ΩΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ! Σάλος! Κύπρια ολυμπιονίκης παντρεύτηκε τη γυναίκα της ζωής της – Ποιά είναι η ξανθιά καλλονή που της έκλεψε την καρδιά (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Η Άντρη Ελευθερίου, η οποία θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο άθλημα της σκοποβολής, νυμφεύθηκε τη γυναίκα της ζωής της και σύντροφος της επί πολλά έτη.

Η γνωστή αθλήτρια, η οποία έχει εξασφαλίσει ήδη την πρώτη ολυμπιακή πρόκριση για το Τόκιο, διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της. Πέρα από τα επαγγελματικά σχέδια της και εφόσον συμμετείχε με επιτυχία στους αγώνες του΄Παγκοσμίου Κυπέλλου Σκοποβολής στο Αλ Αιν των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, περνώντας δεύτερη στον τελικό, η ίδια ζει τον έρωτα στο πλευρό ξανθιάς καλλονής.

Η πρόκριση που πήρε η Ελευθερίου είναι η δεύτερη της Κύπρου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά από αυτή του Παύλου Κοντίδη στα Laser της Ιστιοπλοΐας τον περασμένο Αύγουστο. Για την 35χρονη σκοπεύτρια θα είναι η τρίτη της Ολυμπιακή συμμετοχή, μετά το Πεκίνο 2008 και το Ρίο 2016. Αξίζει να σημειωθεί ότι η 7η θέση της Ελευθερίου στην πρωτεύουσα της Κίνας το 2008 αποτελεί την κορυφαία επίδοση από γυναίκα σε Ολυμπιακούς Αγώνες για την Κύπρο.

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Instagram έκανε γνωστό το ευχάριστο προσωπικό γεγονός, αιφνιδιάζοντας φίλους, γνωστούς και συγγενείς.

Πηγή: alphanews.live

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. δηλαδή τόσο ανάγκη ήταν να παντρευτούν; δεν το καταλαβαίνουν ότι γελοιοποιούνται. Ας ζησούσαν μόνο. Τους γονείς λυπάμαι.

  2. Ε και 2 πλακομουνια πιο πολλα,ρε που παμε ρε.

  3. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΞ ΕΝ ΤΟ ΜΕΣΩ 2 ΛΕΣΒΙΩΝ TRY IT !

  4. Τι σας νοιάζει εσάς ρε;; λογαριασμό θα σας δώσουν; Έτσι γουστάρουν!!

  5. Ο διάολος έχει εισχωρήσει παντού. ούτε Εξορκισμός δεν τους κάνει καλά τους δαιμονισμένους αυτούς.

  6. Ρε ΗΛΙΑ Α. και Π με κανατε και γελασα !!!!! Ευχηθητε στα …κοριτσια και εις ανωτερα!!!!!!

  7. Ξεδιαντροπιά, ανωμαλία, αηδία, ανηθικότητα, ανοησία, γεμίσαμε τσουτσέκια και πού να πάμε να ζήσουμε δεν ξέρω. Μόνος στο Βουνό παραμένω να μην αναπνέω τον ίδιο αέρα με όλους τους ανώμαλους και διαβολεμένους.

  8. Αντε και καλούς απογόνους!!!!! ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ!!!!!

  9. Βρε Ηλία σκοποβολή έκανε ο Αντρικος, όχι
    κατοσταρι στον στίβο να παίρνει φουλ ορμόνη.εσυ όπως τα γράφεις θα φυτρώσει G3 ανάμεσα στα πόδια της Kορακακη.

    1. Δεν είχα προσέξει ότι ο γαμπρός έκανε σκοποβολή. Νόμιζα πως έκανε στίβο. Πάντως η ξανθιά δίπλα είναι μεσ’ στην τρελή χαρά. Και να σκεφτείς ότι έφαγε την πλαστικούρα. Φαντάσου να έτρωγε καμιά βαρβάτη χωριάτικη. Θα τραγούδαγε το παλιό “Βρήκα το γλυκό μυστικό της ζωής”.

      1. ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΣΤΡΑΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΛΙΑΚΟ. ΤΡΑΒΑ ΠΛΥΝΕ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΟΥ ΦΥΤΡΩΣΟΥΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΛΕΣ.

  10. Όταν παίρνεις τεστοστερόνη και αναβολικά για να κάνεις ποντίκια και να έχεις μυική δύναμη για να κάνεις πρωταθλητισμό, μετά μην παραπονιέσαι γιατί σου φύτρωσε μια πούτσα ανάμεσα στα πόδια. Και μην παραξενεύεσαι που η ρημάδα σου ζητάει μουνί. Φυσιολογικές καταστάσεις.

    1. Και εσυ τι είσαι μουλε που θα κρίνεις του αθλητές; Αντε μάζεψε την πατσοκοιλιά σου να ηρεμήσεις ΒΟΘΡΕ.

      1. Παρακολουθώ τα σχόλια σου όχι βέβαια γιατί γράφεις κάτι έξυπνο ή σημαντικό. Δεν έχω δει σχόλιο σου που να αναπτύσεις μια άποψη, ένα σκεπτικό, την γνώμη σου για ένα θέμα έστω και αν είναι λανθασμένη, έστω και αν είναι σαχλαμάρα. Το μόνο που κάνεις είναι να βρίζεις, να βγάζεις μια επιθετικότητα που ταιριάζει σε 12χρονο και να χρησιμοποιείς συστηματικά σαν βρισιά την λέξη “μούλε”. Η λέξη “μούλος” σημαίνει νόθο παιδί, το παιδί που είναι αγνώστου πατρός ή αγνώστων γονέων. Και χρησιμοποιείς την λέξη αυτή σαν βρισιά για να μειώσεις τον άλλον που γράφει κάτι που δεν σου αρέσει, βγάζοντας μια περιφρόνηση και μια απόρριψη για αυτά τα αθώα πλάσματα που έχουν κάθε δικαίωμα να ζήσουν με αξιοπρέπεια και να μην στιγματίζονται σαν “μούλοι” επειδή είχανε την ατυχία να γεννηθούν από άγνωστο πατέρα ή από άγνωστους γονείς. Και έχεις το θράσος να αποκαλείς τους άλλους φασίστες, εσύ ο αρχιφασίστας. Ρε άει στο διάολο.

  11. Νομίζω ο γαμπρός αριστερά θα στραποναρει τη νυφη

  12. Όλες οι κοπελιές που κάνουν πρωταθλητισμο,
    είναι ολίγον αρσενικές, με φαίνετε!

Comments are closed.