Έγιναν μαχαιροβγάλτες οι τοξικομανείς!! Γυναίκα στην Κρήτη μαχαίρωσε 35χρονο για την πρέζα της

Κοινοποίηση:
maxeroma31-670x400

Σοκ στο Ηράκλειο από την δολοφονία χθες τα μεσάνυχτα ενός 35χρονου από την γειτόνισσά του με την οποία δεν είχαν διαφορές απλά βρέθηκε μπροστά της σε «ακατάλληλη» στιγμή

 

Την ώρα που η εξιχνίαση της δολοφονίας της Δώρας στην Αθήνα από 58χρονο ναρκομανή έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, η κοινωνία του Ηρακλείου, γίνεται μάρτυρας ενός αντίστοιχου περιστατικού καθώς τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ένας 35χρονος δολοφονήθηκε από 26χρονη τοξικομανή.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι οτι θύτης και θύμα δεν είχαν καμία σχέση η κάποια προσωπική διαφορά ενώ πηγές της αστυνομίας ανέφεραν στο Flashnews.gr, οτι το φονικό έγινε χωρίς κανένα προφανή λόγο και πως ο άτυχος άντρας απλά βρέθηκε στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή και δέχτηκε επίθεση μετά από λογομαχία, από την 26χρονη.

Η 26χρονη συνελήφθη λίγη ώρα μετά το φονικό, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου.

Για το συμβάν, η ΕΛΑΣ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Συνελήφθη χθες (10.11.2017) μετά τα μεσάνυχτα σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, 26χρονη ημεδαπή, για ανθρωποκτονία σε βάρος 35χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας.

Ειδικότερα, η 26χρονη κατηγορείται ότι χθες μεταμεσονύχτιες ώρες, μετά από διαπληκτισμό με τον 35χρονο, προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του με αιχμηρό αντικείμενο.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Καλά του κανε του κωλοαλβανού. Τόσους και τόσους έχουν μαχαιρώσει οι βρωμιάρηδες αλβανοί και τώρα που φάγανε έναν από δαύτους θέλουν να τους λυπηθούμε.

Comments are closed.