Έκλεισε ότι λογαριασμό είχε στα social media μετά τον πάταγο που προκάλεσε η πανέμορφη δασκάλα στο Ναύπλιο

Κοινοποίηση:
δασκαλα

Μετά το σάλο που προκλήθηκε με την εμφάνιση της στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στο Ναύπλιο, η δασκάλα του 4ου Δημοτικού Σχολείου, Ιφιγένεια Γουγουτσά αποφάσισε να κλείσει τον λογαριασμό της στο facebook έχοντας δυσανασχετήσει από το βομβαρδισμό μηνυμάτων και σχολίων που δεχόταν από άλλους χρήστες.

Η εντυπωσιακή εκπαιδευτικός, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, χαίρει απόλυτης στήριξης και εκτίμησης της διεύθυνσης του σχολείου όπου εργάζεται, εξέφρασε στους συναδέλφους της τον έντονο προβληματισμό της για όσα συνέβησαν, κάνοντας λόγο για άδικη επίθεση προς το πρόσωπο της.

Θυμίζουμε ότι η όμορφη δασκάλα είχε δηλώσει στο protothema ότι η συμμετοχή σε μια εθνική παρέλαση γεμίζει με υπερηφάνεια τους μαθητές που παρελαύνουν αλλά και τους δασκάλους που τους συνοδεύουν υπογραμμίζοντας πως, «Ζούμε σε μια εποχή που το φαίνεσθαι επικρατεί έναντι του είναι» και ότι «Σε μια κοινωνία που τα μέλη της είναι πιο εύκολο να κρίνουν βάσει της εικόνας παρά του χαρακτήρα. Άλλωστε σε όλους μας είναι γνωστή η λαϊκή ρήση που λέει ότι “τα ράσα δεν κάνουν τον παπά”», είχε πει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα την εκπαιδευτικό υπερασπίστηκαν με σχόλια τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γνωστά πρόσωπα από το χώρο της μόδας, όπως ο σχεδιαστής Γιάννης Τσεκλένης, που με ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook, αναφέρει ότι η δασκάλα ήταν ευπρεπώς ντυμένη για την περίσταση και πως κακώς δέχτηκε κριτική.
Συγκεκριμένα ο κ. Τσεκλένης γράφει:

«Έγραψα κάπου με γνώση, αν μου επιτρέπεται …(τρίτο πρόσωπο ενικού) για την δασκάλα, ότι την βρήκα σωστά ντυμένη …το μήκος του φορέματος είναι μακρύτερο κατά 20 πόντους από τα μίνι των μαθητριών γυμνασίων και λυκείων. Η μπορντούρα με Lyrex δεν το καθιστά βραδυνό. Όλες οι παραδοσιακές ενδυμασίες με χρυσοκλωστές είναι κεντημένες. Ελληνοφέρνει αρκετά, τόσο που αν ήταν μακρύτερο θα μπορούσε να είναι Design Zeus+Dione οπότε θα είχε βγει εδώ αντί για εμένα να το υπερασπιστεί η αγαπητή μου φίλη Μαρέβα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αυτή αγαπητοί δεν είναι η δασκάλα από το Ναύπλιο. Δεν είναι μια εκπαιδευτικός που πάσχει από σύνδρομο σφοδρής ωραιοπάθειας και ναρκισσισμού, που ζει και κυκλοφορεί προκαλώντας, μόνο και μόνο για ν’ αποτελεί το κέντρο του ενδιαφέροντος.

    Είναι η σημερινή Ελλάδα. Μια φτιασιδωμένη, προκλητική, ανεγκέφαλη κότα που λικνίζεται και παρελαύνει πασχίζοντας να την προσέξουν.

    Είναι η σημερινή Ελλάδα όπως την κατάντησαν οι κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών.

    Είναι η Ελλάδα που οι πολιτικοί της Μεταπολίτευσης την έβγαλαν στο διεθνές παζάρι και την περιφέραν με αδαμιαία περιβολή διαλαλώντας τα κάλλη της και ξεπουλώντας τέλος τα προικιά της δεξιά και αριστερά, για να ξεκοκκαλίσουν τις εισπράξεις μετατρέποντας τες σε μίζες από οπλικά συστήματα, σε επιδοτήσεις για εργοστάσια και αγροτικές μονάδες που μόνο στην φαντασία υπήρχαν, σε επιχορηγήσεις για επιτροπές και συμβούλια προώθησης δήθεν προοδευτικών θεμάτων ανούσιων και αδιάφορων για τον πολύ κόσμο, αλλά άκρως ενδιαφερόντων γι αυτούς τους ιδίους, αφού εισέπρατταν. Μια διαπλεκόμενη ομάδα ανώτατων κυβερνητικών στελεχών, μεγιστάνων της παρα-πληροφόρησης, εναλλακτικών διανοούμενων, συνδικαλιστών και ετέ(αι)ρων διασπάθισαν το δημόσιο χρήμα και σύλησαν τα κρατικά ταμεία δημιουργώντας αμύθητες προσωπικές περιουσίες.

    Είναι η Ελλάδα που αρνήθηκε την προσωπικότητά και την πνευματική ηθική της, που έπαψε να πιστεύει στις αρχέγονες αξίες και στα ιδανικά, που καταπάτησε την σοβαρότητα και τη σεμνότητα της και ανήγαγε την πνευματική παρακμή, την φαιδρότητα, την διαφθορά, την απόλυτη ισοπέδωση σε κριτήρια κοινωνικής καταξίωσης και αποδοχής, ανάγοντας ως κυρίαρχη ιδεολογία αυτή της ανεξέλεγκτης κατανάλωσης με κάθε μέσο θεμιτό ή αθέμιτο.

    Είναι η Ελλάδα που από ιστορικό υποκείμενο κατάπεσε στην ευτελή θέση του ειδώλου, ούτε καν του αντικειμένου.

    Είναι η Ελλάδα της καθημερινότητας, της φτώχειας της στέρησης, της ανεργίας, της ασθμαίνουσας αγοράς, των περικοπών, της δυσβάστακτης φορολογίας, του παρακράτους των ακροαριστερών, της εγκληματικής βίας των αποφυλακισμένων –ελέω υπουργού Δικαιοσύνης- δολοφόνων που καίνε με ηλεκτρικά σίδερα ηλικιωμένες Ελληνίδες για να τους αρπάξουν λίγα ευρώ, των νομοσχεδίων για αλλαγή φύλου στα 15, μιας συμπλεγματικής παιδείας που παραχαράσσει την Ιστορία και απαξιώνει την Θρησκεία.

    Είναι η Ελλάδα των δεκάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών, των καταυλισμών με τους τριτοκοσμικούς εισβολείς και με τις ασθένειες που έφεραν μαζί τους.

    Είναι η Ελλάδα που αφήνει το ερπετό των Ισλαμιστών να μεγαλώνει μέσα της, που τους ενισχύει και τους θωρακίζει με αντιρατσιστικούς νόμους ασκώντας συγχρόνως στυγνή ρατσιστική συμπεριφορά στα παιδιά της.

    Είναι η Ελλάδα που αρνείται την ταυτότητα της και στρέφεται εναντίον του ίδιου της του Πολιτισμού σχεδιάζοντας ανέγερση τεμενών και μουσουλμανικών κοιμητηρίων, μια ημέρα μόνο μετά τον πνιγμό τριών πολιτών της, λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων στην πόλη των Αθηνών.

    Είναι η Ελλάδα της καμένης Marfin και των νεκρών της που ακόμη οι ψυχές τους περιφέρονται αναμένοντας δικαίωση, ενώ οι ταυτοποιημένοι δολοφόνοι τους περιφέρονται ελεύθεροι καγχάζοντας και σαρκάζοντας.

    Δεν είναι λοιπόν η αξιέραστος Βορειοελλαδίτισσα εκπαιδευτικός , αλλά η σημερινή Ελλάδα, μια Ελλάδα που επιτρέπει στο κάθε συμπλεγματικό και ψυχωτικό τίποτα να κερδίζει την πολυπόθητη γι’ αυτό επωνυμία και δημοσιότητα παντοιοτρόπως, ακόμη και εκμαυλίζοντας μια Εθνική Επέτειο και περιφρονώντας τους νεκρούς της ήρωες.

    Πρέπει όμως στην γενικευμένη κοινωνική παρακμή και στην ηθική κατρακύλα να δοθεί ένα τέλος.

Comments are closed.