Άρωμα “Πυρήνων της Φωτιάς” στη ληστεία της Γεωπονικής Σχολής- Αδελφός φυλακισμένου ο 25χρονος που συνελήφθη

Κοινοποίηση:
πυρηνες

Αδελφός φυλακισμένου της “Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς” είναι ο 25χρονος που έχει συλληφθεί και κρατείται στην ασφάλεια για τη ληστεία στη Γεωπονική Σχολή.

Ο αδελφός του συλληφθέντα είναι ο Φοίβος-Χαρίσης Πούλος, ο οποίος είχε καταδικαστεί για τη ληστεία στον Πυργετό Λάρισης.


Την ίδια στιγμή, ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη μετά τη ληστεία χρηματαποστολής στην Γεωπονική Σχολή στην Ιερά Οδό. Ενοπλοι κατά τη διάρκεια ανεφοδιασμού ΑΤΜ μέσα στη Γεωπονική Σχολή πήραν τις κασετίνες με τα χρήματα. Ακολούθησε άγρια καταδίωξη και συνελήφθη ένας από τους δράστες ο οποίος είχε επάνω του όπλο και μια από τις κασετίνες.

Ασύλληπτος παραμένει ο δεύτερος ένοπλος και δεν αποκλείεται να κρύβεται μέσα στους χώρους της Σχολής. Οι αστυνομικοί διεξάγουν έρευνα κατόπιν συννενόησης με την εισαγγελία και τις πρυτανικές αρχές, στους χώρους του Πανεπιστημίου. Ο ένας από τους δράστες που έχει συλληφθεί μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τηρεί αρνητική στάση.

Αναστάτωση επικρατεί με τους φοιτητές οι οποίοι μένουν εκτός Σχολής και έχουν ειδοποιηθεί από στόμα σε στόμα, χωρίς να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. θα πω κατι και ισως να μην ακουστει καλα,καλητερα να τα κλεβουν(οσοι μπορουν) και να περνανε καλα στα @ρχιδι@ μου δεν με νοιαζει τιποτα πλεον εμενα το κρατος με κλεβει καθε μηνα απο ολες τις μεριες,ΔΕΗ,ΙΚΑ,ΕΝΦΙΑ,ΕΦΟΡΙΑ,ΤΡΟΦΙΜΑ,ΒΕΝΖΙΝΗ,ΝΕΡΟ,ΘΕΡΜΑΝΣΗ,και σε ολα ΦΠΑ,ΦΠΑ,ΦΠΑ,ΦΠΑ, να πανε να γαμηθουνε ολοι τους δεν τους νοιαζει οι ΕΛΛΑΔΑ-ΕΛΛΗΝΕΣ,μονο να τρωνε ,τους μαθαμε τοσα χρονια,κανεις δεν νοιαζετε για σενα περισσοτερο απο σενα τον ιδιο,

  2. Ποιος νοιάζεται για τα λεφτά των τραπεζών; Μαγκιά τους να τα απαλλοτριώνουν.

  3. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΣΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ …

Comments are closed.