Άστον Κούτσερ για το μακελειό στο Λας Βέγκας: «Έχω όπλο από τα 12 μου. Φτάνει πια!»

Κοινοποίηση:
Ashton-Kutcher

Με αναρτήσεις του στο Τwitter ο Κούτσερ απαιτεί αυστηρότερη νομοθεσία, ως κάτοχος όπλου ο ίδιος. Ο επιχειρηματίας της ψηφιακής τεχνολογίας, ακτιβιστής και ηθοποιός Κούτσερ αποκάλυψε ότι έχει όπλο στην κατοχή από 12 χρονών.

“Ας προσευχηθούμε. Και μετά ας αλλάξουμε το νόμο” έγραψε σέ ένα από τα tweets του. “Φτάνει πια. Είμαι κυνηγός και αθλητής αλλά κανείς δεν έχει ανάγκη αυτά τα όπλα” τόνισε.

“Υπάρχει κοινός τόπος, πρέπει να κάτσουμε στο τραπέζι και να τον ανακαλύψουμε” πρόσθεσε.

kutcher

Ο τραγουδιστής της country Κάλεμπ Κίτερ που ήταν στο αιματοβαμμένο μουσικό φεστιβάλ μίλησε ανοιχτά για το σοκ και την επόμενη μέρα μετά το τραγικό συμβάν που τον άλλαξε.

“Ήμουν από πάντα ένθερμος υποστηρικτής της δεύτερης τροπολογίας του Συντάγματος. Μέχρι όλα όσα συνέβησαν εχθές. Δεν βρίσκω λόγια να εκφράσω το πόσο λάθος ήμουν” δήλωσε σε επίσημη ανακοίνωση του.

caleb

Εδώ και χρόνια όσοι υπερασπίζονται την οπλοκατοχή ως δικαίωμα του Αμερικανού πολίτη δικαιολογούν τη στάση τους ως απάντηση στη βία που απειλεί την καθημερινότητα τους. Για αυτούς τα όπλα είναι μια προστασία απέναντι στον κίνδυνο.

“Εκείνο το βράδυ είχαμε ανάμεσα μας νομοταγείς πολίτες που οπλοφορούσαν. Όμως δεν μπόρεσαν να τα χρησιμοποιήσουν. Υπήρχε φόβος ότι η Αστυνομία θα τους παρεξηγούσε ως ελεύθερους σκοπευτές. Θα τους πυροβολούσαν ως θύτες” τόνισε.

πηγή: cnn

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Χα χα!
    Ο Δημαρχος της Βενετιας τον γραφει στα αχαμνα του βαζοντας ελευθερους σκοπευτες στην πλατεια του Αγιου Μαρκου και προειδοποιει οτι στο ακουσμα του σκαταχου ακμπαρ θα ριχνουν στο ψαχνο
    η γνωμη του ανωμαλου εβραιου Κερτσερ τοσο πολυ μετραει στην Ευρωπη

  2. ΜΙΛΗΣΕ Ο ΒΡΟΜΙΑΡΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 10 ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ!
    ΕΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΡΗΞΕΙΣ..

Comments are closed.