Άγριο ξύλο σε πρόεδρο Φορέα στο ΤΕΙ Ηγουμενίτσας!

Κοινοποίηση:
theodoros-kominos

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Καλαμά και Αχέροντα Θεόδωρος Κομηνός με αποτέλεσμα να καταλήξει στο Κέντρο Υγείας. Ο κ. Κομηνός δέχθηκε την επίθεση νεαρών ατόμων, ύστερα από παρατήρηση που τους έκανε για περισσότερη ησυχία.

Τα γραφεία του Φορέα βρίσκονται στο παλιό Ξενία της Ηγουμενίτσας το οποίο ανήκει στο ΤΕΙ. Αρκετά από τα κτίρια του συγκροτήματος είναι εγκαταλελειμμένα. Σε ένα από αυτά έχει γίνει κατάληψη από το “Κελί”, η παρουσία του οποίου παλιότερα είχε προκαλέσει την επέμβαση της Αστυνομίας.Το πρωί της Παρασκευής, μία ομάδα νεαρών έπαιζε μπάσκετ στο προαύλιο. Η φασαρία και οι φωνές παρενοχλούσαν τους υπαλλήλους του Φορέα και τότε ο Πρόεδρός του έκανε παρατήρηση στους νεαρούς.

Εκείνοι αντί να σταματήσουν του επιτέθηκαν με γροθιές και κλωτσιές, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας.

Αξιοσημείωτο πάντως είναι το γεγονός ότι λίγους μήνες νωρίτερα το αυτοκίνητο που ανήκει στον Φορέα Διαχείρισης και χρησιμοποιείται από τους υπαλλήλους του για υπηρεσιακές ανάγκες, βρέθηκε με κομμένα τα ελαστικά και τα φρένα. Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στο χώρο των γραφείων.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr είναι άγνωστο αν τα δύο περιστατικά συνδέονται όπως προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί αν ο κ. Κομηνός προχωρήσει σε μηνύσεις ή όχι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΔΗΛΑΔΗ…….

    ΓΙΑΤΙ δεν το λέτε???

  2. Ελα με τις μπατσες προεδρε αντεχεις να σε κανουν τυμπανο στο ξυλο

Comments are closed.