Έκκληση από τον ιερέα στο Δίλοφο Νίκαιας: 30 Βούλγαροι έχουν καταλάβει το χωριό -Λεηλατούν και τρομοκρατούν τους κατοίκους…!

Κοινοποίηση:
0050040748_papas-1

Σοβαρές καταγγελίες για την κατάσταση που βιώνουν οι κάτοικοι του Δίλοφου Λάρισας, κάνει ο εφημέριος του χωριού, για 30 Βούλγαρους οι οποίοι καταδυναστεύουν την περιοχή και μάλιστα όπως υποστηρίζει οι αρχές κωφεύουν…

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Δίλοφος Νίκαιας είια το χωριό από όπου κατάγται ο σημερινός δήμαρχος Κιλεέρ Θανάσης Νασιακόπουλος.
Σύμφωνα με τα όσα αναγέρει το analitis.gr:

Σε ένα χωριό 80 κατοίκων στη Λάρισα, έχουν εφορμήσει 30 Βούλγαροι οι οποίοι το κατακλέβουν καθημερινά σύμφωνα με καταγγελία του ιερέα του χωριού ο οποίος υποστηρίζει πως η Πολιτεία κωφεύει. Αγωνιώδης έκκληση από τον πατέρα Ιωάννη ο οποίος με ανάρτησή του περιγράφει τη δραματική κατάσταση που όπως λέει βιώνουν οι κάτοικοι, σημειώνοντας ότι σε λίγο το χωριό θα γίνει βουλγαρικό!
Αν όντως ευσταθούν οι καταγγελίες, τότε υπόκεινται στο κοινό ποινικό δίκαιο αφού οι κλοπές είναι εγκλήματα κατά της περιουσίας που διώκονται αυτεπάγγελτα. Οπότε η δημοσίευση και μόνο του θέματος θα πρέπει να κινητοποιήσει τις αρχές Λάρισας για να εξετάσουν το ζήτημα.
Η καταγγελία του πατέρα Ιωάννη
«Είναι Απίστευτο σε ένα Χωριό 80 κατοίκων εγκαταστάθηκαν 30 Βούλγαροι και κανένας δεν μπορεί να του αγγίξει γιατί έχουν χαρτιά..κάθε μέρα κλέβουν και ένα σπίτι και αυτά σε 15 μέρες που βρίσκονται εκεί..και μιλάμε για ηλικίες 70+ κανέναν δεν μπορεί να αντισταθεί…μιλάμε για την ενορία μου το Δίλοφο Νίκαιας Λάρισας… αν συνεχίσει αυτό το κακό σίγουρα κάποιος παππούς η γιαγιά θα την πλήρωση…ο θεός να φύλαξη είμαστε Έλληνες πολίτες η όχι…το μονο σίγουρο είναι ότι το χωριό σε λίγους μήνες θα είναι βουλγαρικό Άβατο …σήμερα 3 μαντραχαλάδες ήταν στην μέση του δρόμου και δεν με άφηναν να περάσω..Ελπίζω σε αυτή η Ελλάδα να μην θυμάται τους Πολίτες..Μονο στις Εκλογές..η υπάρχει κράτος η όχι.
Συγγνώμη αν σας κούρασα.
Καλό και ευλογημένο Ξημέρωμα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ – ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ , ΤΟΥ ΚΥΝΟ-ΒΟΥΛΕΙΟΥ, ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ,ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ, ΑΓΕΛΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, . Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ KAI NA TROMOKRATOYN.ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ

  2. Όταν οι βουλευτές και οι υπουργοί και όλη αυτή η κλίκα έχουν υπό την προστασία καμιά 80αριά μυστικούς αστυνομικούς χωρίς τους μπράβους για να μην τους λιντσάρουν τότε πως είναι δυνατόν να υπάρχει σωστή αστυνόμευση. Το ότι προστατεύουμε προδότες και αφήνουμε συμπατριώτες να αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις δεν τιμά καθόλου την ελληνική αστυνομία και σε τέτοιες περιπτώσεις οι οπόίες φαίνεται ότι είναι σκόπιμες ο λαός πρέπει μόνος του να προστατευτεί με κάθε μέσο.

  3. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΟΟΟΟ!!!!!ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ!!!!!ΑΦΗΣΤΕ ΠΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ!ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ!!!!!!!ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ!!!!!

  4. Οτι καναν στον εμφιλιο το ξανακανον τωρα.Τις ξερουν τις περιοχες οι κοπροι.

  5. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΤΑΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΙΟΛΟΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ Ο ΕΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ……….ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΟΥΝΕ……………….

  6. ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΙΑ Ο ΤΟΣΚΑΣ , ΠΑΙΖΕΙ ΤΑΒΛΙ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ .

  7. ΤΑ ΜΑΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;?ΜΟΝΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ.

    1. Γιατί, το 60% των Βούλγαρων τι είναι; Γύφτοι!

  8. Κύριε Τόσκα, δεν μπορεί να πάει εκεί και να στρατοπεδεύσει για ένα – δυο μήνες, μία δύναμη της αστυνομίας; Τόσο δύσκολο είναι;

  9. ψηνεστε να παμε το πασχα εκει να διωξουμε τους βουλγαρους?
    σοβαρα μιλαω,δινουμε ραντεβου στην λαρισα,μετα παμε στον παπα να μας ευλογησει και μετα οπου βλεπουμε βουλγαρο στο χωριο..καταλαβαινετε….σε 1 μερα το καθαριζουμε το χωριο..λετε

Comments are closed.