Ωραίος ο Σακίλ Ο’Νιλ: “Θέλω να αποθεώσετε τον αγαπημένο μου Έλληνα παίκτη όλων των εποχών, τον Φασούλα”(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΣΑΚ

Ο Σακίλ Ο’Νιλ αποκάλυψε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι ο αγαπημένος του Έλληνας παίκτης όλων των εποχών, αλλά ο Παναγιώτης Φασούλας!

Ο Σακίλ Ο’Νιλ μίλησε στο Hoopshype για το NFL, όμως η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην καταλήξει στο μπάσκετ, μέσω της Ελλάδας.

Ο κορυφαίος για πολλούς σέντερ όλων των εποχών αποκάλυψε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι το #2 στην καρδιά του, όσον αφορά τους Έλληνες παίκτες όλων των εποχών, καθώς στην κορυφή βρίσκεται ο Παναγιώτης Φασούλας!
”Μιλώντας για την Ελλάδα, θέλω να αποθεώσετε τον αγαπημένο μου Έλληνα παίκτη όλων των εποχών, τον Φασούλα. Είναι ο αγαπημένος μου, με τον Greek Freak να έρχεται δεύτερος. Δεν θέλω να δείξω έλλειψη σεβασμού στον Γιάννη, αλλά πάντα αγαπούσα τον Φασούλα. Σας αγαπώ στην Ελλάδα”

Για την ιστορία, οι δυο τους είχαν συναντηθεί στο Μουντομπάσκετ του 1994, όταν η Ελλάδα (4η θέση) είχε αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ στον ημιτελικό (ήττα με 97-58), με τον Φασούλα να μένει στους 5 πόντους -παρά το εξαιρετικό τουρνουά που έκανε με 14,1 πόντους μέσο όρο- και τον Σακίλ στους 18, ενώ λίγο αργότερα οι NBAers κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο, με τον Σακ να είναι ο MVP.


eurohoops.net

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.