Άγρια γιουχα στον Αργύρη Ντινόπουλο από ιδιοκτήτες ακινήτων

Κοινοποίηση:
ntinopoulos

Έντονα αποδοκιμάστηκε ο βουλευτής της Ν.Δ. Αργύρης Ντινόπουλος κατά την γενική συνέλευση των ιδιοκτητών ακινήτων, στην οποία παρέστη. 

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ακούγονταν φωνές οργής και αγανάκτησης για την υπερφορολόγηση που έχουν υποστεί τα ακίνητα με αποτέλεσμα να είναι δυσβάσταχτο το βάρος για τους κατόχους τους.

«Θα δώσουμε τον αγώνα για να μην είναι μόνιμα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο βουλευτής για να εισπράξει από το ακροατήριο έντονα γιουχαΐσματα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Από τους μεγαλύτερους καραγκιόζηδες της πολιτικής και υπάσρχουν πάρα πολλοί. Αυτός πριν ενάμιση χρόνο έλεγε στο EXTRA οτι αποκλείεται να ψηφίσει παράταση του χαρατσιού στη ΔΕΗ και έδινε το λόγο του, και μετά 15 μέρες το ψήφισε “ναι σε όλα”, κρύφτηκε για κάνα μήνα και μετά ξανάβγαινε στα κανάλια που έχει στασίδια σαν να μη συμβαίνει τίποτα. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!

    1. μη μπερδεύεις τους χατζηαβάτηδες με τον καραγκιόζη…

  2. Τωρα που τα ψηφισες θελεις να τα καταργησεις!Στα πανελ το παιζεις και αντιμνημονιακος γιατι πλησιαζουν εκλογες!Μετα τις εκλογες ομως δεν θα υπαρχεις!Θα εισαι ενα δακτυλοδεικτουμενο μιασμα οπως και ολοι οι ομοιοι σου που μας καταστρεψατε!

  3. Αυτους τους ανθρωπους αντι να τους στειλουμε μια και καλη εκει που τους αξιζει, τους φωναζουμε για να μας δινουν διαλεξεις.
    Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας….

  4. ΡΕ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΕ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ,ΜΗΠΩΣ ΖΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ???ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΚΑΡΙΖΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

  5. Θα μας πάρουν τα σπίτια οι ΒΡΩΜΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ με την υπερφορολόγηση τους και τους τράπεζες-χορηγούς τους!!!

    Τα λαμογια ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ που μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια!

    ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Comments are closed.