“Έλιωσαν” στον χορό οι τουρίστες στην Ρόδο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
690_656a2eac-d53b-4764-b76b-1b09c1d3db87

Μια εκδήλωση την οποία απόλαυσε πλήθος ξένων επισκεπτών πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην πλατεία Ιπποκράτους στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν από κοινού, το Ινστιτούτο Καταναλωτών Δωδεκανήσου με τον Σύλλογο Εθελοντικής Προώθησης Τουρισμού Ρόδου, σε συνεργασία με τον ΔΟΤΑΠ Ρόδου, όπως αναφέρει η εφημερίδα “Ροδιακή”.

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 8 το βράδυ με το  συγκρότημα White Noise που αποτελείται από τον Γρηγόρη Σταυριανό (κιθάρα-τραγούδι) Παναγιώτη Θανασούλη (πλήκτρα) Δημήτρη Παπακωνσταντή  (κιθάρα-τραγούδι) ενώ στα κρουστά ήταν ο Οσμάν και τραγουδίστρια η Αλεξάνδρα Μάτση.

Ακούστηκαν τραγούδια κι επιτυχίες από τις δεκαετίες ’60, ’70 και ’80, ενώ υπεύθυνος της εκδήλωσης ήταν ο πρόεδρος των Εθελοντών για την προώθηση του Ροδιακού τουρισμού, Κώστας Μάτσης και ο πρόεδρος του ΙΝΚΑ Δωδεκανήσου, Γιώργος Ευγενικός.

Την όμορφη εκδήλωση παρακολούθησαν εκατοντάδες, διερχόμενοι τουρίστες αλλά και μόνιμοι κάτοικοι του νησιού, από την περιοχή της Μεσαιωνικής Πόλης (μεγάλο σιντριβάνι).

Παρακολούθησαν την εκδήλωση και μάλιστα πήραν ενεργά μέρος συμμετέχοντας στους χορούς, πολλοί τουρίστες από την Σκανδιναβία, την Βρεττανία, την Γερμανία, την Ολλανδία, τη Ρωσία, την Ιταλία και το Ισραήλ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: