Άγριος καβγάς ΟΝ ΑΙR Πορτοσάλτε – Αυλωνίτου: «Ζητήστε συγγνώμη αλλιώς θα σας κάνω μήνυση» (BINTEO)

Κοινοποίηση:
KABGAS

Σε καβγά κατέληξε η τηλεοπτική συνύπαρξη της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένης Αυλωνίτου με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Άρη Πορτοσάλτε. Αφορμή στάθηκε η συζήτηση περί της αποχώρησης της και ο καβγάς εντάθηκε όταν η κυρία Αυλωνίτου κατηγόρησε τον δημοσιογράφο ότι είναι γραφείο τύπου της καναδικής εταιρείας.

Στο άκουσμα της κατηγορίας αυτής ο Άρης Πορτοσάλτε «εξερράγη», ζητώντας εντόνως από την βουλευτή να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη. Η Ελένη Αυλωνίτου ανακάλεσε με ειρωνική διάθεση αρχικά και χωρίς να ζητά συγγνώμη κάτι που εκνεύρισε ακόμα περισσότερο τον δημοσιογράφο, λέγοντάς της χαρακτηριστικά: «Όχι μόνο να ανακαλέσετε, όχι χαμογελαστά, αλλά να ζητήσετε και συγγνώμη αλλιώς θα σας υποβάλω τώρα μήνυση»

Μετά από αυτό, η Ελένη Αυλωνίτου παραδέχτηκε το αβάσιμο του χαρακτηρισμού της και ζήτησε συγγνώμη.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΡΕ ΤΡΕΛΟΚΑΜΠΕΡΩ;;;; ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ Ο ΧΛΑΠΑΤΣΑΣ Ο ΑΛΙΕΚΘΗΣ, Η ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕ;;;ΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΙ;;;ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ ΖΟΥΝ;;;ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!

  2. ΄΄ΌΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ”… ΜΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΛΑΠΑΤΣΑ; ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!
    ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΩΝ ΣΕΡΝΕΙ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΡΦΑΚΙ! ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ “ΠΙΣΤΕΥΩ”.

Comments are closed.