Έκτακτο στρατοδικείο για τους 2 Ελληνες στρατιώτες μας στην Τουρκία! Τους κατηγορούν για… Ηταν σχεδιασμένη απαγωγή σε ελληνικό έδαφος

Κοινοποίηση:
ραγδαιες-620x345

Οι Τούρκοι δείχνουν διατεθειμένοι να κλιμακώσουν την ένταση που οι ίδιοι προκάλεσαν με τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στις Καστανιές του Έβρου…
Πληροφορίες που φθάνουν στο ΥΠΕΞ, αναφέρουν ότι οι Τούρκοι ετοιμάζονται να δικάσουν τους δύο Έλληνες με τη κατηγορία της παράνομης εισόδου!

Αν αυτό ισχύσει καταρρίπτει την άποψη που το ΓΕΣ προσπαθεί να διαρρεύσει και να επιβάλλει στα ΜΜΕ ότι “πρόκειται για επεισόδιο ρουτίνας”!
Φυσικά και δεν πρόκειται για επεισόδιο ρουτίνας και καλό είναι όσο βρίσκεται σε εξέλιξη η υπόθεση να αφήσουν στην άκρη την “επικοινωνιακή διαχείριση” .
Δεν είναι ώρα για τέτοια…

Η περιοχή που έγινε η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών είναι ένα πυκνό δάσος. Βλάστηση η οποία το κάνει δύσκολα προσβάσιμο. Στρατιωτικοί που έχουν υπηρετήσει στη περιοχή αναφέρουν ότι με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν αυτές τις ημέρες το να χάσεις τον προσανατολισμό σου γίνεται ακόμη πιο εύκολο. Ωστόσο επισημαίνουν ότι το σημείο που βρέθηκαν και όπου όπως όλα δείχνουν οι Τούρκοι είχαν επί της ουσίας στήσει ενέδρα, είναι σε τελείως λάθος κατεύθυνση.
Το ελληνικό περίπολο έκανε την καθιερωμένη του αποστολή, που είναι να ελέγχει τις σκοπιές στην περιοχή. Είναι απίθανο να έχασαν τον προσανατολισμό τους.

Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι οι Τούρκοι έψαχναν εδώ και καιρό να “πιάσουν κόσμο”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. παραιτησεις εδω και τωρα καμμενε εισαι ανικανος

  2. ΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΩς ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΚΙ ΤΟΥς ΤΣΙΜΠΙΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ????Η ΣΕ ΕΔΑΦΟς ΔΙΚΟ ΜΑς ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΚΙ ΤΟΥς ΠΙΑΣΑΝΕ ??? ΠΩς ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ??? ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΧΡΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΜΑς ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΛΑΚΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

  3. Oι κυβερνώντες αποδείχθηκαν εντελώς ανίκανοι και ακατάλληλοι να κυβερνήσουν τη πατρίδα μας και πολύ περισσότερο να χειριστούν εθνικά θέματα.Τι άλλο μπορεί να περιμένει κανείς,από μια κυβέρνηση που κατάργησε το μάθημα των Θρησκευτικών στα σχολεία και τώρα ετοιμάζεται να καταργήσει και την Ιστορία της Ελλάδος.Ας ξεσηκωθούμε να τους πετάξουμε στη θάλασσα πριν να είναι πολύ αργά!!!

  4. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ – Α ΝΤΙΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 8 .

  5. Τα δικα μας τα στουρνάρια, οι προδοτες, ομως αμέσως υιοθέτησαν την άποψη της Τουρκίας πως εμεις μπήκαμε, κατα λαθος βεβαια, σε Τουρκικό έδαφος. Μηπως αυτοι μπήκαν σε Ελληνικό και τους συλλάβανε ωςτε να δημιουργήσουν επεισοδιο;;; Και να ζητήσουν ανταλλαγή με τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς;;; Γιατι δεν ισχυρίζονται κατι τετοιο;;; Η Τουρκια αυτο θα εκανε. Αλλα είπαμε, αλλο Τουρκια και αλλο οι δικοί μας οι προδοτες. Ουςτ ρεεεε. Κοιτάξτε κακομοιρηδες να φέρετε πίσω τα παιδια μας, γιατι πολλα μας τα εχετε κανει και εχουν μαζευτεί αλλα τόσα. Καποια στιγμη θα σκάσει η χύτρα και αλίμονο σε όποιον απο εσάς βρεθεί στον δρόμο μας.

Comments are closed.