Έδω υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος…όχι αστεία! Άρης Σπηλιωτόπουλος – Φοίβη Γραμματικού: Αγκαλιασμένοι απόλαυσαν όπερα στο Ηρώδειο! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Τι κι αν στην αρχή προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους, τώρα πια ζουν τον ερωτά τους αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Ο λόγος για τον Άρη Σπηλιωτοπουλο και την αγαπημένη του Φοίβη Γραμματικού. Ο γνωστός πολιτικός και η 22χρονη κούκλα σύντροφός του έκαναν μια ακόμη κοινή βραδινή έξοδο και φυσικά τράβηξαν πάνω τους τα φωτογραφικά φλας.

Το αγαπημένο ζευγάρι έδωσε το παρών στην πρεμιέρα του «Ναμπούκκο», μία από τις δημοφιλέστερες όπερες του Τζουζέπε Βέρντι, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών στο Ηρώδειο.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και η Φοίβη Γραμματικού απόλαυσαν την δημοφιλή όπερα και δεν δίστασαν να ποζάρουν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι στον φωτογραφικό φακό.

Ο «Ναμπούκκο» θεωρείται μια από τις σπουδαιότερες όπερες του Βέρντι. Σε προσωπικό επίπεδο ανέδειξε τον Βέρντι ως τον σημαντικότερο Ιταλό συνθέτη του 19ου αιώνα, ενώ σε συλλογικό επίπεδο μετατράπηκε σε σύμβολο του αγώνα για την ενοποίηση της Ιταλίας. Ο Βέρντι δεν υπήρξε ο πρώτος που μελοποίησε κείμενα με έντονα πολιτικό χαρακτήρα. Φλογεροί, γεμάτοι πατριωτικά αισθήματα στίχοι υπάρχουν σε αρκετές όπερες πριν από τις δικές του. Τη διαφορά την κάνει η μουσική· είναι αυτή που δίνει στις όπερες του Βέρντι σαφώς πολιτική διάσταση και έχει τη δύναμη να εξεγείρει τα πλήθη.

Φωτογραφίες: NDP

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΠΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΡΕ ΓΥΦΤΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΟΚΥΝΑΙΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΩΜΕΝΗ ΓΚΟΜΕΝΑ????????ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΕΔΩ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ???????

  2. Τόσα λεφτά έχεις πάρε ένα σακάκι στα μέτρα σου κακομοίρη.

  3. Η Σαλωμη και η Φοιβη .,.,.

    Τελικα το σηκωνει το σακκακι ο κυρα τετοιος και οι γεροκαψουρες ειναι για ξεκαρφωμα ?

  4. Το σακάκι ήταν του μακαρίτη ; Καλά στέφανα με κουμπάρο τον Καρανίκα και δεξίωση στις Κούκλες.

Comments are closed.