ΩΧ! ΘΑ λυσσάξουν οι ψευτοπροοδευτικοί! Σάλος με αυτο που ζητά εκκλησία στο Μαρούσι! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Σάλο προκαλεί μία φωτογραφία που κυκλοφορεί στα social media, από μία υπεύθυνη δήλωση που δίνει ο Ιερός Ναός της Ζωοδόχου Πηγής στο Μαρούσι σε όλους τους υποψήφιους νονούς.

Σε αυτό, ο νονός πρέπει να δηλώσει ότι δεν έχει παντρευτεί με πολιτικό γάμο, ότι δεν έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης και ότι δεν έχει δηλώσει ότι είναι… ομοφυλόφιλος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Καὶ εἶπέ μοι· γέγονεν. ἐγὼ τὸ Α καὶ τὸ Ω, ἡ ἀρχὴ καὶ τὸ τέλος. Ἐγὼ τῷ διψῶντι δώσω ἐκ τῆς πηγῆς τοῦ ὕδατος τῆς ζωῆς δωρεάν.
    Ὁ νικῶν, ἔσται αὐτῷ ταῦτα, καὶ ἔσομαι αὐτῷ Θεὸς καὶ αὐτὸς ἔσται μοι υἱός.
    Τοῖς δὲ δειλοῖς καὶ ἀπίστοις καὶ ἐβδελυγμένοις καὶ φονεῦσι καὶ πόρνοις καὶ φαρμακοῖς καὶ εἰδωλολάτραις καὶ πᾶσι τοῖς ψευδέσι τὸ μέρος αὐτῶν ἐν τῇ λίμνῃ τῇ καιομένῃ ἐν πυρὶ καὶ θείῳ, ὅ ἐστιν ὁ θάνατος ὁ δεύτερος.

    https://www.youtube.com/watch?v=08_Ow4ck414

  2. Ας περιοριστουν να ζητουν να μην ειναι μασωναροι βρωμοποδιτσες οι αρχιπαπαδες της Εκκλησιας , ας ζητησουν απο το αρχιπαπαδαριο να μην βγαζει τον Σταυρο απο πανω του μην τυχον και δυσαρεστηθουν οι ισλαμοαραπαδες , και ας αφησουν τον κοσμο ησυχο…. Υποκριτες του κερατα.

  3. ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΠΑΣ ΟΠΩΣ ”ΕΙΣΑΙ” ΣΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΝΑΟ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΙΤΕ ΑΜΑΡΤΩΛΩΣ ΕΙΤΕ ΧΑΛΙΑ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΨΥΧΙΚΕΣ Η
    ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ !!!!

    ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΝΟΝΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΣΧΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΦΡΙΚΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΛΗΣΙΑΣ ΩΝΤΑΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ Η ΔΙΑΣΤΡΑΜΕΝΑ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΣΙΑ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΒΔΕΛΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ !!!

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΥΧΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ”ΚΟΙΤΑ ΕΓΩ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΑ ΕΚΛΗΣΙΑ!! ΄” ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ” ΘΑ ΠΕΙΣ “ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΘΕΟΣ” ΑΦΟΥ ΜΑΣ
    ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ”ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗ
    ΑΥΤΟΙ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΝΩ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ” !!!

    ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΔΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ
    ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ”ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ” ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ
    ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΣΟΥ ΑΜΕΤΑΝΟΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ !!!

    ΑΛΛΙΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ !!!

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΔΗΛ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΕΜΦΟΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ !!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑΚΕΡΗ Η ΚΟΙΝΟΝΙΑ !!!!!

    ΠΟΙΟ????????
    ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΩΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !!!

    ΑΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ !!!

    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ !!!

    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

  4. Και πολύ καλά κάνουν. Το να γίνει κανείς ανάδοχος δεν είναι κοινωνική εκδήλωση και δε γίνεται για χαβαλέ. Πως ο ανάδοχος θα μεταφέρει τις αρχές της πίστεως της Ορθοδοξίας εάν είναι οπισθογεμής, άθεος, χλευάζει το Θεό ως μοιχός/μοιχή όσοι με πολιτικό γάμο κλπ; Τι θα λέει στο παιδί δηλαδή ότι να μπορείς να αμαρτήσεις όπως και εγώ; Ποια θρησκεία θα του διδάξει, την ορθόδοξη χριστιανική πίστη όπως μας την έδωσε ο Χριστός, ή τον χριστιανισμό όπως τον έχει προσαρμόσει στα δικά του πάθη και λάθη;

  5. Ειναι για να απομακρυνουν οσους περισσοτερους Ελληνες γινεται απο την θρησκεια τους. Γκρεμιζουν αυτο που καταφερε ο Χριστοδουλος λεγοντας ” και εγω σας παω , σας θελω στην Εκκλησια και με τα σκουλαρικια σας και με τις μοντερνες ενδυμασιες σας ….
    Συμφωνημενα τα εχουν πουστο-παπαδαριο και κομμουνιστοσυμμοριτες.

    1. Ο Χριστόδουλος μεγάλε δεν είπε ελάτε όπως είστε με τη λογική μείνετε και όπως είστε όσων αφορά τις αμαρτίες. Η εξωτερική εμφάνιση άλλωστε για ένα σωστό ιερωμένο δεν παίζει ρόλο. Αλλά οι αμαρτίες εάν παραμένουν, τότε είναι σα τον ασθενή που πάει στο γιατρό αλλά δε λαμβάνει την αγωγή του. Τότε ο γιατρός δε μπορεί να τον βοηθήσει.

  6. Που ειναι η ειδηση ρε μακελιωτες;;;;;;;;ολοι οι ναοι ζητανε το αυτονοητο.το να ειναι δηλαδη ο νονος χριστιανος στην πραξη.που ειναι το προβλημα;;;;;;

Comments are closed.