Έξαλλος ο Ιβάν μετά το νέο… κάζο με Κουρμπέλη – «Τελειώνει» άμεσα παίκτες από τον ΠΑΟΚ!

Κοινοποίηση:
ivan-savvidis-new

Kακά τα ψέματα, ο ΠΑΟΚ ήθελε τον Κουρμπέλη γιατί του κούμπωνε καλά. Και ο Ιβάν Σαββίδης το αντιλήφθηκε. Άφησε πίσω εγωισμούς, δεν υπολόγισε το κόστος ενώ είχε κλείσει ήδη παίκτη, ανέβασε μάλιστα την προσφορά σεβόμενος την κατάσταση στον Παναθηναϊκό, όμως ο Αποστολόπουλος είχε άλλη άποψη.

Από τα όσα έψαξα, ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή σε όλα τα τμήματα, έχει έναν παίκτη του. Αύριο το πρωί ή αλλάζει μάνατζερ ή φεύγει. Ο Μέσι να είναι. Αυτή η ιστορία με τον Αποστολόπουλο ξεκίνησε από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και την Λίβερπουλ και φτάσαμε στο σήμερα. Για να τελειώνει το παραμυθάκι, όποιος παίκτης έχει μάνατζερ τον Αποστολόπουλο και ανήκει ή δεν ανήκει στον ΠΑΟΚ, δεν θα παίξει ποτέ σε αυτή την ομάδα.

Ο Σαββίδης ήταν έτοιμος να δώσει τα δύο εκατ. για τον Κουρμπέλη. Και αυτό γιατί ήταν η επιλογή του προπονητή του. Ο Μουλέν ήταν ο δεύτερος της παρέας, τον οποίο ο Λουτσέσκου εντόπισε, αυτός τον ζήτησε, φοβούμενος πως στο τέλος δεν θα έρθει κανείς.

Ο Ιβάν ήταν έτοιμος να δώσει κοντά στα πέντε εκατ. ευρώ σύνολο, σε μία χρονιά που η διαχείρισή της από τους υπευθύνους του αγωνιστικού δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Δεν έφτασε στα πέντε λόγω Αποστολόπουλου, αλλά και πάλι απέδειξε πως η διάθεσή του είναι ικανή να υπερκαλύψει τις ποδοσφαιρικές αδυναμίες του οργανισμού. Και από τη στιγμή που τον ίδιο δεν τον απασχολεί πόσο του κοστίζουν αυτές, εμένα δεν μου πέφτει λόγος.

Κάνοντας ένα ρεζουμέ, καμία ισορροπία δεν άλλαξε στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός έβαλαν στο γρανάζι τους από έναν παίκτη ελίτ και από ένα εργαλείο, η ΑΕΚ έβαλε δύο εργαλεία. Απλά ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα με την καλύτερη τακτική ισορροπία, κάτι που σημαίνει πως αν κουμπώσει ο Αζεβέδο και περάσει στον φυσικό του χώρο ο Βιεϊρίνια, τότε η ομάδα θα ανέβει ένα κλικ πάνω. Για την χρησιμότητα του Μιραλάς θα το δούμε στη διάρκεια. Αν θυμίσει κάτι από τον παλιό ή όχι.

Ο Μουλέν τι μπορεί να δώσει; Από αυτά που έχουμε μάθει είναι ένας παίκτης καλύτερος δημιουργικά από τον Τσίμιροτ, αλλά όχι τόσο καλός ανασταλτικά. Έχει τρεξίματα με εντάσεις, δεν είναι τυχαίο πως σε όλη του την καριέρα παίζει 90λεπτά και είναι παίκτης του προπονητή. Για αυτόν τον επέλεξε ο Λουτσέσκου.

Τι έδινε ο Τσίμιροτ και τι θα δώσει σε σχέση με αυτό ο Μουλέν είναι ένα ερωτηματικό. Όπως ερωτηματικό είναι αν θα παίζει μαζί με τον Μαουρίτσιο. Που η λογική αυτό λέει.

Ευτυχώς λοιπόν για την ψυχοσύνθεσή μου, τελείωσαν οι μεταγραφές γιατί κακά τα ψέματα δεν μπορώ να δηλώσω φανατικός με τον τρόπο λειτουργίας του φίλου μου του Λούμπος. Για την ακρίβεια αγανακτισμένος είμαι με αυτά που κάνει, αλλά δεν είναι της στιγμής. Ας ασχοληθούμε λίγο και με το παιχνίδι στα Γιάννενα από αύριο.

Κλείνοντας, νομίζω σήμερα κάναμε το καλύτερο παιχνίδι της σεζόν στην Ευρώπη, σε παιχνίδι δίχως αύριο. Στην ομάδα μπάσκετ αναφέρομαι. Και το δεύτερο καλύτερο της σεζόν μετά από αυτό απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ στη καλή μέρα του Γκος, είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί, το σκοράρισμα μοιράζεται έξοχα και σε συνδυασμό με την καλή άμυνα παίζει πανέμορφο μπάσκετ.

Για την κουβέντα που έχει ανοίξει για την διαιτησία, τα έγραψα και παλαιότερα. Οι μπασκετικοί επειδή είναι μικρόκοσμος, νομίζουν πως τα όργιά τους θα περνάνε στο ντούκου. Για μένα δεν έχουν καμία διαφορά στη συμπεριφορά τους με την παλιά ΕΠΟ. Το έγραψα και το πιστεύω.

Για να μη λέω μόνο τα δικά μας, αυτά που κάνει ο Παναγιώτου στο ΟΑΚΑ, τον οποίο όλοι ξέρουμε τι πρεσβεύει, αν ήμουν ΚΑΕ Ολυμπιακός θα κινούσα Γη και ουρανό να μη ξανασφυρίξει ποτέ.

Το ότι η ΚΕΔ τιμώρησε τους τρεις του Προμηθέα στη σφαγή του περασμένου Σαββάτου, δεν μου λέει κάτι. Ρεπό τους δίνει, τους χαιδεύει και τους επαναφέρει. Δεν φτάνει τα όσα τραβάει το άθλημα από την υποβάθμιση της Λίγκας λόγω ευρωλίγκας, της έλλειψης χορηγών, την αδιαφορία του κόσμου, έχουμε και τα κοράκια να νομίζουν πως μπορούνε να κάνουν ότι γουστάρουν. Αστείοι πραγματικά.

ΥΓ Καταλαβαίνω την αδυναμία να πεις πολλά όταν μεταδίδεις το Βέροια – Άρης, αλλά το συγκλονιστικό ξεπερνά τα όρια της φαντασίας. Κάντο διασκεδαστικό.

sdna.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. σαβιδη εκτος απο τον παοκ να τελειωνεις και απο το Ε τα παρασιτα που δηθεν κανουν εκπομπες και ειρωνευονται ολο τον κοσμο

Comments are closed.