Έλα να δεις τη… φούστα του τσολιά καλύτερα!!! Τουρκάλα καλλονή μας απειλεί με… οθωμανικά χαστούκια

Κοινοποίηση:
modelo

Οι προκλητικές δηλώσεις από την Τουρκία φαίνεται πως δεν περιορίζονται μόνο σε πολιτικό επίπεδο, αλλά… επεκτείνονται και στον χώρο του lifestyle!

Σε συνέντευξή της, η Μερβέ Ακκανάτ, η οποία κέρδισε την περασμένη εβδομάδα στον διαγωνισμό Top Model Of Turkey, που έγινε στην Κωνσταντινούπολη, μίλησε για την Ελλάδα και μάλιστα την… απείλησε με οθωμανικά χαστούκια!

Όπως δήλωσε σε συνέντευξη της, είχε προτάσεις από την Ελλάδα, αλλά τις απέρριψε λόγω της στάσης της χώρας μας απέναντι στην Τουρκία.

«Είχα προτάσεις για να μετάσχω στην εβδομάδα μόδας που θα γίνει στις 30 Μαρτίου στην Αθήνα, αλλά απέρριψα αυτή την πρόταση, λόγω της στάσης που τηρεί το τελευταίο διάστημα η Ελλάδα απέναντι στην χώρα μας. Η Ελλάδα πρέπει να μάθει την θέση της. Εμείς είμαστε εγγόνια των Οθωμανών. Ξέρουμε και να τείνουμε «κλάδο ελαίας» στους καταπιεσμένους και να ρίχνουμε οθωμανικά χαστούκια σε αυτούς που τους πρέπει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Haberler

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Η Τουρκομογγόλα καλονή δεν ξέρει καν να γελάσει.
    Ξέρετε γιατί;
    Γιατί Αν μας δείξει τα δόντια της θα φανεί η τσακαλίσια οδοντοστοιχία της.
    Παρατηρείστε στα δόντια ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ τους Τούρκους – Τούρκους ηθοποιούς, τον ολιγοτσούτσουνο Ερντογάν και άλλους γυναίκες και άντρες, όλοι τους έχουν κατάμαυρα σκυλόδοντα, προτεταμένη την πάνω οδοντοστοιχία και συμμαζεμένη προς τα μέσα την κάτω, τα τσακάλια. Είναι η κληρονομιά στο DNA από τους προπαππούδες τους, από το ωμό κρέας που ξέσχιζαν και έτρωγαν τα όρθια κτήνη.
    ΝΑΙ είμαι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, χαϊβάνια, που θα το πηδήξετε κιόλας το κτήνος, τουρκοκαλλονή, βρε θα πάτε από AIDS, ΜΠΛΙΑΧ

  2. Κούκλα στις 30 Μαρτίου γίνεται ο διαγωνισμός για την καλύτερη πορνοστάρ, όσο για τα χαστούκια, είμαι πρόθυμος να σου δώσω πουτσοσκάμπιλα. Αν δεν ξέρεις τι είναι αυτά, έλα εδώ και θα δεις ότι θα σου αρέσουν.
    Η στάση της Ελλάδας προς την πατρίδα σου είναι πάρα πολύ ήπια. Οι Έλληνες έχε υπόψιν σου δεν είναι δικτάτορες, τύρανοι, πιστεύουν ακόμα στην δημοκρατία (κακώς βέβαια γιατί έτσι τους εκμεταλλεύονται οι πονηροί αλλά έτσι γεννηθήκαμε).

  3. Ξέρουν λέει να τείνουν κλάδο ελαίας!!, μάλλον εννοεί όπως αυτόν στην επιχείρηση-εισβολή “κλάδος ελαίας” που έκαναν στη Συρία!!! Και είναι λέει εγγόνια των οθωμανών, δηλαδή αυτοδιαφημίζει την συνεχή και ”ιστορική” βαρβαρότητά τους!! Το κακό όμως είναι οτι υπάρχουν κάποιοι τύποι στην Ελλάδα, τουρκολάγνοι, που καλούν όλους αυτούς τους ”καλλιτέχνες” της δεκάρας στη χώρα μας, όπως και όλοι αυτοί που αρέσκονται στα σήριαλ της βαρβαρότητας και της ξεφτίλας!!

  4. Ποιος τσολιάς θα πάει μαζί της;
    Θα τον πιάσουν για κτηνοβασία.

  5. KARA ΜΟΓΓΟΛΑ Η ΟΘΩΜΑΝΗ, ΤΟ ΟΘΟΜΟΥΝΙ
    Όλη η στέππα πάνω της, ποιος ξέρει ποιανού μογγόλου ξέβρασμα είναι η μογγολικιά μαϊμού.
    Δείτε μύτη στέππας πλακουτσωτή, δείτε ανύπαρκτο λοβό αυτιού, τα αυτιά της είναι κολημένα στα μογγολικά της μάγουλα της μαϊμούς, δείτε πιθηκήσια σχιστομάτια. Αυτιά, μάτια και μύτη θέλουν χιλιάδες αιώωωωνες ακόμα, να ξεκολλήσουν από το ζωώδες μούτρο της και να πάρουν το σχήμα του ανθρώπινου είδους.
    Από ζωώδη αποβράσματα της στέππας τι λόγια να περιμένουμε. Δεν θάρθει στην Αθήνα η μογγόλα, και χέστηκε η φοράδα στο γενί τζαμί.
    Άντε πιθηκοειδές απόβρασμα στη στέππα των μογγολο παππούδων σου, οθωμανικό ΖΩΟΝ.

  6. Σου χει γίνει έμμονη μωρη πουστρα αυναν ο Κασιδιαρης

    1. Τι εμμονή να μου γίνει ρε ζώων;;;Δεν γαμαω βρωμοπουστες και ειδικά αυτόν τον γύφτο!!!

  7. Με τι θα μας δώσεις ωρή γυφτοχανούμ το οθωμανικό χαστούκι;Με τα τρυφηλά,βρωμερα και σιχαμερά κωλομέρεια σου;Φρόντισε μόνο να ΤΑ έχεις πλύνει και απολυμάνει καλά τα βρώμικα κωλομάγουλά σου τουρκογυφτοαϊσέ χανούμ γιατί οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΔΕΝ ΓΑΜΟΥΝ ΒΡΩΜΟΚΟΛΕΣ τουρκάλες!!!

  8. Εγώ λέω να ρθει να δει τι έχει μέσα το φουστακι του Κασιδιάρη…δυο πόντους τσουτσου και οκτώ πόντους διάμετρο σουφρας!!!!τρενα μπαινοβγαίνουν….

    1. Εσενα σε πρεπει να σε βιαζανε μικρο κατα συρροη ρε κακομοιριασμενη λινατσα αυνανιστηρι
      Να εισαι αντρα απο δω και περα..φτανουν τα καροτα που σου δινει η μανουλα σου

  9. Τ’ ακούς μαλακα Τσίπρα; Οι πατριωτησες σου οι βρωμο μουνες σε γράφουν στο μ@@νη τους.

  10. ειστε εγγονια των μογγολων που κατεσφαξαν τα εθνη και κατσικωθηκαν στα δικα μας μερη,απογονοι και παιδια δολοφονων,αυτοι ειστε

  11. Οταν σε βρουμε τουρκοκαριολα θα σε χορτασουμε με αλλα πραγματα που μπορει να σου αρεσουν,

  12. “Η Ελλάδα πρέπει να μάθει την θέση της.”
    Και εσυ την δικια σου που πρεπει να ειναι στα τεσσερα με τον αθαντατο Ελληνα Τσολια να σου ριχνει τα Ρωμεικα πουτσοσκαμπιλα του στα μουτρακια σου ενω θα τρως παραλληλα εσυ απο αυτον τα χαστουκια στο κωλαρακι σου! Και η φαση; Οτι θα γουσταρεις πολυ τρελα…

  13. Τα αρχιδια μας τεινουμε σε εσας ελλα να δωκημασης καριολα και θα σου δωσουμε αφου μας το ζητας και χαστουκια στα κολαρακια σας.

Comments are closed.