Ωραία πρότυπα..! “Eίναι κακό να φιλάς μια γυναίκα;” Η Τσολάκη φίλησε στο στόμα την Γκαγκάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Protypa exo

“Καλά παιδιά είναι κακό να φιλάς μια γυναίκα;”

Το πολυσυζητημένο φιλί της Τζένιφερ Άνιστον και της Έλεν Ντε Τζένερις σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας με την μεσημεριανή του παρέα στον ΣΚΑΪ. Εκτός όμως από τα σχόλια, η Κατερίνα Γκαγκάκη και η Ελένη Τσολάκη δε δίστασαν με χιούμορ να προχωρήσουν και σε μια ζωντανή αναπαράσταση!

«Καλά παιδιά είναι κακό να φιλάς μια γυναίκα; Εγώ με τις φίλες μου φιλιόμαστε στο στόμα» ανέφερε, χαρακτηριστικά, η Ελένη Τσολάκη.

«Μα δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους… Εμένα δεν με ενοχλεί που είναι δυο γυναίκες, ακόμα και γυναίκα με άντρα να ήταν… Αυτό το έχουμε ξεπεράσει. Έχει τελειώσει η ιστορία αυτή. Με ενοχλεί που φιλιέσαι στο στόμα με έναν άγνωστο. Εμείς οι δύο τώρα, να φιληθούμε στο στόμα για ποιο λόγο;» αναρωτήθηκε ειλικρινώς ο Γιώργος Λιάγκας.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, όμως, οι δυο συνεργάτιδες θέλησαν να αντιγράψουν το φιλί που μονοπώλησε το ενδιαφέρον της Αμερικάνικης τηλεόρασης!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Λοιπόν ντρέπομαι που είμαι Έλληνας αλήθεια!! Ξεφύγαμε! Τα γελοία υποκείμενα κοροϊδεύουν την παρέλαση, αυτές είναι αθεες και χωρίς ιδανικά! ένας Έλληνας που πήγε το παιδί του εκεί δεν ήξερε να τις τρελάνει στο κουτουπιε? Οι άλλες το παίζουν Αμερικανιδες λεσβιες και φιλιούνται στο στόμα σε πρωινή εκπομπή! Αντε στα τσακιδια ρε όλοι! Προσέξτε καλά γιατί υπάρχουν τρελοί εκεί έξω που είναι να μην πάρουν ανάποδες! Κανωνηστε την πορεία σας φιλελεύθεροι! Χαλαροί τύποι!

  2. Η ομοφυλοφιλία, ίδιον μερίδας του ανθρωπίνου γένους, υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει. Μόνο, που έχει καταντήσει ανωμαλία πια το πράγμα, να παρουσιάζεται σαν ο κανόνας και όχι σαν η εξαίρεση. Έπειτα, όσοι προβαίνουν δημοσίως, σε κινήσεις που οδηγούν την νεολαία σε λάθος πρότυπα, το κάνουν γιατί προσδοκούν, να τους πετάξει για να το γλύψουν, κανένα κοκαλάκι ο θείος Soros. Εδώ έγκειται η ανωμαλία και όχι στην πράξη μεταξύ δύο ενηλίκων έστω κι αν αυτοί είναι ανισόρροποι….

  3. Οι γυναίκες δικαιούνται. Οι Λεσβίες είναι ανδράκια έτοιμα να θυσιαστούν για την πατρίδα. Οι πούστιδες με τις ρόζ ουρίτσες περιμένουν κάποιο στρατιώτη να τους την χώσει πηδηκτά.

  4. Πουτανες και πουστηδες σε όλα τα πόστα… Από ΜΜΕ μέχρι πολιτική…. Μην ασχοληστε με τηλεοπτικά σκουπίδια

  5. η ομοφυλοφιλια υπαρχει εξ αρχαιοτατων χρονων και κοιταξτε να την αποδεχτειτε .Οταν λεω να την αποδεχτειτε δεν εννοω να την επικροτειτε ουτε να την προωθειτε , απλα να μην αφηνιαζετε απο ομοφοβικα παραληρηματα και υβρεις κατα αυτων των ανθρωπων.

  6. Μια ροχάλα στη μάπα των Λιάγκηδων και θα λυθούν όλα…

  7. Υπαρχοι οργανωμενο σχεδιο…
    Στη μεσημεριανη ζωνη εγινε αυτο. Τετοια προτυπα και αλλα θελουν να περασουν.
    Δειτε στα σηριαλ.. Η ανωμαλια και η ανηθικοτητα στο μεγαλειο τους.
    Κλειστε τις τηλεορασεις, μην βλετετε τπτ…
    ΜΟΝΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ

  8. αχχχχχχχ θελω κ εγωωωωωωω καλεεεε φτεραααααααααα ….

  9. οι πιο πολλες το κανουν μεταξυ τους αλλα δεν φαινονται….ετσι κι αλλιως ειναι περισσοτερο μια εκδηλωση στοργης , τους λειπει…

  10. παπανώτας ….τι πράμα ειναι αυτό ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ,
    μεγαλύτερη αξία εχει η γάτα μου κ το καναρίνι μου …παρά αυτό το ΠΡΑΜΑ…

    1. Γιατι ηλιθιε βριζεις τις συκιες ?Ασιατης εισαι και δεν γνωριζεις οτι απο τηναρχαιοτητα εως σημερα τα συκα βοηθουσαν τους ορχεις των ελληνων ? Και συ μεσα απο την φινος φιλμ των πουστηδοαν ωμαλων βγηκες οπως πολλοι ηθοπιοι βαρβαροανθελληνες ? [βλεπε βουτσα σε πολλα σεναρια τετοιων διαλογων….]

    1. ΒΡΩΜΙΑ,ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ.ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ…………

Comments are closed.