Έμμισθοι “ταγματασφαλίτες” της αστυνομίας Θεσ/νίκης αναζητούν όσους τσουβάλιασαν τον τουρκολάγνο δήμαρχο των “τρούπιων”. Δεν πάτε πρώτα να συλλάβετε τους πολιτικούς ρε τεμπελόσκυλα;

Κοινοποίηση:
ÅÐÉÈÅÓÇ ÓÔÏÍ ÄÇÌÁÑ×Ï ÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÇÓ ÃÉÁÍÍÇ ÌÐÏÕÔÁÑÇ ÊÁÔÁ ÔÇ ÄÉÁÑÊÅÉÁ ÅÊÄÇËÙÓÇÓ ÃÉÁ ÔÇÍ ÇÌÅÑÁ ÌÍÇÌÇÓ ÔÇÓ ÃÅÍÏÊÔÏÍÉÁÓ ÔÙÍ ÅËËÇÍÙÍ ÔÏÕ ÐÏÍÔÏÕ  ÖÙÔÏÃÑÁÖÏÓ: ×ÇÑÁÓ Á×ÉËËÅÁÓ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό των δραστών που επιτέθηκαν στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, στον Λευκό Πύργο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διενεργούν προανάκριση προκειμένου να ταυτοποιηθούν όσοι συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του Γιάννη Μπουτάρη.

Αυτή την ώρα, εξετάζεται όλο το οπτικό υλικό που έχει δημοσιευτεί σε μέσα ενημέρωσης αλλά και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να διαπιστωθεί ποια άτομα προέβησαν σε αδικήματα, να ταυτοποιηθούν και στη συνέχεια να διαταχθεί η σύλληψή τους.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Άχ, ΜΕΓΑΣ είναι ό Άλλάχ. Ώραίο τό ξύλο πού έφαγε ό δήμαρχος, άλλά τήν άλλη φορά έλπίζω ΚΡΕΜΑΛΑ…

  2. δεν ειναι ταγματασφαλιτες ειναι νεο-ΕΑΜοβουλγαροι μισελληνες αναρχοκομουνιστες
    ζητω τα ηρωικα ταγματα ασφαλειας που κρατησαν την ελλαδα ελληνικη και τσακισαν την κομουνιστικη λεπρα!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Να αγιασουν τα χερια & τα ποδια σας,καθως & η γλωσσα σας,για οσα του καταλογισατε.Αντε σιγα-σιγα να παιρνουν & αλλοι σειρα.Το παραχ……..ε ρε ανηθικα λαμογια με τις λαμογιες & την ανηθικοτητα,που τα νομιμοποιειτε κιολας με νομους.Δεν θα σας αφησουμε να την κοπανησετε πριν πληρωσετε για ολα οσα κανατε σ’αυτον τον δυστυχο & προδομενο λαο.

  4. αντι να βαλουν φυλακη αυτους τους κεραταδες που μας προδιδουν παν να χωσουν τον λαο που αγανακτα κι το δειχνει δικαιος στους κυβερνοντες !!! καλα κανουμε κι μισουμε την μπατσαρια αφου αυτη γλυφει μια ζωη τους μεγαλους !!!!!

  5. θΕΛΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ. ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ. Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

Comments are closed.