Έρμαιο… των πολιτικών εξελίξεων το Χρηματιστήριο! Το σοκαριστικό ΚΡΑΧ που πάγωσε το αίμα των Ελλήνων…. Τι θα γίνει με τις τράπεζες!;

Κοινοποίηση:
krax

“Χάνουμε τα λεφτά μας…. Ο,τι κι αν έχουμε βάλει μήπως και δούμε καμιά άσπρη μέρα… τα χάσαμε σήμερα!” λένε και κλαίνε όσοι Έλληνες είχαν κάτι “ψιλά” στο χρηματιστήριο. 

Στα τάρταρα έπεσαν οι μετοχές αλλά και η διάθεση των Ελλήνων…. μετά την απίστευτη πτώση που σημειώθηκε σήμερα στο Χρηματιστήριο Αθηνών….

Η ξαφνική, μη αναμενόμενη κίνηση της κυβέρνησης να επισπεύσει κατά δύο μήνες τις διαδικασίες εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας, έχει φέρει τη χρηματιστηριακή αγορά στα πρόθυρα της …παράνοιας.

Τη μεγαλύτερη πτώση των τελευταίων 27 ετών… ΕΝΙΩΣΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥ ο Γενικός Δείκτης αφού υποχώρησε στο 12,78% στις 902,84 μονάδες και τις μετοχές να καταγράφουν σφοδρές απώλειες.

Σύμφωνα με τις πρωινές μεταδόσεις ειδησιογραφικών πόρταλ, το ταμπλό θα δώσει μεν πολλά “σημάδια” για το πως εκτιμούν οι επενδυτές τα πράγματα, αλλά το πιο πιθανό είναι να οδηγηθούμε σε αγορά καζίνο. Αυτό μάλιστα  συμβαίνει γιατί “εκλογή Προέδρου και όχι εκλογές” μεταφράζονται σε μεγάλη άνοδο των τιμών (πάνω από 40%) ενώ αποτυχία εκλογής Προέδρου και εκλογές, μεταφράζεται σε βραχυπρόθεσμη – μεσοπρόθεσμη πτώση παρεμφερούς ποσοστού, όπως λένε οι πληροφορίες.

Όπως ειναι λογικό… οι τράπεζες και οι μετοχές τους μετά από αυτές τις εξελίξεις θα επηρεαστούν σίγουρα.  Πιθανή κυβερνητική αλλαγή, δεδομένων των μέχρις στιγμής τοποθετήσεων του ΣΥΡΙΖΑ για τον τραπεζικό τομέα και δεδομένου ότι όλες οι τράπεζες (πλην Eurobank) ανήκουν κατά πλειοψηφία στο ΤΧΣ, αναμένεται να οδηγήσει τις τραπεζικές μετοχές “στον πυθμένα” της οικονομικής θάλασσας…. Και πόσο μάλιστα τώρα που έχουμε…. φουρτούνα, όπως λένε οι πηγές.

 

Διαβάστε ακόμα :

Π. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: “Προειδοποίηση και “ωμή παρέμβαση” το “κραχ” στο Χρηματιστήριο!” 

Μαύρη Τρίτη -Καταρρέει το Χρηματιστήριο λόγω της Πολιτικής Αβεβαιότητας

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ακουστε τα λογια του σιχαμενου σημιτη ο κοντος με μουρη απο ελιες και το ξοανο την δαφνη διπλα του σας συμβουλευουν να επενδυσεται στο μπορτελο αυτοι ξερουν

  2. ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ 300 ΜΟΝΑΔΕΣ, ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΥΠΘΓΡΑΦΑΝΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ,

    ΑΛΛΟΙΩΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

  3. Δηλαδη οποιος εχει κανα ψιλο στις τραπεζες να παει να το σηκωσει ? Τι προτεινετε γιατι ο συριζα θα δωσει τα χρηματα στους λαθρομεταναστες και η κυβερνηση στους τοκογλυφους. Αρα θα ηταν καλη λυση να σωσει ο Ελληνικος λαος οτι προλαβαινει?

Comments are closed.