Άδωνις Γεωργιάδης – Μάκης Βορίδης! Ποτέ τους δεν υπήρξαν ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ιδεαλιστές! Είναι πάντα κορυφαίοι ΤΑΚΤΙΚΙΣΤΕΣ! Τους ενδιαφέρει μόνο να είναι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!

Κοινοποίηση:
190138fa892c89184941eb7a84482898

Γι αυτό και οι υποκριτές, χωρίς ιδέες σταθερές, απτους ίδιους στην πράξη σεβαστές, με τρόπο οδυνηρό φρικτό σε μοτίβο καθημερινό βυθίζονται πνίγονται μέσα στις σάρκες τους οι ατομιστές ! Χωρίς ενστάσεις και ντροπές !

Ποια σχέση άραγε δύνανται να έχουν αυτοί οι δύο με τον μεροκαματιάρη, της διπλανής πόρτας τον αγωνιστή ! Με κάθε φιγούρα ανθρώπινη του άστεως ή του χωριού μοναχική ! Με την ανθρώπινη παρουσία την πάμφτωχη, την εξαθλιωμένη, την γυμνή την εξουθενωτική ! Με την Διπλανή σου, την λιγομίλητη ζητιάνα μορφή, την τρομακτική ! Που επιβιώνει τρώγοντας ταποφάγια του κάθε βολεμένου ανθρωπιστή ! Και που σου θυμίζει Δύση άγρια, σκηνή απλή καθημερινή ! Με Δημοκρατία, με άγριο καπιταλισμό, με θεότητα απλή, βολική !

Και που σου προσδιορίζει επακριβώς κάθε γειτονιά και συνοικία φοβερή καταθλιπτική ! Του καλού με το κακό μονίμως συγκρουσιακή, βιβλική, μονίμως εξώφθαλμη φανερή !!!

Ο μεν Άδωνις Γεωργιάδης, εκ των πραγμάτων-τον ορισμό του πολιτικού τυχοδιώκτη και ανεμοδούρα σαφώς ΑΠΟΤΕΛΕΙ-ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ !

Ο δε Βορίδης, ΠΑΙΡΝΕΙ θέση εναντίον της Λεπέν, παρόλο που είναι(;;;) με τον πατέρα της χρόνια πολλά σε σχέση στενή φιλική !

ΚΑΝΕΙ ό,τι μπορεί, για να μπει στη ΝΔ. Και ΚΑΝΕΙ ό,τι χρειάζεται για να παραμένει εκεί !

Δεν είναι εθνικιστής. Αλλά γεννημένος βουλευτής !

Αν ο Κυριάκος πει στον νομιμόφρονα Βορίδη να χορεύει κλακέτες Τρίτη – Πέμπτη – Σάββατο έξω από τα γραφεία του κόμματος για να διασκεδάζει υπαλλήλους και στελέχη, τότε ο Μάκης θα υπερθεματίσει περιχαρής !

Θα ζητήσει μάλιστα να προστεθεί και η Κυριακή στο πρόγραμμα ο αφελής !

Αυτά βέβαια, δεν τα λέει ο οποιοσδήποτε της στιγμής ! Αλλά οι κατά καιρούς πράξεις του, της δικής του αυστηρά, της προσωπικής του επιλογής ! Και πρόσωπο όμως της δικής του αυλής ! Κάποιος δηλ., ο οποίος είναι επί πολλά χρόνια, όχι απλά γνώριμος του Βορίδη, αλλά πολύ κοντά σ’ αυτόν και στις πολιτικές του απόψεις της ντροπής ! Ένας τρίτος άνθρωπος δηλ., ο οποίος ξέρει τον Βορίδη σαν… «κάλπικη δεκάρα», και που διατείνεται, ότι σε καμία περίπτωση «δεν είναι εθνικιστής !

Πόσο «δήθεν» ήταν τελικά ο Βορίδης ο δυστυχής ! Την περίοδο εκείνη που παρίστανε (ανεπιτυχώς) πως είναι τάχα, δήθεν Πατριώτης, Εθνικιστής !

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: