Έκτακτο δελτίο καιρού:Έως και 15 βαθμούς πέφτει η θερμοκρασία από την ερχόμενη Τετάρτη!

Κοινοποίηση:
thermometro

Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται σε όλη την Ελλάδα από την ερχόμενη Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου, ως και 15 βαθμούς Κελσίου χαμηλότερα.

Πιο συγκεκριμένα, από τη Τρίτη, η θερμοκρασία θα πέσει αισθητά σε όλη τη βόρεια Ελλάδα, αγγίζοντας το μεσημέρι, τους 21-22oC, ενώ από τη Τετάρτη, αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και στην υπόλοιπη χώρα, με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνάει τους 24-25oC.

Τις βραδινές ώρες, η ψύχρα ως και το κρύο θα λέγαμε, θα είναι αισθητά κυρίως στη βόρεια αλλά και κεντρική Ελλάδα. Μάλιστα, σύμφωνα με το greek-weather.org ,στη βόρεια ημιορεινή και ορεινή Ελλάδα, η θερμοκρασία θα πέσει πρόσκαιρα τις βραδινές ώρες και κάτω από τους 4-5oC.

Το Φθινόπωρο λοιπόν φαίνεται να μπαίνει στη χώρα μας και θερμοκρασιακά από τις 24 Σεπτεμβρίου και μετά. Πάντως ο φετινός Σεπτέμβριος, θεωρείται ως ο πιο βροχερός των τελευταίων 10 περίπου ετών. Σύμφωνα και με τους επιστήμονες, φέτος, ο Χειμώνας, ενδέχεται να είναι αρκετά ”βαρύς”, με πολλά κρύα και χιόνια στην Ευρώπη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μας ψεκαζουν που μας ψεκαζουν,μην μας ψεκαζετε και σεις ψεκαστηρια.

  2. ποιοι ειναι οι 15 βαθμοι ρε παιδια? η θεσσαλονικη ειχε 26 κ θα πεσει στους 20 και η αθηνα ειχε 29-30 και θα πεσει στους 24!

Comments are closed.