Άντε και καλούς απογόνους: Αμερικανός Πρέσβης παντρευτήκε…τον εκλεκτό της καρδιάς του ! (φώτο & βίντεο)

Κοινοποίηση:
weddingcake

Φέρτε τη σαμπάνια. Ένας αμερικανός πρέσβης στην Ευρώπη παντρεύτηκε τον σύντροφό του το Σάββατο στην Αυστρία. Η ενέργειά του αυτή… εμπεριέχει μια δόση αμερικανικού ακτιβισμού αφού στην Αυστρία ο γάμος των ομοφυλοφίλων είναι παράνομος.

Το εγχείρημά του είναι μια πράξη που υπαγορεύεται από την στράτευσή του στην υπόθεση των δικαιωμάτων του 3ου φύλου και με έντονο συμβολισμό αφού στην Αυστρία ο γάμος αυτού του είδoυς παραμένει απαγορευμένος καρπός. Τα σχέδια νόμου που προτάθηκαν στην Βουλή για τη νομιμοποίσηση του ομοφυλοφιλικού γάμου απορρίφθηκαν.

Ο Dan Baer και ο « εκρηκτικός » σύντροφός του απέκτησαν ωστόσο την πολυπόθητη άδεια στις ΗΠΑ και η τελετή πραγματοποιήθηκε στον κήπο της διπλωματικής κατοικίας του πρώτου στην Αυστρία. Δεν παρέλειψε μάλιστα να ευχαριστήσει από το twitter τους πρωτεργάτες του οικογενειακού δικαίου..

Eυχαριστούμε Ομπάμα. Η αναρτηση από τον λογαριασμό του στο twitter  με τις ευχαριστίες στον Ομπάμα

«Λοιπόν παντρεύτηκα αυτό το πρωί. Σας ευχαριστούμε @BarackObama, @HillaryClinton, & @JohnKerry για τη δέσμευσή σας στην ισότητα.»

Ο νιόπαντρος έκανε δήλωση που βρίθει υπαινιγμών:

Η Αυστρία όπως και πολυάριθμες άλλες χώρες έχουν ακόμη δουλειά να κάνουν προκειμένου να καταλήξουν στην πραγματοποίηση της απόλυτης ισότητας για τα άτομα LGBT . Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η ισότητα του γάμου έχει γίνει το σύμβολο της προόδου με την ευρεία έννοια, και για το λόγο αυτό ένα ευτυχές γεγονός όπως ένας γάμος δύναται να αποτελέσει ένα μικρό παράδειγμα για το τι κέρδος μπορεί να αποφέρει η ισότητα.

Ο Dan Baer ζει στη Βιέννη με τον εκλεκτό της καρδιάς του τον « πολύ » Brian Walsh που δεν υπολείπεται σε περγαμηνές του συζύγου του. Οικονομολόγος στο Διεθνές Ινστιτούτο Ανάλυσης Εφαρμοσμένων Συστημάτων. Καθόλου ταξικός γάμος. Το γαμήλιο δείπνο παρατέθηκε στην κατοικία της αμερικανίδας Πρέσβειρας στην Αυστρία Alexa Wesner..

η πρέσβειρα

Άντε και καλούς απογόνους τώρα με την υιοθεσία για ζευγάρια ομοφυλοφίλων και τις παρένθετες μητέρες η νομοθεσία κάνει …..θαύματα!!!

Δείτε το βίντεο όπου ο αμερικανός πρέσβης παρουσιάζει τον εαυτό του, το έργο του και τον δεσμό του:

Δ Πορφύρης /Π Σταφυλά – dimpenews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Σε μια κοινωνια που ο κοσμος εχει προβληματα επιβιωσης, τετοιες ειδησεις ειναι το λιγοτερο αστοχες! Να ζησουν τα παιδια, καλους απογονους και βιον ανθοσπαρτον ευχομαι. Για εμας παλι δεν ευχομαι τιποτε γιατι ξερω οτι το μελλον μας ειναι ζοφερο.

Comments are closed.