Ωπα! “Σεκιούριτυ στα σούπερ μάρκετ θα φράζουν την είσοδο”. Ένα- ένα τα ξεφουρνίζουν και μετά φταίει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Τι αλλάζει

Κοινοποίηση:
super-market

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, τόνισε πως από την Δευτέρα θα υπάρχει έλεγχος εισόδου στα σούπερ μάρκετ.

Τι σημαίνει αυτό; Οτι δηλαδή ανάλογα με τα τετραγωνικά του καταστήματος θα μπαίνει ανάλογος αριθμός καταναλωτών, με βάση τα μέτρα που αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στην εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα, τα σούπερ μάρκετ θα λειτουργούν και ως delivery, προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός. Μάλιστα, όπως σημείωσε ο κ. Παπαθανάσης, τα ντελίβερι θα γίνονται ακόμη και Κυριακές για να εφοδιάζεται το καταναλωτικό κοινό. «Υπάρχει επάρκεια για τρεις μήνες. Δεν χρειάζεται να τρέχουν οι πολίτες στα σούπερ μάρκετ, γιατί μπορεί να τους χαλάσουν τα πράγματα γιατί δεν θα τα χρειαστούν», ξεκαθάρισε προς όλους. Την ίδια ώρα, σημείωσε ότι και τα εστιατόρια θα λειτουργούν ως ντελίβερι. Δηλαδή, θα μπορούν να παραγγείλουν οι πελάτες αυτό που θέλουν αλλά δεν θα μπορούν να πάνε στο εστιατόριο για φαγητό. «Θα είμαστε αμείλικτοι. Οσοι εντοπίζονται να παρανομούν, θα έρχονται αντιμέτωποι με τον νόμο. Πρέπει να προστατευτεί ο κόσμος», ξεκαθάρισε ο κ. Παπαθανάσης. Γι’ αυτό και έκλεισαν και τα παζάρια που γίνονταν σε Σχιστό και διάφορες άλλες περιοχές.

Α.Γεωργιάδης: «Υπάλληλοι σεκιούριτι θα ελέγχουν πόσοι καταναλωτές μπαίνουν στα σούπερ μάρκετ»

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μετά την αποκάλυψη πως από αύριο Δευτέρα θα υπάρχει έλεγχος εισόδου στα σούπερ μάρκετ ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός, ανέφερε πως υπάλληλοι σεκιούριτι θα ελέγχουν πόσοι καταναλωτές εισέρχονται σε αυτά.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, θα πρέπει να είναι ένας άνθρωπος ανά 10 τετραγωνικά μέτρα.

Πρόκειται για μέτρο που θα εφαρμοστεί σε πρώτη φάση στα σούπερ μάρκετ, ώστε να αποφευχθεί η διασπορά του κορωνοϊού.

Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε πως τα σούπερ μάρκετ δεν θα ανοίγουν τις Κυριακές αλλά θα λειτουργούν μόνο για να γίνονται ντιλίβερι.

«Στόχος μας είναι να μην υπάρξει συνωστισμός. Πρέπει να αποφευχθεί ο συνωστισμός», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, και συμπλήρωσε:

«Δίνουμε μία εθνική μάχη. Δεν θα μπορέσει να κερδηθεί αυτή η μάχη αν δεν δώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι αυτός ο ιός μεταδίδεται από ανθρώπους που είναι ασυμπτωματικοί. Δηλαδή, θα τον μεταδίδουμε χωρίς να ξέρουμε ότι νοσούμε. Πρέπει όλοι να βάλουμε πλάτη».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ζάχαρη τέλος στο λιντλ λακωνιας. .ζούμε κατοχή, θα πεθάνουμε όλοι. .αφού πεινασουμε πρώτα, ,,

  2. Θα γινεται και στα σουπερμαρκετ οπως γινεται στα μεγαλα club.Αμα σκας με μερσεντες και ξανθια μινιφορουσα γκομενα περνας.Αν εχεις παρει τηλεφωνο κι εχεις ρεζερβαρει θεση,περνας.Οι υπολοιποι απ’εξω στην ουρα για 5-6 ωρες στο κρυο τη βροχη και το κορονοϊο.

  3. Το ντελίβερι πως θα γίνεται την στιγμή που δεν λειτουργούν τα σαιτ των σουπερ μαρκετ;

Comments are closed.