Έξαλλη η Μάρω Λύτρα με τον Λιάγκα: «Είσαι σκ@τ@ δημοσιογράφος και ατάλαντος» (φωτο)

Κοινοποίηση:
lytra-liagkas

Πυρ και μανία με τον Γιώργο Λιάγκα έγινε η Μάρω Λύτρα, μετά τα σχόλια που έκανε ο παρουσιαστής για την καταγγελία της ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από διάσημο Έλληνα κατά την παραμονή της στη χώρα μας.

Πριν σταματήσει την ραδιοφωνική του εκπομπή στον Λάμψη 92.3, ο παρουσιαστής είχε σχολιάσει την καταγγελία της τραγουδίστριας λέγοντας, μεταξύ άλλων, «τώρα το θυμήθηκε… Ξέρω ‘γω; Ίσως θέλει να βγάλει κανένα καινούργιο τραγούδι».

Στον λογαριασμό της στο Facebook, η Μάρω «ανέβασε» βίντεο με το απόσπασμα από την ραδιοφωνική εκπομπή και ξέσπασε κατά του Γιώργου, με βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

«Λιάγκα ποιος είσαι; Γιατί είσαι στην τηλεόραση; Είσαι σκ@τ@ δημοσιογράφος και ατάλαντος και ένας βαρετός άνθρωπος χωρίς χάρισμα. Έγινες διάσημος προσβάλλοντας ανθρώπους σε πρωινάδικα. Η βραδινή εκπομπή σου είναι μια φθηνή κόπια την αμερικανικής. Δεν είσαι αστείος, δεν είσαι γοητευτικός και οι ερωτήσεις σου είναι βαρετές όπως και εσύ… Έκατσα και σε άκουσα να με “σκοτώνεις”. Και τώρα θα επιστρέψω την χάρη. Είσαι τόσο τίποτα, που γίνεσαι κάτι επειδή μιλάς για άλλους. Αυτοί που μένουν σε γυάλινα σπίτια δεν πρέπει να πετάνε πέτρες. Δεν χρειάζομαι την τηλεόραση σου πλέον. Δεν πουλάω τίποτα και θα σου πω γιατί το λέω τώρα. Ίσως προσπάθησα να το πω αλλά κανείς δεν με άκουσε γιατί το timing είναι τα πάντα. Και, κυρίως, περιμένω περισσότερα από εσάς. Επίσης με κατηγορούν ότι όλο αυτό το έβγαλα από το κεφάλι μου, το δημιούργησα  μόνη μου. Δεν ισχύει αυτό. Περιμένω για τα δικαιώματα μου. Δεν είμαι μόνη μου. Ξέρω πολλές στις οποίες έχει κάνει το ίδιο, αλλά εκείνες νομίζουν ότι είναι οκ! Γι’ αυτό Γιώργο Λιάγκα κλείσε το αμόρφωτο, απαίδευτο στόμα σου, γιατί, όταν είπα παγκόσμιο,  εννοούσα ότι μένω στον Καναδά και αυτό έγινε στην Ελλάδα», έγραψε.

marolytraliagas

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Αυτή πόσες φορές μας παρενόχλησε σεξουαλικα ρε παιδιά ; Βαρέθηκα να ακούω την κάθε καριόλα να θυμάται ότι κάποιος κάποτε την παρενόχλησε ….

  2. μαρω μωρακι τρελο! τωρα στο σειρηνακι να σπασουν τα γκισε

  3. τι να πει κανεις ,,,, μεγαλη πουτσου η λυτρα , μεγαλη πουτσου κι ο λιαγκας

  4. Λύτρα βλαμμένη και ατάλαντη μάθε να γράφεις σωστά αγγλικά! Ανορθόγραφη! Μάλλον καιρός είναι να αφήσεις τα μικρόφωνα και να πιάσεις κάνα βιβλίο! Επίσης εσείς στο μακελειό δεν έχετε ιδέα πως να μεταφράζετε απο αγγλικά σε ελληνικά! Βάλτε κανέναν άνθρωπο της προκοπής με διγλωσσικές ικανότητες να σας κάνει αυτή τη δουλειά…πληρώνετε τζάμπα λεφτά!

  5. ΠΑΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΟΠΑΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΛΔ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΒΥΖΙΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΛΑΧΟ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟ ΥΜΑΡΤΩΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ

    1. οι βιζιτουδες αν και σχετιζονται αμεσα με τα βυζια (προφανως παρασυρμενος υποσυνειδητα εκανες το λαθος) γραφονται με ι . επισης αν θες πραγματι τελειωνοντας την προταση σου να κανεις μια επικληση ελεους στην Παναγια , το ημαρτον γραφεται με η και ο. η λεξη ”υμαρτων” δεν σημαινει απολυτως τιποτα στην ελληνικη γλωσσα ετσι οπως την εγραψες .

  6. Ό Λιάγκας είναι ένα αποτυχημένο λαμόγιο του κλεφτοπασόκ.Έγινε γνωστός και μάζεψε χρήμα την εποχή του Σημιτισμού του άθλιου Αααρών Αβουρή που χρεοκόπησε την Ελλάδα και τους Έλληνες.Ό Λιάγκας κατηγορεί όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό του και το κεφτοπασόκ.Μέχρι στην αρχή του 2015 που προσπάθησε να το παίξει υπερασπιστής του Εθ οπροδότη Τσίπρα.Υπερασπιστής του ΣΥΡΙΖΑ με PORSHE; Που πάς ρε βλάχο Λιάγκα;

  7. ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΑΣ Ή ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ?

    1. Εμένα που μου έτυχε τον έσπασα την επόμενη μέρα που μου το είπε η κόρη μου,βλέπεις ούτε η κόρη μου περίμενε να περάσουν χρόνια ούτε κι εγώ.Γκε γκε βλακάκο;

      1. σιγα τα αυγα ρε φανταζομαι τι τσολι θα ειναι η κορη σου

  8. Κάποτε ο Μαχαιρίτσας τραγούδησε το “πεθαίνω για σένα”…εγώ για την Μάρω τραγουδάω “τον παίζω για σένα”…

  9. Ο λθαγγςα προσβαλλοντας κοσμο για να προκιψει και συ ανοιχτα ποδια.Παρε. τον ενα και βαρα τον αλλο.

  10. Παρε τον εναν και βαρα τον αλλον….τραγικοι και οι δυο,για διαφορετικους λογους ο καθενας!! Βλεπετε δεν ξεχνιεται ευκολα και το γεγονος οτι η μανταμ απο εδω ηρθε στην ελλαδα με απωτερο σκοπο να “πιαστει” …στην αρχη μπηκε σε ριαλιτι για να γινει γνωστη, μεσα στο ριαλιτι το επαιζε ελευθερη και ωραια (ενω ηταν παντρεμενη…στη πορεια την επισκεφτηκε και ο κερατας…εεε συγγνωμη ο συζυγος ηθελα να πω…) που επαιζε σαν παιδουλα με τον δηθεν αδελφικο φιλο που εκανε εκει μεσα…και μας πουλαγε οτι ετσι κανουν στο καναδα,και οτι δεν τρεχει και τιποτα το πονηρο μεταξυ τους…εμεις ειμαστε οι κακοι οι πονηροι που τα βλεπουμε ολα πονηρα…αυτη αδελφικα εκανε οτι εκανε…Μετα προσπαθησε να κανει καριερα,προσπαθησε να μπει στο κοσμο της ελληνικης νυχτας…προσπαθησε μετα τον καραφωτη να της κατσουν διαφοροι…αλλα ματαιη η προσπαθεια , στη τελικη δεν της εκατσε τιποτα και με τα πολλα , μαζεψε τα μπογαλακια της και γυρισε με κατεβασμενα τα αυτια στο canada , αλλα φυσικα μας πουλησε και πνευμα ,οτι εφυγε γιατι δεν γουσταρε τη φαση…ενω η αληθεια ειναι οτι απλα η φαση δεν της εκατσε….και τωρα μας το παιζει σεξυ νοσοκομα …Οσο για τον λιαγκα,ας μην ασχοληθουμε αλλο με αυτον τον λιγδα…Αν και μεταξυ μας εχει καπου και ενα δικιο με την συγκεκριμενη …Και κατι τελευταιο, η τυπισα παιζει να το ξεφουρνισε ολο αυτο τωρα για τον απλο λογο οτι ειναι πολυ της μοδος τελευταια να θυμομαστε ολες τις σεξουαλικες παρενοχλησεις που επαιξαν τον προηγουμενο αιωνα…την αρχη την εκανε το χολυγουντ και τωρα βγαινουν σιγα σιγα ολα τα φιντανια…

  11. αυτη η κλανιολα αμερικανα που βριζει μερα νυχτα την ελλαδα και τους ελληνες που την εκλασαν, να βγαλει το σκασμο η αγραμματη αταλαντη….

Comments are closed.