Άρθρο-φωτιά: H Εκκλησία στην υπηρεσία της Σαμαρικής χούντας – “Υποκριτές και Φαρισαίοι κρατούν τον λαό σε καταστολή για να μην ξεσηκωθεί και ευλογούν τον αφανισμό Ελληνισμού και Ορθοδοξίας

Κοινοποίηση:
samaras_ierwnumos_269246360

Ανάμεσα στα τόσα δεινά που έχει επισωρεύσει η μνημονιακή κατοχή στην χώρα μας, υπάρχει και ένα πολύκαλό σημείο που δεν θα πρέπει να το αγνοούμε.

Αυτό είναι ότι με όλη αυτή την ζοφερή κατάσταση, με όλη αυτή την λαίλαπα, με όλη αυτή την επιχείρηση κατεδάφισης της ελληνορθόδοξης ταυτότητας μας, φάνηκε ξεκάθαρα ποιοι και πόσοι υποκριτές και φαρισαίοι κυκλοφορούν ανάμεσα μας, για όσους φυσικά παραμένουν ακόμα όρθιοι και δεν αρέσκονται να παριστάνουν τους… τυφλούς και τους κωφάλαλους.Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος – Συγγραφέας – Τουρκολόγος
Κάποιοι ποιμένες αρέσκονται να φωτογραφίζονται με τους δημίους του ελληνισμού και της ορθοδοξίας και να ευλογούν τις πράξεις τους, αρέσκονται να κάνουν κηρύγματα υποκριτικού ευσεβισμού, βλέπε ραγιαδίστικης υποταγής στα κατοχικά μνημόνια, αρέσκονται να εμφανίζονται συμπροσευχόμενοι με οικουμενιστικές «παρέες», να ευλογούν την καταστροφή της χώρας και ακόμα χειρότερα να προτρέπουν το ποίμνιο που βρίσκεται στην πιο ελεεινή θέση εδώ και δεκαετίες, να συνετιστεί και να μην βγάζει μιλιά σε όλη αυτή την θύελλα που απειλεί πλέον με ολοκληρωτικό αφανισμό τον ελληνισμό και την ίδια την Ορθοδοξία.
Με περισσή αφέλεια(;;;), τέσσερις μητροπολίτες της Θράκης, σύμφωνα με δήλωση του αξιότιμου κυρίου υπουργού Παιδείας (βλέπε υπουργού ολοκληρωτικής διάλυσης της Παιδείας), συμφωνούν και επικροτούν την δημιουργία τμήματος Ισλαμικών σπουδών στην Θεολογική Σχολή της Θεσσαλονίκης.
Αλήθεια κύριοι δεσποτάδες, που δεν λέτε λέξη για το κατάντημα της χώρας, για την καταρράκωση της ελληνικής κοινωνίας, για τη πρωτοφανή θρησκευτική αποστασία, έχετε υπόψη σας ότι η Θεολογική Σχολή της Θεσσαλονίκης είναι ομολογιακή και ότι σε αυτή διδάσκεται, από τότε που ιδρύθηκε, η Θεολογία και η Ποιμαντική της Μιας Καθολικής Ορθόδοξη και Αποστολική Εκκλησίας;
Αλλά αν αυτό το γράφετε στα παλαιοτέρα των χρυσοποίκιλτων υποδημάτων σας, έχετε υπόψη ότι εδώ και αρκετό καιρό στην χώρα αυτή εξελίσσεται, χωρίς καμία ουσιαστική αντίδραση, μια άνευ προηγούμενου, οργανωμένη από την τουρκική μαφία και τις ίδιες τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, μια εισβολή δεκάδων χιλιάδων μουσουλμάνων με κύριο στόχο την αλλαγή της εθνοθρησκευτικής δομής έτσι ώστε σε λίγο καιρό να γίνουμε μια περιθωριοποιημένη μειονότητα;
Σεβασμιότατοι δεσποτάδες, δεν ενδιαφέρεστε καθόλου για την δραστηριότητα του τουρκικού προξενείου στην περιοχή σας που έχει καταστεί, με τις «ευλογίες» όλων σας, το πραγματικό διοικητήριο της Θράκης και το τέλειο όχημα για την προώθηση της τουρκικής προπαγάνδας που επιδιώκει, απροκάλυπτα πλέον, την απόσχιση της δυτικής Θράκης και την δημιουργία θρακικού μουσουλμανικού κράτους υποτελές στην «μητέρα πατρίδα», την Τουρκία; 
«Ίδετε ότι εκτετυφλώνται πάντες ουκ έγνωσαν φρονήσαι πάντες κύνες ενεοί ου δυνήσονται υλακτείν ενυπνιαζόμενοι κοίτην, φυλούντες νυστάξαι». (Ης. Νστ 10).
Είναι καταπληκτικό το πως σε μια προδοτική πολιτική ηγεσία, που έχει παραδώσει την εθνική κυριαρχία σε εχθρούς του ελληνισμού, που πολεμά με λύσσα και με δεκάδες νομοσχέδια την εθνική και θρησκευτική ταυτότητα μας, έχει συνταχτεί μαζί της η θρησκευτική ιεραρχία, (ή μέρος της).
Αυτή η ιεραρχία ή κάνει πως δεν βλέπει όλα όσα συμβαίνουν με το χαρακτηριστικό ξεπούλημα της εθνικής κυριαρχίας, ή ακόμα χειρότερα, στηρίζει αυτή την εθνοκτόνο και ορθοδοξοκτόνο πολιτική της Νέας Τάξης.
Είναι αυτοί που αντί να ξεσηκωθούν για την αιρετική θρησκευτική αποστασία της ίδιας της κεφαλής της ορθοδοξίας, αρέσκονται σε πονηρές υπεκφυγές, αντί να ξεσηκωθούν για το εξόντωση της ελληνικής κοινωνίας, δηλαδή του ίδιου του ποιμνίου τους, για την λεηλασία των ιερών και των όσιων, αυτά που κράτησαν επί αιώνες στην ύπαρξη τον ελληνισμό, κρύβονται πίσω από τις τιάρες τους και ευλογούν όλη αυτή την εθνοθρησκευτική θύελλα.
Πολιτικοί και Ιεράρχες, (και φυσικά υπάρχουν οι φωτεινές εξαιρέσεις), έχουν γίνει ένα και το αυτό στην εξόντωση του ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.
Έχουν γίνει ένα και το αυτό στην πυρπόληση όλων των πατροπαράδοτων αξιών μας.
Έχουν γίνει ένα και το αυτό στην εθνικό ξεπούλημα και στην προώθηση του ισλαμισμού και όλων των ανθρώπινων διαστροφών που μας τις σερβίρουν σαν «πρόοδο» και «εκσυγχρονισμό».
Ισλαμιστές σφαγείς και αδίστακτοι ομοφυλόφιλοι, θα επιβάλλονται σαν τα σύμβολα του νεοελληνισμού πάνω στα αποκαΐδια της ίδιας μας της ύπαρξης εν ονόματι του «αντιρατσισμού» και των ανθρωπίνων «δικαιωμάτων».
«Οι μεν πολιτικοί ηγέτες ευθύνεται σε βαθμό κακουργήματος, διότι συμμετέχοντες εις τις αδικίες κ.λ.π. παρανομούν μη εφαρμόζοντες τους νόμους δια περιορισμό και εξάλειψιν της κοινωνικής αδικίας και δια προστασίαν και σεβασμό της ανθρώπινης προσωπικότητος. Οι δε πνευματικοί άρχοντες ευθύνονται γιατί ανεχόμενοι τις αντιχριστιανικές και αντικοινωνικές αυτές καταστάσεις, αρνούνται –φοβούνται να υψώσουν φωνή διαμαρτυρίας και προφητικού λόγου ελέγχου-έλεγχου εις όσα αρνητικά συμβαίνουν» (από Χρυσοΰφαντο).
Πολλοί υποστηρίζουν ότι όλα αυτά έπρεπε να γίνουν γιατί κάπου είχαμε ξεφύγει.
Αυτό δεν μας απαλλάσσει από τις ευθύνες αντίστασης μας, από τις ευθύνες να υπερασπιστούμε την ίδια μας την ύπαρξη και το αυτεξούσιο μας.
Αλλιώς κανείς δεν θα είχε αγωνιστεί να μην πέσει το Βυζάντιο στους εχθρούς.
Σήμερα οι «εχθροί» δεν παιανίζουν αλαλάζοντας τα φλάμπουρα της ημισελήνου, (τουλάχιστον όχι ακόμα), έξω από τα τείχη της Κωνσταντινούπολης, αλλά μέσα από οθόνες, από «δημοκρατικές διαδικασίες» και άφθονο «εκσυγχρονισμό» και τώρα έναν «όμορφο» οικουμενισμό.
Ω μη γένοιτο!
Ότι σχέδια και να έχουν, με όσες δυνάμει και να πολεμούν έχει και ο Παντοδύναμος τα δικά Του σχέδια!
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

 1. ΙΕΡΟΝΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑ////ΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΡΚΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΗ ΚΑΝΗΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟΣ ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΡΑΣΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΑΡΠΑΧΤΑΔΕΣ

 2. Ναι, αυτος που φορα την προβια του αρνιου ξεπαστρεψε τον Χριστοδουλο μαζι με τον αλλον τον πρωην Ζακυνθου που του ελεγε οτι τα συνορα του ειναι με την Συγγρου. Λιγο ακομα και θα μας ελεγε οτι τον ειδε να κουνιεται και να ψωνιζεται εκει. Τωρα, αφου εκανε τη δουλεια, καπου καλογερευει και αυτος ο βρωμοπαπας. Αλλοι ιεραρχες εβαψαν τα ρασα τους με αιμα για πατριδα και πιστη κι αλλοι κρυμενοι μεσα στα ρασα λειτουργουν ως δαιμονοκαλογεροι.

 3. ΠΑΠΑ ΜΟΥ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΑΞΙΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΗΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ,ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΙΣΕΙΣ,ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

 4. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Ο ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ. ΠΡΩΤΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ (ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ) ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΜΑΣΩΝΩΝ!!!!!!!!! ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΘΡΕΨΕ ΠΑΠΑ ΦΛΕΣΣΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ.

 5. Για ποια εκκλησία ομιλείτε; Την πραγματική εκκλησία του Θεού ή την σημερινή κοσμική μορφή; Η εκκλησία η κοσμική είναι στην διοικητική της μορφή μασωνική (πολλά στελέχη κιόλας) και είναι εύλογο που στηρίζει τα μνημόνια. Απλώς, μέσω της θρησκείας (προσέξτε ότι είναι άλλο πραγμα χριστιανισμός και άλλο θρησκεία) οι πιστοί αποχαυνώνονται από τα όργανα της παγκοσμιοποίησης “ιερείς” και τους κάνουν να πιστεύουν ότι αυτό είναι για το καλό σας επειδή έτσι είπε ο Θεός κτλ. Αυτός είναι και ο λόγος που ο σατανάς κατόρθωσε και συνέδεσε την πραγματική εκκλησία του Θεού με το δημόσιο-κράτος δήθεν με το πρόσχημα ότι η εκκλησία προσέφερε πολλά στην επανάσταση. Έτσι, η εκκλησία έχασε το πραγματικό της νόημα και την σωστή αποστολή της και μετατράπηκε ο ιερέας σε επάγγελμα η δε εκκλησία σε θρησκεία.

   1. Εγώ μετά ξύπνησα! Εσύ που κοιμάσαι όρθιος και ξενοδοχείο Χίλτον πληρώνεις. Εβραιοθρησκευόμενε………….

    1. την πολυ μ……α, ή κοψε τον Λιακοπουλο.ΒΛΗΜΑ

     1. ή καραγκιόζη της μασωνικής εκκλησίας είσαι καθυστερημένος εις τον μέγιστον βαθμόν!! Ή κόψε τα μασωνικά εγχειρίδια που διαβάζεις (και νομίζεις ότι πιστεύεις στον Θεό, όπως σε πλάνεψε ο σατανάς) ή πέσε σε κανά γκρεμό να ησυχάσουμε από κάτι τέτοιους μαλάκες χαζοθρήσκιους σαν έσένα. Πήγαινε ρίξε 3 μετάνοιες και πάτα το κουμπί “είμαι βλαξ θρήσκιος” αλλίώς η προσευχή δεν πιάνει. Καθυστεριήλ!

Comments are closed.