Άδεια τα έδρανα – Έλλειπαν ξανά οι υπουργοί!

Κοινοποίηση:
edrana

Δυσαρέσκεια προκαλεί για ακόμη μια φορά η απουσία των υπουργών από τη Βουλή που έχει ως αποτέλεσμα το να μη συζητούνται οι επίκαιρες ερωτήσεις που κατατίθενται. Χαρακτηριστικό είναι ότι σήμερα συζητήθηκε μόλις μια επίκαιρη ερώτηση!

Έπειτα από την ανακοίνωση της αναβολής των συζητήσεων από την προεδρεύουσα, Μ. Κόλλια Τσαρουχά, ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Βούτσης εξέφρασε «οδυνηρή έκπληξη για την συνεχιζόμενη απουσία υπουργών. Νομίζω το σκορ έχει φτάσει το 1 – 11», είπε και σημείωσε ότι καλλιεργείται «κλίμα πολιτικού Μιθριδατισμού», ώστε να συνηθίσουν όλοι στην απουσία κοινοβουλευτικού ελέγχου. Ακόμη, τόνισε ότι «δεν έγινε σχόλιο από το προεδρείο που άλλες φορές σχολίαζε» και πρόσθεσε ότι «ουδείς πείθεται ότι 10 υπουργοί την Παρασκευή το πρωί έχουν κώλυμα», σημειώνοντας ότι «δεν είναι μόνο οι ύβρεις, είναι και η απουσία από τη Βουλή που δημιουργεί εντυπώσεις».

Από την πλευρά της, η προεδρεύουσα, Μ. Κόλλια Τσαρουχά, είπε: «Όσο και αν με λυπεί θα συμφωνήσω μαζί σας» και πρόσθεσε: «Είναι θέμα της κυβέρνησης και των υπουργών. Κάποιοι, όχι όλοι, εκτίθενται στο σημείο αυτό».

eklogika

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. σε αυτούς που έκλεισαν στην φυλακή τους έκοψαν αν δεν κάνω λάθος την βουλευτική αποζημίωση με την απουσία από την βουλή, λες και είναι στο χέρι τους να μην πάνε στην βουλή, και τώρα για αυτούς τους χαραμοφάηδες τσιμουδιά, ρε πότε θα ξυπνήσουμε σαν Έλληνες να τους διαολοστείλουμε εκτός αν ο καναπές είναι πολύ βολικός

Comments are closed.