Ωραίοι οι πολίτες στην Θεσσαλονίκη: Γιόγκα με θέα τον Θερμαϊκό (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
γιογκα-θεσσαλονικη

Με πολύχρωμα στρωματάκια της γιόγκα γέμισε το πλακόστρωτο πίσω από το άγαλμα του μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη.
Με σύμμαχο τον καλό καιρό, αθλητές της γιόγκα οργανώθηκαν και άπλωσαν τα στρώματα τους στο πλακόστρωτο στο κέντρο της πόλης προκειμένου να εξασκηθούν στην αγαπημένη τους γιόγκα.

Με τα γυμναστήρια για πάνω από τέσσερις μήνες κλειστά, πολύς είναι ο κόσμος που αναζητά τρόπους να ασκηθεί μέσα στην πόλη, τηρώντας τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού. Στην ήδη περιορισμένη δυνατότητα για άσκηση έχει προστεθεί και ο περιορισμός στις μετακινήσεις με κωδικό 6 επιτρέπονται μόνο πεζή ή με ποδήλατο και όχι με αυτοκίνητο.

Την ίδια στιγμή όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες και το βίντεο του GRTimes το πλακόστρωτο της νέας παραλίας ήταν για ακόμη μία φορά γεμάτο από κόσμο που απολάμβανε τον ήλιο και τις ιδανικές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν σήμερα στην πόλη.

Παγκάκια, πεζούλια και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο στο οποίο μπορούσε να ακουμπήσει κάποιος, γέμισαν με κόσμο κάθε ηλικίας, που με ένα καφέ στο χέρι ή ένα αναψυκτικό, πέρασε μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξενοιασιάς.

Η παρουσία της αστυνομίας πολύ διακριτική στην παραλία.

Δείτε φωτογραφίες του GRTimes.gr:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Λοιπόν, επειδή έχει παραγίνει τό κακό μέ αυτή τή μπούρδα που λέγεται yoga καί τελευταία πλασσάρεται σάν γυμναστική ή μέθοδος χαλάρωσης καί καταπολέμησης τού άγχους, μάθετε ότι η yoga είναι τελετουργικό τού ινδοϊσμού καί είναι επίκληση δαιμόνων. Όποιος λοιπόν τήν προπαγανδίζει, εξαπατά τόν κόσμο, είτε εν γνώσει του, είτε εν αγνοία του.
    Ορίστε παρακάτω καί οι σχετικοί σύνδεσμοι!
    Μακελειό, εφ’ όσον υποστηρίζεις τήν Ελλάδα καί τήν Ορθοδοξία, μήν δίνεις βήμα σέ αυτήν τήν απάτη.

    α) ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «YOGA: ΔΙΑΔΟΣΗ, ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ»ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑΛΑΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΑΜ: 9980201100116ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ: Αθλητική Διοίκηση -Τομέας Θεωρητικών ΕπιστημώνΕπιβλέπουσα:Ελισσάβετ Ρουσάνογλου, Επίκουρος Καθηγήτρια Αθλητικής ΒιομηχανικήςΤομέας Αθλητιατρικής και Βιολογίας της Άσκησης
    https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/frontend/file/lib/default/data/1700422/theFile/1700973

    β) https://www.youtube.com/watch?v=-veh0VLTuzE

    γ) https://www.youtube.com/watch?v=2hY03GbJndc&t=172s

    δ) http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2020/11/yogi.html#more

    ε) https://www.youtube.com/watch?v=Mw-PiwDq1Eg&t=2345s

    ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!!!

  2. Μην πηγαινεις τοσο μακρια στο Μοναστηρακη στο κεντρο της Αθηνας πρωη πρωη γυμναστικη ………………

Comments are closed.