Ως πράξη ιερή βλέπει η Έλενα Ακρίτα το σύμφωνο συμβίωσης Μουτσινά-Συνατσάκη

Κοινοποίηση:
ακριτα

Η αλήθεια είναι πως, συνήθως το όνομά της συζητείται για κάποια κόντρα που θα έχει πυροδοτήσει με μια τοποθέτησή της στα σόσιαλ μίντια όπου είναι αρκετά ενεργή.
Ωστόσο, υπάρχουν στιγμές που αναδεικνύεται και η πιο ήπια, η πιο ανθρώπινη πλευρά της, όπως για παράδειγμα συνέβη τώρα. Η Έλενα Ακρίτα μίλησε για το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψαν ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη και μάλιστα ενοχλήθηκε από μια πρόταση που διάβασε και στην οποία απάντησε, λέγοντας όμορφα λόγια για τους δυο φίλους.

Διαβάστε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Αυτήν την ψαροκασέλα πρέπει να ανοίξουν τα ξερονήσια και να την στείλουν να σπάει πέτρες. Μωρή βλαμένη για να κάνει ο πούστης το κέφι του θα θυσιάσουμε τα παιδιά? Η Συνατσάκη υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με το αζημίωτο βέβαια για να υιοθετήσει ο πούστης παιδί και όταν το υιοθετήσει αυτή θα πάρει την χοντρή επιταγή και θα φύγει. Χέστηκε τι θα γίνει το παιδί. Και θα μείνει το παιδί με τον πούστη και τον γκόμενο του πούστη να τους βλέπει να χαμουρεύονται και να πιάνει ο ένας τον κώλο του άλλου. Ωραία διαπαιδαγώγηση. Το παιδί θα βγει πολύ νορμάλ. Τα ανθρώπινα δικαιώματα του πούστη τα υπερασπίζεσαι, τα ανθρώπινα δικαιώματα του παιδιού γιατί δεν τα υπερασπίζεσαι? Αριστερή κουράδα που το μυαλό σου είναι γεμάτο σκατά.

  2. Παίρνει ακόμα η παιδούλα 100 y. o. τη σύνταξη του πατέρα της;;;
    Άντε και στα δικά της μ’ ένα πάκι.

    1. Ο/Η ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ λέει:

      ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΙΚΟ ΤΟΜΑΡΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ

Comments are closed.