Δείτε τι μπορείτε να πάθετε από το Facebook!

Κοινοποίηση:
thalassa

Την επέμβαση της αστυνομίας χρειάστηκε μια τουρίστρια από την Ταϊβάν που έπεσε από προβλήτα σε μια πόλη της Αυστραλίας, την ώρα που τσέκαρε τις ειδοποιήσεις της στο Facebook.

Η γυναίκα έπεσε από τον προβλήτα St. Kilda στο Port Phillip Bay αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για το περιστατικό από έναν αυτόπτη μάρτυρα και την έσωσε με ταχύπλοο μετά από 20 περίπου λεπτά.

Η γυναίκα, που ζήτησε συγνώμη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για παρακολούθηση, ενώ η αστυνομία ανακοίνωσε πως ήταν καλά στην υγεία της.

Ο διοικητής της αστυνομίας, Ντιν Κέλι δήλωσε πως οι λιμενικοί την βρήκαν να επιπλέει λίγα μέτρα μακριά από τον προβλήτα.

«Βρισκόταν ακόμη στο νερό μπρούμυτα, γιατί όπως μας εξήγησε αργότερα δεν ήξερε κολύμπι» αναφέρει το Αυστραλιανό δίκτυο ενημέρωσης.

«Είχε ακόμη το κινητό στο χέρι της και αρχικά ζήτησε συγνώμη… λέγοντας ‘Κοίταζα τη σελίδα μου στο Facebook και έπεσα μέσα…’».

Ο διοικητής της αστυνομίας ζήτησε από τους ανθρώπους να δίνουν μεγαλύτερη προσοχή όταν χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και βρίσκονται κοντά σε νερό, ενώ η αναφορά της αστυνομία της Victoria, ανέφερε πως δεν υπήρχε λόγος για αναφορά χαμένου αντικειμένου γιατί η γυναίκα «δεν έπαψε ούτε στιγμή να κρατά το κινητό της».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. περίεργο, συνήθως όσοι ασχολούνται με το φβ, πέφτουν στα σκατά !!

Comments are closed.