Ένας μακάκας που τον έλεγαν…Τρίμη. Αλήθεια. Εκείνον τον Τρίμη, τον δοσίλογο της Κατοχής τι τον είχες ΡΕ ΚΟΚΚΙΝΕ ΧΜΕΡ;

Κοινοποίηση:
trimis2012

Βγήκε στην πανάθλια φυλλάδα-την ιμιτασιόν συριζαίικη και φιλομπάσταρδη κομμουνιστικά-για να μας κρίνει ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ και ορφανό του Στάλιν, Τρίμης. Αυτό το βακτήριο της ουρολοίμωξης, πιθανόν και άσχημος ιός της δημοσιογραφίας, που θέλει ταμιφλού για να συνέλθει. Για να υπερασπισθεί τον γυναικολόγο Μουζάλα, τον αριστερό με τις δεξιές τσέπες που είχε βγει μέχρι και στις εκπομπές της Μενεγάκη για να διαφημίσει την πραμάτεια του όταν έκανε γέννες μέσα στο νερό που κόστιζαν πάνω από 5.000 ευρώ.

Αφού βγάζει τον δημοσιογραφικό καρκίνο που έχει μέσα του, καταλήγει αναφέροντας στο περίπου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει που η εφημερίδα πουλάει, που το σαιτ μας είναι στα δέκα πρώτα και ότι καλό θα ήταν να μας κλείσουν!

Στον φασίστα Τρίμη και στον καθέ Τρίμη, απαντάμε με ένα σχόλιο που διαβάσαμε και είναι διαχρονικά ιστορικό:

“Ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Δημήτρης Τρίμης ποζάρει στο προεδρικό γραφείο. Είχε άραγε καμιά σχέση με έναν κατοχικό δημοσιογράφο ονόματι Γεώργιο Τρίμη; Τι έχουν να πουν οι πάλαι ποτέ ιστοριοδίφες “Ιοί” της πάλαι ποτέ “Ελευθεροτυπίας”;

Τι είδους “ανάρμοστη διαγωγή κατά την Κατοχή” είχε επιδείξει ο Γεώργιος Τρίμης και μαζί με τη Σίτσα Καραϊσκάκη και άλλους δημοσιογράφους της εποχής εκείνης για να διαγραφούν από την Ένωση Συντακτών Περιοδικού Τύπου (βλ. εφημερίδα “Ριζοσπάστης” 17.11.1944); Τι σχέση είχε ο Γεώργιος Τρίμης με τον απότακτο αξιωματικό του κινήματος του ’35 Ιωάννη Πλυτζανόπουλο, διοικητή των Ταγμάτων Ασφαλείας; Τι σχέση είχε ο ίδιος με το κατοχικό υπουργείο Εργασίας και με τους συνδικαλιστές τύπου Καλομοίρη και Καλύβα; Υπάρχει συγγένεια ανάμεσα στους δύο δημοσιογράφους Τρίμηδες;”, ρωτούσε κάποτε το  http://historia-hellas.blogspot.gr και είχε πάρει τηλέφωνο το αρχίδιον αυτό για να κλαφτεί.

Σήμερα λοιπόν αναγκαζόμαστε να του ξαναπούμε. Μακριά τα χέρια σου από μας γιατί θα στα κόψουμε, γελοίε. Ή επειδή νομίζεις ότι κυβερνάς με τους συμμορίτες, πήρες αέρα; Άντε , χολέρα…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Ο Μαρξισμός είναι η πνευματική ψώρα της εποχής μας.
    Πρέπει να απαλλάξουμε την κοινωνία μας από αυτήν και τους φορείς της.

  2. Μ ΑΡΕΣΕΙΣ ΦΙΛΕ ΧΙΟ..ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ…

  3. Όσο ο Στέφανος τους σιγοντάριζε ήταν καλός , τώρα θέλουν το κεφάλι του. Είναι αργά όμως για τα σταλινικά σκυλιά , πολύ αργά , το τέλος τους θα είναι κοντινό και άσχημο.

  4. Κωλοφυλλαδα Ελευροτυπια πηγες στο διαολο εσυ και οι Τεγοπουλοι σου και οι Φυντανιδηδες σου και οι Γιαννοπουλοι σου!!!! Αμετε σταναθθεμα ολο το σκυλλολοι σου καταφυγια της τρομοκρατιας εσεις που καθε φορα διαφημιζατε τις βρωμοπροκηρυξεις των κωλοΓιωτοπουλων των κωλοΞηρων των κωλοΚουφοντινιδων και ολων των αποβρασματων που σκοτωσαν ανθρωπους με αξιες και ηθικη ουστ απο δω βρωμοσκυλλα…..

  5. ΥΜΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ , ΤΟΥ ΠΟΛ ΠΟΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΚΡΕΜΑΛΑ ΜΕ ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΗ ΓΡΑΒΑΤΑ!!! ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ , ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!

  6. Τα τρία ξεφτιλισμένα μαρξιστικά δωσιλογικά σκουπίδια του Ιού, Τρίμης, Κωστόπουλος, Ψαρράς, Πρέπει να συλληφθούν άμεσα για εσχάτη προδοσία και να εκτελεστούν με συνοπτικές διαδικασίες.

  7. Θελει αυτος ο μ@λακας ο γερος να κλεισει την ιστοσελιδα ? Καλα πες του να παρει φορα για να σας κλ@σει τα @@. Αν και ουτε να κλ@νει @@ δεν ειναι ικανος. Ενας καραγκιοζης ειναι μωρε χρονια γνωστος που ετρωγε σφαλιαρες στο σχολειο και μισει και τον εαυτο του. Αστον να χτυπαει την Ελλαδα , με τον καημο θα ψοφησει ο κ@λογερος..

  8. ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΓΥΑΡΟ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΤΩΡΑ

  9. ΟΣΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

  10. Ο Τρίμης είναι υποστηρικτής των Σκοπίων και των επιδιώξεων τους. Έγραφε μαζί με τις αδερφές Ψαρά (ο ένας ήταν άνδρας) στον Ιό της Ελευθεροτυπίας και προωθούσε τα θέματα τουρκαλβανών, σκοπιανών και τούρκων εντός της Ελλάδας παρουσιάζοντας ως αληθινές τις προπαγάνδες τους. Ίσως ο ίδιος είναι βουλγαρόριζος όπως ο Τρεμόπουλος ή απλός δοσίλογος.

  11. ΣΤΕΦΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΗΣ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΖΑ ΛΟΥΞΕΜΠΟΥΡΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ??

Comments are closed.