ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ. ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ. 17 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΛΜΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
entasi

Καθηγητές, σχολικοί φύλακες και καθαρίστριες συγκεντρώθηκαν από πολύ νωρίς το πρωί, περίπου στις 06.00, έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

 

 

Τα πνεύματα ανέβηκαν όταν επιχείρησαν να περάσουν στο εσωτερικό του υπουργείου, ωστόσο οι δυνάμεις της αστυνομίας που βρίσκονταν ήδη στο σημείο τους εμπόδισαν κάνοντας, όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι και χρήση χημικών, ενώ προχώρησαν και σε 17 προσαγωγές – όλοι εκπαιδευτικοί και ένας σχολικός φύλακας. Μεταξύ αυτών και του προέδρου της ΟΛΜΕ, κ. Κοτσυφάκη.

Οι εργαζόμενοι που βρίσκονται σε καθεστώς διαθεσιμότητας ζητούσαν, όπως ανέφεραν, ραντεβού με τον υπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος αργότερα σήμερα έχει ραντεβού με τους εκπροσώπους της τρόικας.

«Ήμασταν στο πεζοδρόμιο και μια ομάδα ατόμων στον προαύλιο χώρο του υπουργείου. Ούτε μία ειρηνικό διαμαρτυρία δε μας αφήνουν να κάνουμε πια» είπε ο κ. Κοτσυφάκης.

Οι συγκεντρωμένοι παραμένουν έξω από το υπουργείο, όπου βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομία, ενώ από δύο λωρίδες διεξάγεται η κίνηση στη Βασιλίσσης Σοφίας.

Να σημειωθεί πως για σήμερα στις 10:00 το πρωί είναι προγραμματισμένο το ραντεβού της τρόικας με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:



ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

Comments are closed.