάρης..Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί στην ελλάδα αφέθηκε να εκπροσωπεί τον πατριωτισμό η χ.α με το “αντι-εμπορικό” πολιτικά παρελθόν της?Αλλά τι να σου λέω τώρα ε?Ζητω ο Αρχηγός ,μεγάλε!

  39. Αυτοί που κάνουν δημοσκοπήσεις τις βγάζουν από το κεφάλι τους ορίστε και η δικιά μου … (έχουν διαψευσθεί πάμπολλες φορές οι δημοσκόποι)
    Η οποία είναι ποιο κοντά στην κοινωνία !
    ΝΔ : 22,44%
    ΣΥΡΙΖΑ: 10.23%
    Δημοκρατική Συμπαράταξη : 7,26%
    Χρυσή Αυγή : 16,17%
    ΚΚΕ : 5,83%
    Εκτός βουλής μένουν οι:
    Ένωση Κεντρώων : 2,64%
    Ανεξάρτητοι Έλληνες με 1,65%
    Ποτάμι 2,42%,
    Πλεύση Ελευθερίας 1,98%
    ΑΝΤΑΡΣΥΑ 0,88%.
    Ακυρη ή λευκή ψήφο 28,5%

  40. Για ποιον λόγο σε όλες τις δημοσκοπήσεις αναφέρεται η εθνομηδενιστική ΑΝΤΑΡΣΥΑ η οποία δεν θα πάρει ούτε 05,% και αποκρύπτουν το πατριωτικό ΕΠΑΜ, το μόνο κίνημα που εδώ και έξι χρόνια δικαιώνεται από τις εξελίξεις και το οποίο έχει σαφές και πλήρες σχέδιο δράσης για την ανάπτυξη της πατρίδος μας!

    1. Μάλλον δεν γνωρίζεις,δεν είδες,δεν άκουσες ποτέ τις απόψεις του Καζάκη για τα Εθνικά μας θέματα…
      Ρώτα τον ας πούμε για το σκοπιανό ζήτημα και τι γνώμη έχει για ονομασία των γιούφτων με τον όρο Μακεδονία…
      Και μετά νομίζω θα αναθεωρήσεις ως προς το ”πατριωτικό”…

    2. ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΕΠΑΜ;;ΑΧΑΧΑΧΑ

      …..του Δημήτρη Καζάκη:

      ”Δεύτερο, οι θεωρίες που θέλουν τον μετανάστη και δη τον μουσουλμάνο μετανάστη ως «έποικο» κι άλλες τέτοιες ανοησίες, εκπορεύονται καθαρά από τις μυστικές υπηρεσίες”

      Δηλαδη για τον λαθρολαγνο Καζακη οι μουσουλμανοι που εχουν εισβαλει κατα εκατονταδες χιλιαδες στην Ελλαδα δεν ειναι εποικοι και εμεις που τα λεμε αυτα ειμαστε κι εμεις πρακτορες μυστικων υπηρεσιων!!!

  41. Εχει αρχησει η εξοδος απο τη βουλη για τη ΧΑ

    1. ναι ναι και το ναι προηγειτε και η σκιλαρι επισης προηγειται τοτ Τραμπ,μην αλλαξεις πλευρο

    2. Η Χ.Α ΕΊΝΑΙ ΔΕΎΤΕΡΗ. ΜΆΛΛΟΝ ΕΣΎ Κ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΑΡΡΕΒΩΝΙΑΡΗΣ ΕΤΟΙΜΆΖΕΤΑΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ.

Comments are closed.