Έπρεπε να τον πετάξει από το στούντιο! «Δεν έπρεπε να παραδοθούν οι στρατιωτικοί μας. Παρέδωσαν τα όπλα τους! Να μην μιλάνε οι γονείς τους»! Κοκκίνισε από το κακό του από τις φωνές ο παρουσιαστής ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
iban

Προκάλεσε όλη την Ελλάδα ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Κανελλάκης! Μιλώντας στην εκπομπή του αρτ Μαρτυρίες έστρεψε τα πυρά πυρά του κατά των δυο στρατιωτικών μας! Από το στόχαστρο του δεν ξέφυγαν ούτε οι γονείς των δυο αιχμαλώτων !

δείτε το εδώ από το 21:04 και 27:25  ή εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Αναρωτήθηκε κανείς μήπως έτσι τους έχουν συμβουλέψει από την μονάδα που υπηρετούν? Μήπως αυτή είναι η τακτική σε περίπτωση που παραβιάσουν εχθρικό έδαφος? Μήπως οι ανώτεροι τους, τους το έχουν επιβάλλει? Το σκέφτηκε αυτό κάποιος πριν ρίξει το φταίξιμο στα παιδιά?

  2. TETOIA KATAKAΘΙΑ , ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ , ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ , ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΛΙΤΖΑ ΤΟΥ ΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΝΑ ΠΑΣΟΚΟΚΑΘΑΡΜΑ ΤΟΥΡΚΟΑΡΑΒΟΣΠΟΡΟΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΜΠΙΝΕΣ .
    ΚΑΛΑ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ . ΑΠΟ ΤΟ ΄81 ΑΥΤΗ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΟΥΦΗΞΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ . ΤΕΤΟΙΟΣ ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ . ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΩΛΟΠΟΥΣΤΗΣ DADY TOY . ΠΟΛΛΑ Σ ΙΧΤΙΡΙΑ . ΛΥΠΑΜΑΙ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΣΧΟ . ΑΊ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ . ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΔΗΛ.

  3. .
    Ποιός σας είπε ρε μαλάκες ότι εάν είμαστε ένας προς ένα πολεμάμε και εάν ο είναι υπεράριθμος ο αντίπαλος τα παρατάμε κότες.

  4. dikio εχει αν κ δεν τον γουσταρψ τον μα΄λακα αλλα εδω εχει δικιο..
    δεν μπορεις να παραδιδεις τα οπλα στον εχθρο αμαχητι…

  5. Ανώνυμος 10|03|2018 στις 17:25
    πολυ γρήγορο πιστολι αυτος . προεκυψε και τζεημς μποντ . σιγα μη σκισεις καλτσον . φαφλατα ψευτοσοσιαλιστη , χοντρομαλακα .
    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΔΕ ΒΓΗΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΣ / ΜΥΡΙΑ ΜΟΠ, ΝΤΕΛΟΡ 1, ΝΤΕΛΟΡ 2 ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ . ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ;
    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΕΣ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΒΡΩΜΟΠΡΑΚΤΟΡΑ , ΑΠΑΤΕΩΝΑ , ΕΒΡΑΙΟΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΣΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ;
    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΑΛΜΠΆΝΟ , ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΙΑ , ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ ,ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ , ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ , ΜΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΑΘΟΙΚΙ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ;
    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΑΙΧΘΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΚΕΙ ; ΗΤΑΝ
    2 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΜΕ ΟΠΛΙΣΜΟ . ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ
    ΣΤΡΑΤΟΥ . ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΥΦΟ ΜΕ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΜΟΥΣΙ . ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ . ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΦΥΛΑΓΑΝ .
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ , ΑΝ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ Ο ΑΛΜΠΑΝΟΣ Ή ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΣ ΘΑ
    ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ , ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΣΤΡΑΨΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΠΟΙΑ ΨΙΛΗ . ΛΕΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΣΦΥΡΑ ΜΑΣ . ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ . ΟΧΙ ΠΑΣΟΚΙΚΑ . ΑΛΛΑ Ο ΛΥΚΟΣ … ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ .
    τι στο διάολο τον εφερε αυτον τον ουρακοτάγκο του κωλοπασόκ ; άι σιχτίρ τον σιχαμενος πράσινος εμετός . αυτο το καθοίκι πόσα εκ/ μύρια έφαγε επι χασισωμένου πουτανιάρη μπεκρη του ΄81. ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

    1. ΗΤΑΝ
      2 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΜΕ ΟΠΛΙΣΜΟ . ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ
      ΣΤΡΑΤΟΥ
      Για ολους εσάς τα έγραφα . Τα κομματικά δεν μας ενδιαφέρουν. Υπηρέτησα το 1985 και αυτά δεν τα ανεχόμαστε, για εμάς δεν υπήρχαν και δεν υπάρχουν κομάντος που γράφετε που δεν θα αντισταθούμε. Τους γνώστες του Στρατού τους ζήσαμε και εμείς λίγοι έχουν εκτίμηση….

  6. Πάλι τύφλα ήτανε ο κομπλεξικός πασόκος θαυμαστής του ΓΑΠ.

  7. Τα ξέχασε σπίτι (τα χάπια) το βρωμοπασόκι.

  8. αυτος ο κανελλακης εχει μεγαλο βλημα στον εγκεφαλο οι στρατιωτικοι επεσαν σε ενεδρα πως να πολεμισης ρε βλα…κανελλακη αστοιχειωτε

Comments are closed.