Έλα ρε Παόλα. Τα 5000 ρεζερβέ… και το γράμμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
630_Screen-Shot-2017-12-11-at-9.49.36-AM-e1512978993502

Φέτος είναι η χρονιά τους. Ξεκάθαρα. Αυτό που συμβαίνει στο «Έναστρον»

θυμίζει άλλες εποχές. Ο κόσμος είναι κρεμασμένος στα πατάρια, στριμωγμένος στους ελεύθερους χώρους και στους διαδρόμους, χορεύει στα τραπέζια στους καναπέδες, όπου βρεί. Ξεδίνει. Περνάει καλά. Το απολαμβάνει.

Ο Μαζωνάκης, η Πάολα, ο Ρόκκος και οι άλλοι συνθέτουν μια καλλιτεχνική παλέτα που δεν σε κάνει να βαριέσαι. Και αυτό το Σαββατοκύριακο τα ρεζερβέ ξεπέρασαν τα 5000. Όπως λένε κάποιοι στη νύχτα: «Έγινε Πόλεμος».

Η Πάολα στα καλύτερα της. Το ζεί έντονα το απολαμβάνει, η συνεργασία με τον επιχειρηματία είναι άριστη και εξ όσων μάθαμε θα συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμη, ενώ τα καμαρίνια θυμίζουν «εκκλησία».

Το καλό κλίμα βγαίνει στην πίστα και μεταδίδεται και στο κοινό που σπεύδει να τους απολαύσει.

Μιας και έγραψα παραπάνω για τα καμαρίνια πληροφορήθηκα πώς την Παρασκευή η Παόλα δέχτηκε ένα γράμμα απο μια πολύτεκνη οικογένεια με άνεργους γονείς. Ένα γράμμα αγάπης που την συγκίνησε και συνάμα την «έσπρωξε» στο να βοηθήσει-μέρες που είναι- ώστε να επανέλθει το χαμόγελο στην οικογένεια.

Δεν γνωρίζουμε πόσα χρήματα πρόσφερε. Ουτε με ενδιαφέρει. Αυτό που κρατώ είναι πώς το κορίτσι είναι αλάνι και μαγκάκι και της αξίζει κάθε στιγμή επιτυχίας.

WIFINEWS.GR

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αν βγαλει και τα υπολοιπα θα γινουν 10.000 οι θαμωνες. Η ξεφτιλα στο μεγαλειο της! !!! “Πού παμε ρε, πού παμε ” που ελεγε και ο συγχωρεμενος Αυλωνιτης! !!!!

  2. Ο Κωνσταντινεας κι η παρεα του θα’ναι που κανανε τα ρεζερβε.

  3. Ρε τι ξεφτίλα είναι αυτή.Δύο άνθρωποι να γκαρίζουν και κάποιοι να νομίζουν πως τραγουδούν.

    Πόσο πιο χαμηλαά ακόμη.Πάτο πιάσαμε.

Comments are closed.