Άρση ασυλίας για τους Παναγιώταρο, Μπαρμπαρούση και Μιχελάκη εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας

Κοινοποίηση:
arsi

Την άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση και Ηλία Παναγιώταρου για την υπόθεση των πυροβολισμών που ακούστηκαν στην κηδεία του  Ν. Ντερτιλή αποφάσισε να εισηγηθεί προς την Ολομέλεια η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Σημειώνεται ότι για την ίδια υπόθεση ελέγχεται και ο ανεξάρτητος βουλευτής Ευστάθιος Μπούκουρας, ωστόσο η Επιτροπή, κατόπιν αιτήματός του ανέβαλε την συζήτηση, προκειμένου να στείλει το υπόμνημα του από τις φυλακές Ναυπλίου, όπου κρατείται για άλλα αδικήματα.

Στη σημερινή της συνεδρίαση η Επιτροπή Δεοντολογίας αποφάσισε, παράλληλα, με πέντε ψήφους υπέρ έναντι τεσσάρων κατά, να εισηγηθεί θετικά και για την άρση ασυλίας του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη για την υπόθεση με τον επιχειρηματία Αν. Πάλλη που αφορά χρηματισμό.

Κατά της άρσης ασυλίας του κ. Μιχελάκη τάχθηκαν οι τέσσερις παρόντες βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ενώ υπερψήφισαν και οι πέντε βουλευτές της αντιπολίτευσης.

Η συζήτηση στην Ολομέλεια για την άρση ασυλίας τόσο των τριών βουλευτών, όσο και του Ηλία Κασιδιάρη για την υπόθεση της παράνομης βιντεοσκόπησης της συνομιλίας του με τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο, έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη.

Το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί και να υπερασπιστεί τον εαυτό του από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής ο Ηλίας Κασιδιάρης θα εξεταστεί από τον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Εχει κανείς σας αμφιβολία ότι ο “αρμόδιος εισαγγελέας” θα απορρίψει το αίτημα του Κασσιδιάρη να εμφανιστεί στη Βουλή για να υπερασπιστεί την ανάγκη της “παράνομης βιντεοσκόπησης της συνομιλίας του με τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο”; Ρητορικό ερώτημα κάνω, θα μου πείτε, αφού το ίδιο καλά σκηνοθετημένο έργο της απόρριψης εμφάνισης εν ενεργεία βουλευτή στη Βουλή με απλή (!) απορριπτική διάταξη ενός κατώτερου εισαγγελέα φυλακών(sic!!) το έχουμε ξαναδεί στο πρόσφατο παρελθόν πολλές φορές -και πάντα “κατά σύμπτωση” και “όλως τυχαίως” το απορρίπτει πάντα ο…. “αρμόδιος εισαγγελέας” όταν πρόκειται για αίτημα βουλευτή της ΧΑ…. λέτε άραγε να τον αφήσουν τώρα να πει μπροστά στη Βουλή -άρα και στον ελληνικό λαό, τι επί λέξει του απεκάλυψε στο βίντεο ο Μπαλτάκος για τον Σαμαρά, για τους εβραίους της Αμερικής και για πρόσωπα της…. δικαιοσύνης της χώρας μας ;
    Mου αρέσει πάντως η διατύπωσή σας σε αυτό που γράφετε: “θα το εξετάσει ο αρμόδιος εισαγγελέας”.
    Kαλό, ε, χαχαχαχα….

Comments are closed.