Άδωνις: Θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Κοινοποίηση:
o-upourgos-ygeias-adonis-georgiadis

«Κατόπιν αυτών των εξελίξεων και, αφού συγχαρούμε το ΣΥΡΙΖΑ για τη νίκη του, δηλώνουμε ότι, σεβόμενη την απόφαση των ιατρών του ΕΟΠΥΥ να ψηφίσουν υπέρ του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση, παρά το αρχικό της σχέδιο για το καθεστώς εργασίας των ιατρών, θα εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο να εφαρμόσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε, επίσης: «Κατά τη χθεσινοβραδινή συζήτηση στη Βουλή ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ξανθός, δήλωσε ότι το πρόγραμμα της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως για τη μεταρρύθμιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ) προβλέπει τη μεταφορά όλων των μονάδων της ΠΦΥ στις ΥΠΕ με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχολήσεως των ιατρών σε αυτές.

Δήλωσε, επίσης ότι η πρόσφατη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές των ιατρών του ΕΟΠΥΥ πιστοποιεί την πλήρη συμφωνία των ιατρών του ΕΟΠΥΥ με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Γεια σου ρε φον αδωνάκη ή φον μπουμπούκο, συνέχισε έτσι όπως ο φον δημητράκης του μέγιστου Δ. Ψαθά που έβλεπε πολύ μπροστά (καρέκλα, καρεκλίταα μου δεν θα μας χωρίσει ποτέ πιά κανείς…)

  2. Γεια σου φον αδωνάκη ή φον μπουμπούκο, συνέχισε έτσι όπως ο φον δημητράκης του μέγιστου Δ. Ψαθά που έβλεπε πολύ μπροστά (καρέκλα, καρεκλίταα μου δεν θα μας χωρίσει ποτέ πιά κανείς…)

  3. Πολύ ωραία ιδέα.
    Πραγματικά συμφωνώ. Ας εφαρμοσθεί το πρόγραμμά του να ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε πριν τον ψηφίσουμε.
    Πονηρούλη Γεωργιάδη…. εκτός από ψυχοπαθής είσαι και μηχανορράφος.
    Θα τους αποκαλύψεις πριν καν φτάσουμε στις εκλογές. Αφού θα φάτε πάτο εσείς να φάνε και εκείνοι. Μα καλά, δεν ξέρεις ότι είναι οι εφεδρείες; Τους καις; και τι θα κάνουν οι τοκογλύφοι αν καούν; ποιος θα συνεχίσει το ξεκοκκάλισμα της χώρας;

Comments are closed.